Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 33. (Read 63073 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
patlamayacağını varsayarak tether'den ele alalım bir de! $2.223.127.094 USD olmuş kendileri. piyasa büyüklüğü an ititbariyle 363 milyar dolar/2.223=162,7 yani %0.61'i tether (ilginç: altın oran)...bu oran %1 üzerine çıkması pek makul gelmiyor binde 1 olması da sıkıntı ! o halde maximum 2.2 trilyon dolar minimum 220 milyar dolar aralığında oynar. tether de tatlı para ne kadar artarsa o kadar iyi olur birileri için!

bitcoin'in ve diğer kriptoların mucidi olarak nsa, barracudacılar vs olduğu söyleniyor. yeni dünya düzeni isteyen asiler bir nev'i...tether'in de bu düzende bir yeri olduğuna inanıyorum, en azından geçiş aşamasında..nedir bu geçiş aşaması? piyasanın gerçek bir güç olana dek sermaye sahiplerinden bağımsız-koruyucu hareket ettirecek bir sanal dolar! piyasa btc<>altcoin mantığında işliyor, yani birgün btc ertesi gün altcoinlerin devranı (boşa koydum dolmuyor doluya koydum almıyor>almayınca yani btc'de yer kalmayınca da para saçma sapan coinlere akıyor>>boğa sezonu)...altcoinler yavaş yavaş yerini btc'ye bırakacak gibi, bu süreçte bolca pump-dump görebiliriz ancak neticede yön (çok da uzak olmayan) uzun vadede daima yukarıya doğru...
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Hangi arkadaşım altcoinlere girse çıkamıyor çünkü zararına satmak istemiyor veya çok daha fazla artacağını düşünüyor altcoinler herzamankinden daha riskli bence
full member
Activity: 420
Merit: 100
Konu hortlamış ama bende uzun vade yukarı olarak görüyorum piyasayı.böyle düşüşler can sıksada daha önce hep sonucu yükseliş oldu.yine aynısı olacak diye bekliyoruz ama çok bekletecek gibi bu sefer özellikle son görülen athler mükemmeldi salak gibi çıkmadık amk.şimdi yakınıyoruz işte.açgözlülüğümüzün cezasını çekiyoruz malesef arkadaşlar
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ben aşağı gittiğini düşündüğümde genelde zıt bir hareket yaşandığından dolayı, piyasayla ilgili totemim bu.
Bakıyorum aşağı doğru hareket sonra yükselişini izliyorum genelde bakalım busefer ne olacak
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Piyasa bir yere gitmiyor bu millet neden hemen panik yapar ki?Aceleci neden oluyoruz?Bekleyelim neler olacak göreceğiz piyasa inşallah güzel yerlere gelecektir.

Millet panik yapıp satmasa daha doğrusu büyükler millete panik yaptırmasa nasıl ucuzdan toplayacaklar bu coinleri?
Kısa ve orta vadede yön aşağı olabilir ama sağlam coinler için uzun vadede yön yukarıdır.
full member
Activity: 264
Ben piyasanın bu ve benzeri oldugu dönemlerde her zaman daha çok yükseleceğini umut ediyorum ve yıllardır da böyle gözlemledim. Altcoinlerde kalıp izliyorum sadece. Bu döngü böyle gider.
member
Activity: 448
Merit: 10
istimaket down kardeşş dahda düşer bu coinler hack mevzusu çıktı gox çıktı her yerde bunlar yazıyor bunlardan düşüş
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
İstikamet kısa dönemde aşağı olabilür fakat uzun dönemde yukarıdır bana göre, sabrı az olanlar işine gücüne yoğunlaşmalı, kriptoyla yatıp kalkarak psikolojimizi bozmayalım.
member
Aslında bu piyasanın bize öğrettiği çok şeyler var sabır ve bu sabırdan gelecekte neler kazanabileceğimizi önümüzdeki dönemlerde görücez
member
Activity: 112
Ocakta fiyatlar zirvedeydi  Martta dibe indi 3 ay sonra tekrar zirve olursa asla şaşırmam. fiyatların sürekli artmayacağını düzeltmeler olacağını bilmeyen lütfen adımını dikkatli atsın. sonra sermaye eridi yatırım dibe vurdu demeyelim. güzel kararlar verin ve hayata geçirin.

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
aynen 2 ay önce neredeydi fiyat şimdi nerede.2 ay sonra nerede olacak.İsityoruz ki her gün artsın yatırımımız 2'ye 3'e katlansın.Öyle bir dünya yok.Yatırım yaparken araştırma şart.Ekibi
projesi nasıl.Anlaşma yapmış mı hiç.Çalışıyorlar mı.Topluluğu nasıl.Sağlam bir coine yatırım yaptıktan sonra bekleyeceksin güzel seviyelere gelmesini.1 gün de bir haftada olacak şeyler değil bunlar.
full member
Activity: 476
İnsanlar her gün kriptolar hakkında konuşuyor, bunu hala hayatlarının normal bir parçası yapamadılar, sürekli iş konuşan yada ne bileyim sürekli aynı konuyu konuşan insanlar gibiler. Hal böyle olunca kısa zaman aslında onlara çok uzun gibi geliyor bence.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Piyasa bir yere gitmiyor bu millet neden hemen panik yapar ki?Aceleci neden oluyoruz?Bekleyelim neler olacak göreceğiz piyasa inşallah güzel yerlere gelecektir.
sr. member
Merit: 250
Geniş zaman piyasasındayız ne olacağı hiç belli olmaz. Sene başındaki gibi dibin dibinede gelebilir, btc 15k da olabilir. Sürekli çalınma hacklenme haberleri geldikçe doğru orantılı piyasada çakılıyor sakince beklemek en doğrusu olur
member
Activity: 140
olumsuz haberler bitmiyor ki piyasa toparlanıp yükselsin. Bir doğudan bir ülke bir batıdan bir ülke ya yasaklıyorum diyor ya sınırlama koyacağım diyor.
member
Activity: 126
mtgox satışları sona ersin yatırımcılar geri dönsün pazarda biraz umut ışığı yansın yatırımcılar talebi büyütmeye başlar. dalgalanmanın sonu yakın korkacak bir şey kalmadı satış yapan yükselişi kaçırır.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
piyasa çalkantılı hareket halinde, ufak bir haber dalgalanmaya sebep oluyor. sağlam birkaç altcoin ile yatıırma devam edilir.  günlük al sat yaparak para kazanmak olasılığı var. sepet genişletmek için faydalı.
full member
Activity: 264
Ben bu aralar en doğru çözümün altcoinlerde kalmak oldugunu düşünüyorum, bitcoin çok dalgalanıyor ve bu da yatırımcısını korkutuyor. O yüzden izledigim altcoinlerden bir kaçına sadık bir sekilde piyasanın düzelmesini bekliyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11

Ne kadar inanılır düşünmek gerek.Zaten yeterince indirdiler piyasayı tekrar btc satacak bile olsalar bunu söylemezler.Mantıklı olan tersi açıklama yapıp piyasa düzeldikten sonra tekrar satışa geçmektir.Her halukarda temkinli olmakta fayda var.

Aynen hocam bende inanmıyorum bitcoin tekrar 12k olursa çakacaklar bence, su an düşük olduğu için çakmıyorlar ama tekrar yükselirse kayacaklar alayımıza kesinlikle
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama her düşüşte piyasanın daha da çok yükseleceğini düşünüyorum. Önümüz yaz ondan sonra yeni yıl senaryoları işlenir. Her dönem girişinde piyasa iyica çakılıp düşükten alan balinalar marketi yükseltir arada bir kafaya çakmayıda eksik etmezler sağolsunlar. Öğrendik artık hodl yaptık bekliyoruz
Pages:
Jump to: