Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 32. (Read 63073 times)

newbie
Activity: 224
Merit: 0
kripto para piyasası başlıkta söylediği gibi her zaman aşağı yukarı gidecek.piyasaya yeni para girişi oldukça hacim artacak ama bu paranın nereye akacağı ya da hangi kripto parayı değerlendireceği bilinmeyecek.iyi araştırma en önemli olay..
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Bu başlığın açıldığı zamanlarda en doğru rotayı belirleyen adam şu an içimizdeki kafası en rahat olan adamdır herhalde. Zamanı geriye almak mümkün olmadığı için yapacak bir şey yok, her süreçten ders çıkarmak ve en az zararla atlatıp akıllı stratejiler üretmek gerekli Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
piyasanın artması için bir neden daha: borsalar çok fazla yeni altcoin ekledi, bunları mümkün olduğunca yüksekten satıp düşürdüler. şimdi yeni bir pump ile bu özellikle yeni eklenen altcoinlerle canlılık gelebilir, düşür düşür nereye kadar!
member
Activity: 154
Merit: 10
İstikamet bugün aşağı yarın yukarı, değişir kimse illaki ard arda artış beklemiyor zaten, hacim azalması düzelir, medya ve bir kaç büyük şirketin desteği ile kıpırdanma başlar, sonra devamı gelir.
member
Activity: 196
Boğa sezonu  verimli geçti hayatında bitcoin almayacak insanlar bile yatırım yaparak bitcoin satın aldı, ana  medya ve sosyal medya etkili oldu.  herkes para kazanma uğraşı için borsaya kitlendi. Sermayeyi korumak bence bu dönemde başarı, sonrasında boğa sezonu geldiğinde kazanç sağlamaya devam ederiz
full member
Activity: 206
Merit: 100
Şuan piyasa cok karışık ufak ufak aşagı yukarı zıplamalar yapıyor ama yaza dogru düzelir gibi geliyor yaza kadar hold olcam zaten eriyen eridi yapıcak bişiy yok
full member
Activity: 980
Merit: 152
Hergün yeni bir söylenti çıkarıp kripto piyasasını olumsuz etkilemeye çalışıyorlar. Herbirinin etkisi ortalama bir hafta sürüyor. Düşüş yüzde olarak onar onar olurken, çıkış birer birer oluyor. Şimdi de sırada şu Tether meselesi var. olumsuz bir durum ortaya çekerse bu defa etkisi daha uzun sürecektir.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
istikamet şuanda düz bir yolda sadece arada bir yokuşlardan inip çıkıyoruz ama yıl sonuna doğru yine bir patlama yaşanacaktır
full member
Activity: 490
Merit: 105
istikamet şimdilik düşüş ağırlıklı stabili yolda devam eden bir rotada devam ediyor  malesef ama yılın ikinci yarıısından sonra yükselişe geçecektir bütn koinler
newbie
Activity: 252
Merit: 0
vallah kardeş şu anda kimse bilemez piyasa çok belirsiz o yüzden en iyisi beklemek sakın rahabete katılmayın elbete bu günler bitecek
member
Activity: 97
Renewable Energy Cryptocurrency
Bu düşüş her sene oluyor belli dönemlerde fakat bu kadar uzununu görmemiştik sanırım geçmişe baktığımızda. Fakat yinede umudu kesmemek gerek G20 zirvesi sonrası olumlu şeyler göreceğiz. Aydınlık günler yakın  Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 100
Bu sene yani 2018 altcoinler için bir dönüm noktası olabilir. Bunu etkileyecek olan piyasaların oturması (dalgalanmaların eskiye nazaran azalması) ya da scam ICO'ların  sonucunda geliştirilen/geliştirilecek olan altcoinlerin piyasayı çöpe çevirebileceği. benim öngörüm belki bu sene tam olarak gerçekleşmez ama 2019 un ilk çeyreği gibi piyasa altcoinlere doyacak ve belki şu ankilerin %5-10'luk kısmı ayakta kalabilecek.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
2018 böyle geçecek bence normalda kışın yükselişte olması gerekiyordu ama resmen çöküşün başlanğıcı oldu, yazın dahada düşeceğini düşünüyorum

Evet 2018 e hic hoş girmedik orasi kesin ama bu bahar bir miktar kipirdanma bekleniyor. Bu piyasadan boylesine para kazananlarin tum sene boyunca fiyatlarin bu şekilde götureceklerini sanmiyorum. Evet yaz aylari Bitcoin fiyatinin genelde düstügü mevsimdir fakat dedigim gibi yazdan once mutlaka basini bir miktar kaldiracaktir.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Hiç uzun vade veya orta vade alıp coin beklememiştim ilk kez 1 ay önce portföy oluşturdum ve beklemeye geçtim,parça parça alımlarım hala devam ediyor ama büyük çoğunluğum artık altcoinlerde bağlı durumda.Binance ve diğer borsalarda olan coinlerim çok fazla düştüler fakat icodan aldığım veya yeni ico sürecini tamamlayıp idex veya etherdeltaya girmiş coinler bu son zamanlarda ya çok az değer kaybettiler ya da artıdalar.Genel olarak yeni icosu bitmiş beklentisi büyük ico fiyatına yakın coinleri kovalayıp almaya devam edeceğim bir gün altcoinler sıkılırda ralli yaparım derse beklentim büyük bunlardan Smiley
member
Activity: 202
Merit: 21
2018 böyle geçecek bence normalda kışın yükselişte olması gerekiyordu ama resmen çöküşün başlanğıcı oldu, yazın dahada düşeceğini düşünüyorum

hiçbilmeden giren yatırımcıların bezmesi lazımki anca öyle yükseliş olsun tepeden girenler bırakıp gitse herşey daha güzel olacakda işte o da biraz mümkün gözükmyor şuan için...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
istikameti aşağı yönlü olarak görüyorum, insanların kripto paralara olan güvenleri sarsıldı, çok kötü bir durum bu

Valla aşağı mı olur yukarı mı bilemem. Bana da aşağı yönlü olacak gibi geliyor ama herkes aynı şeyi beklediği için yine ters köşe yapabilirler. Uzun vadede yukarı yönlü olur ama vadesi ne kadar uzun olur onu kestiremiyoruz. Güven konusuna katılmıyorum yine güvenen güveniyor.
member
Activity: 210
istikameti aşağı yönlü olarak görüyorum, insanların kripto paralara olan güvenleri sarsıldı, çok kötü bir durum bu
full member
Activity: 630
Merit: 101
İstikamet hala aşağıya doğru diye düşünüyorum düşüş trendi bir turlu bitmek bilmedi biraz daha sabır edeceğiz mart ayı sonuna doğru bu bataklıktan çıkabilirz
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
patlamayacağını varsayarak tether'den ele alalım bir de! $2.223.127.094 USD olmuş kendileri. piyasa büyüklüğü an ititbariyle 363 milyar dolar/2.223=162,7 yani %0.61'i tether (ilginç: altın oran)...bu oran %1 üzerine çıkması pek makul gelmiyor binde 1 olması da sıkıntı ! o halde maximum 2.2 trilyon dolar minimum 220 milyar dolar aralığında oynar. tether de tatlı para ne kadar artarsa o kadar iyi olur birileri için!

bitcoin'in ve diğer kriptoların mucidi olarak nsa, barracudacılar vs olduğu söyleniyor. yeni dünya düzeni isteyen asiler bir nev'i...tether'in de bu düzende bir yeri olduğuna inanıyorum, en azından geçiş aşamasında..nedir bu geçiş aşaması? piyasanın gerçek bir güç olana dek sermaye sahiplerinden bağımsız-koruyucu hareket ettirecek bir sanal dolar! piyasa btc<>altcoin mantığında işliyor, yani birgün btc ertesi gün altcoinlerin devranı (boşa koydum dolmuyor doluya koydum almıyor>almayınca yani btc'de yer kalmayınca da para saçma sapan coinlere akıyor>>boğa sezonu)...altcoinler yavaş yavaş yerini btc'ye bırakacak gibi, bu süreçte bolca pump-dump görebiliriz ancak neticede yön (çok da uzak olmayan) uzun vadede daima yukarıya doğru...

Katılıyorum benim düşünceme göre PoA, Monero vb. kendine özgü yapısı, alt yapısı, projesi olmayan projeler şu saatten sonra tamamen yitip gidecek.. Yok market coin, yok bakkal coin, yok sikke böyle saçma sapan kriptoparalar piyasadan tümüyle gidecek.
Pages:
Jump to: