Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 31. (Read 63073 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
şu anda biraz daha zaman var gibi aşağıya seyredebilmesi için ama artık aşağı aşağı nereye kadar bir yerden sonra yeniden toparlanır.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Şimdiki tek yön aşağı. Balinaların da istediği bu. Hamle yapıp panik satıcılarının hamlesini bekliyorlar ve başarılılarda. Tekrardan ethereum 450 seviyelerine gelebilir ondan sonra yükseliş başlar grafiklere bakarak bişeyler çıkartsam bile güvenemiyorum en iyisi olduğumuz konumda durup yükselişi beklemek
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
Son 2 aydır baya bir aşağı idi yön, uzun vadeli bakarsak kesinlikle yukarı doğru bir gidişatın olduğunu biliyoruz fakat bu düşüşün tekrar yükselişi nezaman olur onu kestirmek biraz daha zor kısa vade için, ayı sezonundan kurtulup boğaya geçmemiz bikaç hafta mı alcak aylar mı alcak onu kestiremiyoruz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Aşağı yukarı tahmini yapabilmek için zaman aralığı verilmesi lazım. Mesela 2 için bakarsak yön (tahminim) yatay ve az yukarı olur. Ancak 1-2 sene lik bir zaman aralığı verilse yönün yukarı olabileceği tahminim benim için daha net bir hal alır.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
ben sene sonuna kadar bitcoinde pek bir artış olacağını zannetmiyorum ama bazı altcoinler iyi seviyelere gelecek diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bakın geçen günlerde Binance'de BTC $7.500'e kadar indi. Şu anda da $8.300 ortalamayla toparlanma ve yükselme izlenimi veriyor.
Bu yüksek ihtimalle aldatıcı bir düzenek. Büyük yükselişe (boğa piyasası) daha zaman var. Şu sıralar tekrar bir düşüş yaşanması muhtemel.
Birkaç kez in-çık yaptıktan sonra balinalar doyarsa, $15.000  civarlarına gelip yatay seyir izleyebilir.
member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
Tahmin etmek o kadar güç hale geldi ki artık kestiremiyoruz malesef.düşü bitti diyorum tamam artık dahada düşmeye devam ediyor.zaten tahmin edebiliyor olsak açığa pozisyon alır düşüştende kazanırız ama malesef tutturamıyoruz işte.g20 zirvesindeki açıklamalar önemli olacak heralde piyasa için.inmşallah olumsuz bi haber gelmez hepten perişan oluruz o zaman
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
g20 den sonra yonun yukari olabilecegini dusunuyorum. g20 piyasada fena belirsizlik yaratti. gectikten sonra piyasada bounce etkisi olacaktir.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Balinalar nereye kafa oraya  Smiley Piyasanın ağaları aşağı derse aşağı iniyor yukarı derse fırlatıyor. Artık tahminlerimizin ve öngörümüzün bir kıymetinin olmadığı bir yere doğru ilerliyoruz.
member
Activity: 532
Merit: 29
Gidişatın ara ara iniş yönüne dönmesine, sonradan çıkışa geçmesine alıştık artık.

Umarım G-20 zirvesinden kötü haberler gelmez ve istikamet tamamen yokuş aşağı doğru değişmez. Düşüşler bir şekilde atlatılıyor, bu önemli virajı geçersek piyasa daha iyi yerlere gelecektir.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Aynen hocam size katılıyorum, btc 12-13lerde sabitlese keyfimiz yerine gelirdi ama 8k 10k değerleri riskli görünüyor oyüzden hala bir belirsizlik var kafalarda, bakalım önümüzdeki günlerde hafif yükselme bekliyorum 2-3 hafta içinde biraz biraz. Artık ayı sezonu ufaktan bitmeli.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BTC 8K ile 10k arasına sıkışmış gözüküyor.İnip çıkıyor.Ne güçlü alış ne de satış geliyor.Biraz daha bu bölgelerde oyalanır gibi gözüküyor.BTC'nin buralarda oyalanması altcoinlerde düşüşlere neden oluyor.Sağlam olanlarda hafif çıkış eğilimi var.Düşecek psikolojisi atlatılırsa altlarda güzel çıkışlar gelebilir.
newbie
Activity: 196
Nisan ayiyla birlikte ozellikle yaz aylarinda altcoinler degil ama btc de beklenti gayet yuksek seviyede bize de inanmak dusuyor
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Kripto piyasasında istikamet  bir müddet daha aşağı gidiyor, fakat yukarı gidilmeye başlandığı zaman şu anda satın almadığımız bir çok coin hakkında pişmanlık yaşayacağız sanırım. Bu yıl altcoinlerin % 90ı yok olacak yorumlarını gerçekçi bulmuyorum, bir kaç yıl içinde bir çoğu gider elbet ama %90 büyük bir oran ve niye hepsi bu yıl olsun.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Bugün benim umutlarımı kısa vade için kaybettiğim gün oldu. Mart sonuna kadar tekrar 10.000 leri görebilecek mi emin değilim.
Btc nin bir birim düşüşü alt sepetine en az 2 birim etki ediyor. Kötü bir sezondayız.
full member
Activity: 567
Merit: 148
Kripto piyasasında istikamet nereye gidiyor gibi gözükürse gözüksün ilerde yukarı doğru gideceği düşüncesindeyim ve şu anki durum bir şekilde alakasız gibi  dursa da özellikle şu sıralar yaşanan düşüşler, daha iyi günlerin geleceğinin habercisi bile olabilir.

Evet piyasayı bilen deneyimleyen toparlanma zamanının yaklaştığının farkında. Bütün ekonomik piyasalar küçülme değil büyüme yönünde devinim yapar, zaman zaman güncelleme ve karı aktarma süreçleri olur, ama genel hal ileriye dönüktür.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Şuanlık ilerleme aşağıya dogru sürüyor ama yukarı çıkması çok uzun sürmez ve sürmeyecekte beklemedeyim
member
Activity: 336
Merit: 10
Bence kısa süreli aşağı iner daha sonra da yükselir diye düşünüyorum kripto paralara baskılar ve balinaların al satları piyasayı ciddi etkiliyor.bundan dolayı da kısa sürede artacak diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 196
ben de güvenilir olduğunu düşündüğüm altcoinlerle devam etme taraftarıyım. Ani kararlarla olmuyor , bekleyip göreceğiz neler olacak
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Kripto piyasasında istikamet nereye gidiyor gibi gözükürse gözüksün ilerde yukarı doğru gideceği düşüncesindeyim ve şu anki durum bir şekilde alakasız gibi  dursa da özellikle şu sıralar yaşanan düşüşler, daha iyi günlerin geleceğinin habercisi bile olabilir.
Pages:
Jump to: