Pages:
Author

Topic: Müslüman Ülkeler Bitcoin’e Olumsuz Bakıyor - page 3. (Read 1050 times)

newbie
Activity: 79
Merit: 0
Gelecek kripto para da yapacak bir şey yok. Ya uyum saglanacak ya da saglanacak.
newbie
Activity: 154
müslüman hıristiyan, musevi, budist vs gibi ayrımcılıkları doğru bulmuyorum, yani dini de böyle böldüler sünni dediler şii dediler, işleri iyice karıştırdılar, ne yani adam kripto paralara şirin gözükmek için faiz mi yesin?
member
Activity: 350
Merit: 10
böyle bir şeyi dine bağlamak, bilmeden anlamadan fetva vermek çok garip. kendin istemiyorsan girme, ama toplumu bu şekilde yönlendirmek cehalet göstergesi..nasıl fayda sağlarım diye düşünseler kalkınmalarına fayda sağlar.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Kripto para piyasasındaki çok dalgalı yapı insanlarda bir güvensizliğe yol açıyor olumsuz bakış açısına neden olan en önemli faktör de bu bir de bir ülke ya da kurum tarafından desteklenmemesi de
member
Activity: 322
Merit: 12
Maalesef bu teknolojiye olumsuz bakip uzak kalmak ekonomik olarak geride kalmaya sebep olacak bence.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Sadece kripto paralara degil teknolojik cogu seyden uzak duruyoruz bence. Bu durum musluman ulkeler icin olumsuz sonuclar doguracaktir bence.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Bu şekilde olumsuz bakmak yerine ona nasıl uyum sağlarız, kripto paraları nasıl geliştiririz ve kendimize uydururuz gibi bir mantık gütmeleri gerekiyor,
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Maalesef insanların sürekli çağın gerisinde yaşamaya mecbur bırakıldığı ve bu yaşam şeklinin en doğrusu olduğuna inandırıldığı şanssız coğrafyalar var.  Bunlar sadece teknolojiye değil her şeye karşılar. Bitcoine ve kriptoya karşı olmaları da bir sürpriz değil.
member
Activity: 308
Merit: 11
Eğer kripto paralarla ilgili tek sorunları karapara aklama veya terörizm ise sadece buna takılı kalmasinlar çünkü orada terör o kadar gelişmiş bir halde ki tek onu kullanmiyordur veya asıl gücü o değildir abi
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Müslüman ülkelerdeki asıl problem dinin, teknoloji ve çağdaşlığın önüne geçmesidir.Yeni bir teknolojiyi kabul etmeyi din üzerinden tartışan devletler her zaman çağdaş devletlerin gerisinden gelmeye mahkumdur.
newbie
Activity: 280
Muslüman ülkeler gerçekten hep sorunlular, bir türlü düzlüğe çıkamadılar, ben size acı bir reçete yazayım : bilim,  ubndan sabah akşa günde 3 doz alın
member
Activity: 336
Müslüman ülkelerden kripto paralar hakkında yapılan bu olumsuz açıklamalar kendi ülkelerinin ve halklarının geleceği açısından son derece üzücü olmuş.Dünya genelinde ekonomik ve teknolojik anlamda zaten geride olan bu ülkelerde yaşayan halklar yeni arayışlara girecektir.
newbie
Activity: 238
Mısır Cezayir Endonezya bu ülkelere baktığımızda hangi alanda başarılı olmuşlar ,insanlığa ne katkıda bulunmuşlar ,1900 lü yıllardan sonra yabancı ülkelerin sömürgesi altında kalmış kukla haline gelmiş ülkeler.Dış ülkeler tarafından gelişmemesi için baskı yapılan ona göre yönetim oluşturulan ülkeler.Kripto piyasası hakkında yaptıkları açıklamalara da çok şaşırmamak lazım.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Endonezya Mısır ve diğer karşı çıkan müslüman yada müslüman olmayan ülkelerin kripto paraya karşı duruşları ,ülkelerinin her alanda ne kadar geri kaldıklarınının ve gerici zihniyetlerinin bir göstergesi.Sosyal iletişim ağının sürekli genişlediği dünyada bu ülkelerde yaşayan halkların bu değişime sessiz kalmayacakalarını biliyoruz.
member
Activity: 350
Merit: 11
Kriptoya paraya karşı çıkan müslüman ülkelere baktığımızda halkının nasıl sömürüldüğünü ekonomik ve teknoloji açısından geride olduklarını görebiliyoruz.Her ne kadar karşı çıksalar yasak deselerde bu digital değişimin önünde duramayacaklardır.
newbie
Activity: 33
insanlar elle tutulur birşeyler bulamayınca çamur atmayı severler. akla ılk gelen helal degil mantığı.
member
Activity: 392
Daha kripto paranın ne olduğunu bilmeden blockchain teknolojisi hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan müslüman ülkelerin kripto paraya karşı duruşu yüzyıllardan beri ülkelerinin neden geri kaldığının açıkça bir kanıtı bence ,zihniyet hala değişmiyor.
newbie
Activity: 17
Çok şaşırmaya gerek yok. bu ülkelerde hâlâ döviz sokak aralarında bozduruluyor. serbest piyasa kuruyla devlet kuru arasında uçurum var. döviz işlemlerini kısıtlayan adam dijital para hareketlerini de kısıtlar. Cezayir ölçeğinde örnek verecek olursam bu devletlerin unuttuğu bir şey var. Vatandaşlarının çoğunun öyle ya da böyle fransa'dan vergi numarası almış olması dolayısıyla dijital para ticaretlerini fransa üzerinden yapabilmelerine olanak sağlıyor.
sr. member
Activity: 518
Böyle başlıkları ne zaman güncel görsem hem tüm müslüman ülkeler adına hem de bireysel olarak her birimiz adına üzüntü ve utanç duyuyorum. Çok daha iyi, düzgün yerlerde olabilecekken bu kadar aklı fikri kapalı olmak, başarısızlıklarla anılmak beni üzüyor şahsım adına. Ne desem bilemiyorum çünkü diyecek söz yok Smiley
sr. member
Activity: 616
Bazı zengin Arap ülkelerden kripto paralarla ilgili enteresan hamleler gelmeye başladı bile. Her şeyde olduğu gibi en geriden gelmeyi seçiyorlar nedense sürekli, teknolojiden ve gelişimden korkmamak neden bu kadar zor anlamıyorum.
Pages:
Jump to: