Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 36. (Read 63073 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
piyasayı aşağı yönlü olarak görüyorum bence şöyle 1 sene kadar dişimizi sıkacağız sonra zengin olacağız...
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
başlığın açıldığı tarihte bin küsurdan btc alıp da zarardayım diyen biri var, şimdi komik geliyor insana... belki 1-2 sene sonra da bu fiyatlar  komik gelir. Belki bu yazıyı okuyanlar yuh btc o zaman 10-11 k imiş derler. demekki uzun vadede sabır asla zarar ettirmiyor
member
Activity: 217
Merit: 10
Altcoinlerin içinde değerlenmeye devam edenler bulunuyor onlara bakıp seçici olarak satın alama emri vermenin sakıncası yok. Piyasa toparlanmaya büyümeye doğru gidiyor.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
Şu an cogu proje airdrop yapıyor yaza dogru yaklaştıgımız için neredeyse çogu hemen hızlı bir şekilde borsaya girme peşinde. O yüzden bana göre gözüne kestirdiğin bir kaç proje varsa onlara yatırım yapabilirsin.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Altlar tethere özendi sanırım.Btc 9000 den 11k yı geçti altlar sabit takılıyor.Normalde usd bazında %40 civarı daha değerli olmaları gerekirdi btc kuruna göre.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
bende bu ara bir belirsizlik hakim.Bitcoin düşüşe beklenen tepkiyi veremedi ve verecek gibi gözükmüyor.altcoinler zaten daha kötü durumda.en güzeli beklemek diye düşünüyorum.piyasa bekleyip görmeye gidiyor..
full member
Activity: 398
Merit: 118
piyasa bence şuan hala ayı dönenimde cok bir hareket beklemiyorum hareket bana göre kesinlikle yaza dogru gelicek aynı muhabbet olucak gibi bakalım hold hold
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bence sağlam altcoinlere geçmek mantıklı bir karar olur bu piyasanın sallantılı döneminde bile tutunmayı başarabilmiş coinlerden bulundurmak gerek, piyasaya belli olmuyor fakat elimizde az çok token var ben şahsen para verip yeni tokenler de almıyorum o yüzden en mantıklısı şu an için eldekilerle beklemek.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Piyasa çok kırılgan davranıyor bu aralar. BTC birazcık artsa veya azalsa altlar direk 2 adım geriye gidiyor. Sonra 1 adım ileri gidince piyasa düzeldi diye sevinirken yine aynı senaryo yaşanıyor. Şahsen btc 13-14k bandına sabitlenmedikçe altlara rahat yok diye düşünüyorum
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Şu an mevcut durumu ben çözümleyemedim. Bitcoin istikrarlı yükselişte ama altcoinler tam tersine, azar azar eriyor fiyatları. Normalde para girişi olduğunda bir miktarı da alt'lara giderdi ama bu sefer ilginç bir şekilde sadece Bitcoin' e akıyor gibi.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Öncelikle ben bu piyasada iki ya da üç yıldır varım. Benim sevdiğim bu teknoloji yani blockchain. Coinler gelir coinler gider ama blockchain daima var olacaktır. Piyasa şu an için beklememiz gerektiğini düşündürüyor
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
piyasa şuanda fazlasıyla kararsız ne oalcak gerçekten kestirmek güç ama merakla bekliyoruz bakalım
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Altlardan cıkıs oldu Sad
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Top 20 de bile can sıkıcı düşüşler var. Haberler ve takvim dışında coinler pek hareket görmüyor, can sıkıcı bir dönem.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Piyasada artık çok acayip şeyler dönüyor. Sürekli yeni coinler çıkıyorç İnsanlar iyice şaşırdı. Ben hala eskilerde kalmayı tercih ediyorum o yüzden ethereum ve bitcoinin artacağını düşünmek istiyorum. Elimde yenilerden sadece neo var, bekleme taraftarıyım. Yükselişe geçmeye az kaldı.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Piyasa articak gibi duruyor özellikle bitcoin yavaş yavaş yükselişe gecti umarım devamı gelir de dusen altcoinlerdeki zararlarimizi kapatabiliriz yoksa vay halimize...
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
altlar yavaş yavaş toparlanmaya başlıyor.Btc'nin artışı da istikrarlı yavaş yavaş artması iyi.Önümüzdeki 4 aylık süre altcoinler için güzel olacak.Sonrası için herkes tedbirini alsın.Terse dönebilir bir anda.4 ay sonra ayı piyasasına yaklaştıkça satışlar gelecektir altcoinler de  çok can yanabilir.Piyasayı iyi takip etmek lazım.

Sizin adınıza sevindim gerçekten benim elimdeki altlar hala hızla düşüyorlar, zamanında 50c olan şimdi 8-9 arasında seyrediyor btc kalkışa geçerse 2-3 e kadar düşecek gibi duruyorlar
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
altlar yavaş yavaş toparlanmaya başlıyor.Btc'nin artışı da istikrarlı yavaş yavaş artması iyi.Önümüzdeki 4 aylık süre altcoinler için güzel olacak.Sonrası için herkes tedbirini alsın.Terse dönebilir bir anda.4 ay sonra ayı piyasasına yaklaştıkça satışlar gelecektir altcoinler de  çok can yanabilir.Piyasayı iyi takip etmek lazım.
full member
Activity: 294
Merit: 100
iki alternatif var gibi
-btc hızlı artar, altlar aralık başındaki dipleri test eder
-btc yavaş yavaş artar, altlar da toparlanır

ikinci senaryo daha yakın geliyor bana...
birçok altcoin kasım-aralık'taki satoshi bazlı dip fiyatların 2x'i durumunda, bir de 5-10x arasında seyredenleri var ki onların pazarlama süreci devam ediyor (büyük balıklar). O 2x'lerde kalmış altcoinlerin 3-5x yapıp ortamı şenlendireceğini, insanları altcoinlere çekeceğini düşünüyorum. o arada ayı piyasasına geçilip altcoinlerden çıkılacağı ve btc ile yola devam edileceği kanaatindeyim.

İkinci ihtimalin gerçek olmaya başladı. Bitcoin yavaş yavaş artıyor, altcoinler adım adım iyileşmeye başladı. Coinmarketcap listesindeki kripto para değerleri 2 günde 15 milyar dolar yükseldi.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
iki alternatif var gibi
-btc hızlı artar, altlar aralık başındaki dipleri test eder
-btc yavaş yavaş artar, altlar da toparlanır

ikinci senaryo daha yakın geliyor bana...
birçok altcoin kasım-aralık'taki satoshi bazlı dip fiyatların 2x'i durumunda, bir de 5-10x arasında seyredenleri var ki onların pazarlama süreci devam ediyor (büyük balıklar). O 2x'lerde kalmış altcoinlerin 3-5x yapıp ortamı şenlendireceğini, insanları altcoinlere çekeceğini düşünüyorum. o arada ayı piyasasına geçilip altcoinlerden çıkılacağı ve btc ile yola devam edileceği kanaatindeyim.
Pages:
Jump to: