Gledao sam samo trailer i mislim da je ovo još jedna glupa low budget komedija ...
Uh, nisam bas veliki obozavatelj niskobudzetnih filmova. Retko nadjem neki koja zaista ima neki kvalitet, a u vecini slucajeva mi je tesko pratiti radnju jer su likovi jednostavno plitki i dvodimenzionalni. Siguran sam da postoje izuzeci od ovog pravila, ali trenutno ne mogu da se setim nijednog.
Kao sto kaze Trofo, mogao bih da pogledam samo zbog teme.
Pre neki dan sam gledao "Finch" (2021) sa Tomom Hanksom u glavnoj ulozi. Film po mom misljenju ima prolaznu ocenu 6/10. Vredi pogledati ako volite filmove tog zanra (post-apokalipticna sci-fi drama), ali ne verujem da cete zeleti da ga gledate ponovo. Film bi se najbolje mogao opisati kao kombinacija izmedju "Cast Away" i "I am Legend" sa razlikom u tome da Tom Hanks umesto lopte ovde ima robota (kojeg je napravio sam) i psa, a glavni negativci nisu zombiji vec bi trebali da budu ljudi ali...
Ima rupa u radnji, i najbolje je ne razmisljati previse o tome, ali pohvaljujem glumu i emotivne delove. Moja bolja polovina je u jednom trenutku pustila suzu, pa sam i ja morao da pokazem emocije.