przegrałbyś zakład
, ponieważ jak ogłosił bm Hhampuz, jedną ze zmian będzie ta, że nie będzie trzeba nosić awatara, a stawka będzie wynosić 6$/post dla wszystkich uczestników.
dalsze zmiany zostaną ogłoszone w tym tygodniu. zauważalne jest również to, że ta kampania różni się od standardowych kampanii, które zwykle prowadzi Hhampuz. ogólnie rzecz biorąc, ta kampania powinna być zorganizowana podobnie do starej kampanii ChipMixer.
No proszę, proszę. Tego się nie spodziewałem. Ruch chyba bardziej podyktowany chojnością niż kalkulacją opłacalności. Dają 50% więcej niż inni, a w przypadku Sr members to jest 100% więcej.
Jak tak dalej pójdzie to będzie można z tego wyżyć nawet w bardziej rozwiniętych krajach, a dzieci zamiast o karierze youtubera będą marzyć o zostaniu posterem na bitcointalk
ogólnie rzecz biorąc, ta kampania powinna być zorganizowana podobnie do starej kampanii ChipMixer.
Hmm, a może to są ludzie z ChipMixera, w końcu ich ponoć nie złapano.
płacili/płacą 1$ wiecej za post, to znaczy ile dokładnie?
jestem ciekaw czy faktycznie płacą najwięcej, w mojej kampanii wychodzi 6$ za post
akurat zostałem w niej juz jako ostatni ale płacili tak wszystkim
Płacili $5 a teraz będą płacić $6.
Nie wiedziałem że mieliście aż tak dobrze. Miałem pare lat przerwy i widocznie przegapiłem erę najwyższych stawek.
zgadzam się, mi też, dużo zależy od samych menedzerów jak kampanie będą wyglądały w przyszłości i jakie będą standarty w płąceniu
po trosze to oni narzucają, tworzą te reguły, oczywiście na końcu jesteśmy my i gdyby była jakas solidarność to żadne niekorzystne zmiany jak obnizanie stawek i podwyższanie progów ilościowych by nie przeszły, wystarczy żeby taka kampanie zbojkotować, ale jak znam życie to zlecą sie do niej jak muchy na lep, pomimo wszystko
Wolny rynek, choć chyba nie ma co narzekać, obecnie warunki i płatności wygladają naprawdę OK.
Kiedyś chodził mi po głowie pomysł stworzenia związku zawodowego forumowych posterów. Bardziej dla śmiechu ale kto wie co mogłoby z tego wyjść... Możliwe do wykonania.