Zvuči obećavajuće, bacit ću pogled sigurno.
Napokon uspio zavrsiti The Expanse. Nisam mislio da ce mi ijedna sf serija nadjebati Battlestar Galactica, ali The Expanse je uspio u tome. Jedina steta je sto je serija zavrsila ranije od ocekivanog zbog manjka love, ima tu materijala za jos par sezona. Ko zna, mozda netko drugi otkupi seriju i zavrsi sve kako je i zamisljeno. kao sto je Amazon onomad otkupio prava od Syfya i nastavio dalje. Fala Bogu ne fali streaming servisa sa viskom love.
Ogledao se jucer i CODA koji je nominiran za Oscara za najbolji film (koji 100% nece osvojiti)ali skroz solidno je ovo, da se pogledati. Pogotovo ako vas zena/cura davi da pogledate nesto zajedno, ovo je dobar izbor.
Vani je i teaser/trailer za The Lord of the Rings: The Rings of Power i izgleda grozno. Znam da je kratak video, ali uopce se ne osjeca da tu ima nekog lotr stiha nego izgleda kao neki totalno random fantasy. Mislio sam da je Hobbit dno, ali ovo na prvu izgleda deset puta gore.
E da, FTX je odgovoran za najbolju reklamu koju sam vidio u puno godina, jos od Levi's Boombastic reklame. Naime, za svoju Superbowl reklamu FTX je uzeo genijalca Larrya Davida te je rezultiralo fenomenalnom reklamom koju sam odgledao desetak puta u zadnjih par dana - Larry David Crypto Commercial - FTX Super Bowl Commercial 2022. Ne znam, mozda nece svima biti bas smjesno ali ja sam pasionirani ljubitelj Larryevog lika i djela tako da je meni bio cirkus.