Pages:
Author

Topic: Müslüman Ülkeler Bitcoin’e Olumsuz Bakıyor - page 2. (Read 1050 times)

member
Activity: 350
Merit: 11
Bilinçsizce bir yaklaşıp , Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili özellikle arkasındaki Block chain teknolojisini anlamadan araştırmadan direkt olarak yasaklama kararı almak , yada karşı çıkmak ülkelerinin geleceği için endişe edici bir durum.
member
Activity: 392
Merit: 10
Müslüman ülkeler deyip genelleme yapmamak lazım , birleşik Arap emirlikleri , suudi Arabistan ve daha çok müslüman ülkede olumsuz bir durum yok , karşı çıkan ülkeler teknolojik ve ekonomik anlamda gelişmemiş ülkeler .
member
Activity: 336
Digital ve global finans sistemin en önemli parçası olan kripto para piyasası ile ilgili yakın zamanda ülkelerin kripto para piyasası ile ilgili ne düşündüklerinin hiçbir önemi kalmayacak .Bu Piyasada sınırlar ortadan kalkacak.
member
Activity: 448
Bu kripto paraların ülke ile çokta alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum , hangi ülke ne karar alırsa alsın kripto para ticareti yapmak isteyen her şekilde yapar bu piyasanın en güzel yanıda bu bana göre.
member
Activity: 434
Merit: 14
Bitcoin'i bırakalım o ülkelerin çoğunda azımsanmayacak büyüklükteki halk evlerinde televizyon izlemiyordur..Ama ülkeyi yönetenlere baksan 180 parçalık portfolyosu vardır Smiley İnsanlara şükretmeyi tavsiye edip kendileri lüks içinde yaşıyorlar..
member
Activity: 546
fetvalardan kaynaklı. para basma yetkisi yalnızca devlette olmalı şıkkından hareket ediyorlar. örneğin venezuala petroyu destekliyor. müslüman ülkelerde petro gibi coin olsa bu fetvalar tam tersi şeklinde oluşabilir. şu andaki durum ile yargılamamak, ilerisi için olumlu bakmak lazım. ellerindeki kağıt paralar ile gelir, gider kalemlerini idare edemeyecekleri zaman dijital parala geçiş illaki yapılacaktır.
member
Activity: 182
bence temkinli davranmak amacıyla yapılan bir hamle ve inançla bir alakası yok zaten bakacak olursak desteğini açıkça belli eden ülke çok az
member
Activity: 308
Müslüman ülkelerin en büyük eksikli ihtiyaç duyulan alanda tecrübeli vizyoner adam yetiştirememesidir. Din adamları kripto paraların ne olduğunu anlayamadığı için devletlerini doğru yönlendiremiyor. O yüzden müslüman ülkeler bitcoin ve diğer coinlere olumsuz bakıyor.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Ben tam tersi düşünüyorum müslüman ülkeler bitcoin'e daha fazla olumlu bakılıyor sadece emindeğiller hükümetler olarak . Gelecekte daha çok göreceğimize inanıyorum çünkü İndia  yazılımın babası
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Müslüman ülkeler diye tabir edilenler açıklamalarında haram olduğu için yasaklanmıştır demiyorlar kara para ve terör konularına vurgu yapmışlar kendilerince haklı olabilirler
newbie
Activity: 189
Müslüman ülkeler işte bu yüzden geri kalıyorlar. Ya kardeşim konuyu bir araştırsana, biraz öncülük yapsana. Bak millet nelerle uğraşıyor..
newbie
Activity: 280
    Gelişime açık ülkeler teşvik amaçlı olarak vatandaşların refah ve huzuru rahat bir yaşam sunmak için teknolojinin bütün faydalarından yararlanarak hizmet sunarlar ama gelişime açık olmayan ülkeler bunun tam tersini yapar
member
Activity: 280
Müslüman ülkeler eğer bitcoin ve onun yan ürünü olan blok zincir teknolojisine bu kadar mesafeli bakmaya devam ederlerse, bu teknolojiyi kaçıran gene kendileri olacaktır, şu an da en çok adapte olan ülke japonya, neden japonlar ? çünkü akıllı adamlar bunlar
full member
Activity: 571
Merit: 113
Ya bitcoine olumsuz bakmayan bi ülke kaldımı Allah aşkına google bile reklam yasağı koyuyor eski haline geri dönecek herhalde bu krypto paralar
member
Activity: 268
Merit: 12
bütün müslüman ülkelerinin böyle düşündüğünü sanmıyorum. bazı müslüman ülkeleri demek daha doğru bana göre.
member
Activity: 196
Hükumetler sürekli açıklama yaparlar ama bunu icraata dökmedikleri sürece bi önem arz etmezler. Sadece güven kaybı yaşanır ve buda kripto paraların düşmesine sebep olur. Bu söylenenler zaten bilinen şeyler. Kaç tane müslüman ülkede meşru ki zaten. sonrasında da terör finanse ediliyor diye bahaneleri hazır. ediliyor olabilir ama bunu devlet gibi denetleyecek olan sensin sonuçta.
newbie
Activity: 4
rusyada tam tersine üzerine gidecegini açikladi su ruslar bile erkenden atilim yapip müslüman ülkelerin yapmamasi çok ilginç ya neyse ki 20 sene sonra bizim ülkemize de giris yapar acelesi yok onlarin kripto parasi varsa bizimde tl miz var diye açiklama yaparlar
member
Activity: 308
Olumlu baksalar şaşırırdım zaten. Anlamadıkları veya anlamakta zorluk çektikleri şeyleri hemen eleştirip gündemlerinden çıkartmaya çalışıyor Müslüman devletler. Biraz araştırın veya araştırtıp ondan sonra fikrinizi söyleyin bari.
newbie
Activity: 154
Müslüman ülkelerin bitcoine olumsuz bakması gayet normal, çünkü Müslüman camiada teknolojiyi yakından takip eden din alimi hiç yok ki. Olsa Müslüman ülkeleri bilgilendirir ve olaya olumlu bakmalarını sağlardı.
newbie
Activity: 182
Müslümanlar yine bir konuda fikir ayrılığına düşmüş durumda. Malezya iran ve bir kaç arap ülkesi bitcoin ve kripto paralara olumlu bakarken, diğer müslüman ülkeler olumsuz düşüncedeler.
Pages:
Jump to: