Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 34. (Read 63073 times)

jr. member
Activity: 224
Merit: 2
biraz daha kendini salacak gibi görünüyor ama bazı coinleri için martın sonlarında güçlenecek duyumunu aldım
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Ben bitcoin olayında çok yeniyim. Piyasaları takip ediyorum ama çok değişken. Umarım iyiye gider herkes için.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
BTC'yi elindeki yüksek miktarlarla dumplayan mt.gox'dan açıklama

"Satılan mütevelli, alacaklı fiyat kayıplarını tam olarak karşılamak için yeterliydi (btc, zarar anında fiili değerine dönüştürüldü: $ 438). Bu, iflas sırasında tüm malları satmak olan MtGox iflas işlemlerine uygundur ve dünyada neredeyse her yerde standart bir uygulamadır.

Daha fazla btc satılmayacak.

Mahkemeler, btc'nin geri kalanıyla ne yapılacağını belirliyor çünkü alacaklıların tam olarak ödenmesinden sonra bir fazlalık var (iflas anında fiat kayıplarına göre). Olması gereken mal varlıkları (bu durumda btc / bcc) hissedarlara iade edilmek zorundadır, ancak geri kalan varlıkların yerine alacaklılara geri gönderilmesi için alacaklılar tarafından sivil rehabilitasyondan geçmek için büyük bir hareket vardır.

Nihai olarak ortaya çıkacak olan, btc / bcc'nin btc / bcc olarak alacaklılara dağıtılmasıdır. Ama durum böyle olmasa bile, hissedarlara giderdi.

Bir sonraki alacaklılar toplantısı ne olacağına karar vermek 6 ay."

Açıklamaya göre 6 ay rahatız.6 ay BTC satmayacaklar.6 ay sonrası yine piyasa karışabilir.

Ne kadar inanılır düşünmek gerek.Zaten yeterince indirdiler piyasayı tekrar btc satacak bile olsalar bunu söylemezler.Mantıklı olan tersi açıklama yapıp piyasa düzeldikten sonra tekrar satışa geçmektir.Her halukarda temkinli olmakta fayda var.
newbie
bitcoin biraz yatay seyretse çok güzel olacak ama
member
Activity: 392
Merit: 10
Piyasa çalkantılı halada yle durmuyor bi türlü durunca çok güzel günler gelicek eminim bundan sabretmek lazım tek
newbie
elimizdekiler hep - ye gitti sonuna kadar beklicem hedefe ulasmadan satmayi düsünmüyorum
full member
Activity: 264
Merit: 100
Bu piyasayla ilgili bildigim tek bisey varsa o da herkesin ne dediğinin çok da önemli olmadığı, adam a coinden kazanıyor sana öneriyor sonra sen b coinini satıp a coin alıyosun sonra a coin düşüyor, sen batıyosun adam c coinde kazanıyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
wolwoo güzel noktalara değinmiş.Ben artık hedefimi belirledim.İstediğim oranlara gelen coinlere el sallayıp güle güle diyeceğim.Sepet yeterince çeşitlendi.Şu an sadece altcoin sezonunu bekliyorum.Fırsat gelirse al,sat yapıyorum.3 ay önce x5 karda olan coinler şimdi dip yapmış.Yeniden o rakamları görürsem hiç acımam.Satarım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
büyükbaşlar (ripple ethereum vs ilk 10-20) satış süreci tamamlanmak üzere, ethereum'un 10m sat ripple'ın 12k sat üzerine (belki bir defalık istisna olabilir) çıkmasını zor görüyorum. buralardan hali hazırdaki müzayedeyi tamamlayarak çıkan balinalar diğer nispeten ufaklardan harçlıklarını çıkartmak isteyeceklerdir. bu da ufaklara sırasıyla pump geleceği anlamına gelir, tabii kısa süreli...böyle böyle pumplarla kısık ateşte pişen kurbağalar gibi fiyatları dibe çekecekler (satoshi bazında) sonra nolduysa olacak btc artacak, artık 40 mı olur 50 mi bilemem! önce "btc bazında zarardayım ama dolar bazlı kardayım"lar duyulacak sonra "btc'nin de altcoinlerin deee.." sesleri yükselecek ardından ipini kopartmış boğalar gibi dibe vuran altcoinler tekrar sahneye çıkacak(3-5 ay içinde)....senaryo bu bana göre...
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BTC'yi elindeki yüksek miktarlarla dumplayan mt.gox'dan açıklama

"Satılan mütevelli, alacaklı fiyat kayıplarını tam olarak karşılamak için yeterliydi (btc, zarar anında fiili değerine dönüştürüldü: $ 438). Bu, iflas sırasında tüm malları satmak olan MtGox iflas işlemlerine uygundur ve dünyada neredeyse her yerde standart bir uygulamadır.

Daha fazla btc satılmayacak.

Mahkemeler, btc'nin geri kalanıyla ne yapılacağını belirliyor çünkü alacaklıların tam olarak ödenmesinden sonra bir fazlalık var (iflas anında fiat kayıplarına göre). Olması gereken mal varlıkları (bu durumda btc / bcc) hissedarlara iade edilmek zorundadır, ancak geri kalan varlıkların yerine alacaklılara geri gönderilmesi için alacaklılar tarafından sivil rehabilitasyondan geçmek için büyük bir hareket vardır.

Nihai olarak ortaya çıkacak olan, btc / bcc'nin btc / bcc olarak alacaklılara dağıtılmasıdır. Ama durum böyle olmasa bile, hissedarlara giderdi.

Bir sonraki alacaklılar toplantısı ne olacağına karar vermek 6 ay."

Açıklamaya göre 6 ay rahatız.6 ay BTC satmayacaklar.6 ay sonrası yine piyasa karışabilir.
member
Activity: 434
Merit: 14
Piyasa yaklaşık son iki aydır kötüye gidiyor. Özellikle altcoinlerde bulunanlar ciddi zarar ettiler. Tabi biz de altkoinde olduğumuz için %40 lara varan zararımız var. şu an için zararı kabullendik bakalım. sonumuz hayrola.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bu bir döngü. telegram grubunda da anlattım. döngü tamamlanmak üzere.
newbie
Activity: 252
allah kusura bakma piyasanın nereye gideceğini kimse ön kestiremiyor ama ben bunlara alıştım ben bu aralar hiç bakmıyorum almışım coinlerimi bekliyorum o yüzden merek etmeyin düzelir
member
Activity: 406
Mtgox un yaptığı satış, satışları tetikledi muhtemelen belli aralıklarda bu satışların devam edeceği belli gibi.
member
Activity: 596
Merit: 14
biyere gittiği yok aynı yerınde duruyor 2 ileri bi geri bi kötü haber bi iyi haaber yalnız altcoınlerdekı dusus azımsanmayacak kadar yuksek derecede endıselendırıyor
full member
Activity: 406
Merit: 100
Nereye gittiğini anlamış değiliz, arada bir yeşillenirdi ayı piyasasında olsak da, şimdi her gün %5-10 düşüyorlar sonunda sıfıra gidicekler heralde, çıkışlar bir başlasın ozaman sağlam coinler güzel çıkıcak inş inancım tam.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
piyasa bitcoine o kadar endesklenmişki bir olumsuzluk göçürüyor resmen.mesela binance olumsuz bir olay yaşanmasına rağmen işlem hacminde pek bir gerilme olmadı ki bu olay yakın dönemde 2. sıkıntı neyse şuan aktif işlem hacmini kaybetmeden çalışıyor peki nedn bnb fiyat olarak düşüyor btc fiyatı olarak düşmesede  dolar fiyatı geriliyor oya aynı hacimlerle aynı özelliklerle işlem devam ediyor bnb peki fiyatı düşüren ne?eldekini btc olarak kıyaslama diye düşünüyorum ben bu durumu yani fiyat ne olursa olsun aynı btc bu durumun düşüncenin değişmesi lazım bu şekilde btc piyasaya zarar vermeye devam edecektir bu gün büyük borsalar btc ikili işlemleri 2. plana atsa kendi coinleri üzerinde dursa ve real para desteğin geçse btc nin dibin dibini bulması aylar bile sürmez yatırım amacı ile kenara atılmış milyonlarca btc ve kısıtlı arza rağmen tüm işlemelrin yüksek yüzdesinin btc ile gerçekleştirilmesi btcnin fiyatlanmasını sağlarken piyasayıı kısıtlıyor ve btcnin bir kaç olumsuz hareketinde tüm piyasa çöküyor.Bitcoin bu piyasa için öncü olmuş vadesini doldurmuş bir birimdir artık sadece zarar vermekte.
member
Activity: 233
ulan bu başlıgı ne zaman görsem boyle gunlerde anasının amına gidiyor diyesim geliyor allah askına degistirin su baslıgı cuma cuma gunaha giriyoruz Smiley konuya gelirsek acemilerden satan eden yok gibi herkese hodl cu olmuş bu malı satan balinalar nerde dururlar bence btc bazında 5k ya geldigimizde durular gibi geliyor
full member
Activity: 350
Merit: 106
Zaten bu kadar kırılgan olması adamı delirtiyor amk.bi haberle kim bu kadar satış yapıyor allahaşkına ya.neden zararına satıp piyasadan kaçmaya çalışıyor hemen insanlar sebebini anlamış değilim.mtgoxun elindekini sattığını söyleyenlerde var zaten daha önce piyasanın anasını bunlar s.ktiler.şimdi tekrar beceriyorlar amk.bekle bekle kardan çok zarar ettik
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Nereye gittiğini kestirmek imkansız gibi, iki günde herşey tepetaklak olabiliyor bu kadar kırılgan olmasını anlamış değilim, çok ham yatırımcı mevcut en az yarısı bu şekilde sanırım, en ufak bir şeyde anında satıyorlar balinalar da çok seviyor bunları tabi.
Pages:
Jump to: