cześć, jakie bounty byście polecili na "rozgrzewke" po powrocie? myślę, że na pewno będę pisał naście postów dziennie na localu, international jeszcze nie przeglądałem więc trudno mi przewidzieć czy i ile będę miał do powiedzenia, w związku z tym nie oczekuję kokosów, ale fajnie jakby jakiś dodatkowy hajsik, kilka satoshi za post, wpadł
Pozdrawiam!
Witam
Jak szukasz grosza to paru z nas (co najmniej 4) zainteresowało się projektem IDENA, który umożliwia kopanie do kilkuset zł miesięcznie przy pomocy VPSa za 5$ i odrobiny czasu (~godzina, max 2 miesięcznie).
https://bitcointalksearch.org/topic/idena-5199297Tu możesz poczytać o temacie na naszej grupie z tym, że od założenia watku sięć znacznie urosła, pozmieniały się ilości i ceny. Najnowszą wycenę ile można zarobić na kopaniu robił cryptovigi (obecna cena to 0.15$ a aktywnych nodów kopiących jest około 3500).
1. prize from mining: currently 2564 nodes online so 25,920 / 2564 = 10,109 coins per day * 30 = 303.27 coins per month
2. 2 x validation reward (currently validation is every two weeks) ~ 47 coins x 2 gives 94 coins
3.flip reward 17,693 coins for each flip minimum 3 maximum 5 (with human status) which gives from ~ 53 to 88 coins (x2 validations per month) from ~ 106 to ~ 176 coins per month
so only from this we have up to 573 coins (the current iDNA coin rate is $ 0.27) what makes ~ $ 150
4. additionally, we have a chance to invite others to the Idena project and if the user we invite undergoes the validation process, we will get ~ 47 coins for the first validation, 3 times more for the second and 6 times more for the third ...
so with a maximum of two invitations from trusted people, every two weeks we can get an additional 2x47 (first validation) + 2x141 (second validation) + 2 x282 coins (third validation) , i.e. together with a lot of luck 940 coins x 2 validations which can give you 1880 coins a month ~ $ 507 but let's be honest it is not easy to find 4 users each month who will pass 3 validations in a row so let's assume that only 25% of them (i.e. 1 of 4) will pass 3 validations what gives ~ $ 127 per month
So together we have from ~ $ 650 a month (but let's be honest it's
very difficult and unlikely) to ~ $ 277 a month - definitely achievable.
Since Idena is blockchain everything I wrote here can be checked, for example, at
https://scan.idena.io/epoch/52/rewards but remember that they are based on today's Idena rate so they may go up or down if the coin rate changes.
I wrote well about profits but what about costs?
time: for each validation you need to prepare 3-5 flips making a good one may take 15-30 minutes, so up to 45 minutes up to 2.5h twice a month and an additional 20-30 minutes for validation (x 2 validations per month) so we spend 2.5 to 6 hours per month.
mining costs: i.e. electricity or VPS, about $ 5 per month
A tak to wątek z raportami dot. otwartych kampanii wciąż jest aktualizowany przez społeczność (mimo, że przeze mnie porzucony przez brak czasu - przepraszam
)