Raised by Wolves mi nikada nije sjeo. Gledao sam prvu sezonu naravno i uspio dogurati do 5. ili 6. epizode uz puno mučenja. Kada SF serija mene izgubi onda nešto nije u redu s njom
Pogledao sam sve i svašta i stvarno rijetko kada se moram natjerati da pogledam sljedeću epizodu u nadi da će postati zanimljivije.
Ja sam to odlucio preskociti. Kad vidim da je nesto SF a Ridley Scott ima prste u tome, meni je to automatski preskok. Niti jedan SF film me nikada nije toliko razocarao kao Prometheus.
Ovo se gledalo kod mene u zadnjih tjedan-dva:
Reacher Vjerujem da je vecina ovdje gledala dosta solidan istoimeni film (tj Jack Reacher, da budem precizan) sa Tomom Cruisom, a ovo je serija bazirana na seriji knjiga, kao i film. Uglavnom, jako ugodno iznenadjenje, tek sam na pola serije ali za sada stvarno nemam neke veće zamjerke, a potvrdjena je i druga sezona. Serija se moze naci na Amazonu, za one koji su lijeni skidati serije.
The UnforgivableKrimi drama sa meni uvijek dragom Sandrom Bullock
o zeni koja nakon izlaska iz zatvora pokusava nastaviti zivot. Ocekivanja su mi bila dosta mala, ali ovo je skroz solidan film tako da preporuka, pogotovo sto je na Netflixu pa nema zajebancije sa skidanjem.
Boiling PointStresna vecer u popularnom Londonskom restoranu. Film sniman u jednom kadru (znaci kamera ide cijelo vrijeme, nema rezova pa editiranja) sto je samo po sebi iznimno tehnicki zahtjevno, a jos kad bude ovako dobro odradjeno onda je pravi gust za pogledati. Bar meni, koji sam opcenito fan filmova koji se dogadjaju u kuhinji/restoranima.
The Power of the DogIskreno ovaj film mi se uopce nije gledao, ali nagovoren od zene koja je fan Benedicta Cumberbatcha, odgledah i ovo. Slow burn drama koja se mnogima nece svidjeti, ali meni je ( i to dosta) jer jer sam jebiga fan takvih filmova. Odmah po zavrsetku mi je bilo jasno da ce film pokupiti solidan broj nominacija za oskara u najvaznijim kategorijama, sto se uostalom i dogodilo.
E da, kao i prosle godine pokrenuo sam temu na gambling dijelu
2022 OSCARS - Nominees, Odds and Predictions! pa tko hoce moze doci i malo prokomentirati.