Pogledao sam ja Hustle prije par dana, dobar i pitak film, a NBA fanovi ce prepoznati hrpu trenutno aktivnih igraca. Da slazem neku listu stavio bih ga u top 10 filmova o kosarci, sa i dalje nedodirljivim
Hoosiers na vrhu.
Nisam ga ni ja još gledao ali sam isto čuo da je ovo možda jedan od njegovih najboljih uloga u filmovima, toliko da ga ljudi žele u novim filmovima s ozbiljnijim ulogama.
Sto se tice Sandlera, on je odradio solidan posao, ali ima on ozbiljnijih uloga od ove jer ovdje u biti i nije toliko drukciji od svojih standardnih izdanja. Njegov vrhunac je i dalje genijalni
Uncut Gems iz 2019 za koji je po mom skromnom misljenju zasluzio Oskara a nazalost nije dobio ni nominaciju, vjerojatno zbog tipa filmova koje inace snima. Nikad ni u jednom filmu nije bolje predstavljen svijet degenericnog kockara kao tamo, i kroz sta oni prolaze. Ja inace uopce nisam bio fan Sandlera (cesto sam i izbjegavao filmove kad njega vidim), ali je toliko razvalio sa tim filmom da sam skroz promjenio misljenje o njemu i ako je neki film razlog da pocne dobivati ozbiljne uloge, onda je to Uncut Gems. Cisto upzorenje za one koji planiraju nisu a planiraju pogledati taj film, da je napad na osjetila. Postoji razlog takvog pristupa naravno, a to je da docara kaos i stanje svijesti u kojem se nalazi glavni lik u filmu, samo eto nije svima to sjelo a meni je to najbolji i najnapetiji film u zadnjih par godina.
Napokon odgledao i 1883. Imao sam jako velika ocekivanja sa obzirom da je prequel Yellowstona koji me je jedna od najboljih trenutno aktivnih serija. Dobra je 1883, ali rekao bih ipak malo precijenjena i za klasu ispod Yellowstona. Slijedeca na redu je 1932 u kojoj cemo pratiti nastavak dogodovstina familije Dutton a za sada su potvrdjeni Harrison Ford i Helen Mirren.