A jest opcja sie dostać jeszcze do Twojej kampani?...
Bardzo przepraszam za późną odpowiedź, ale lepiej późno niż wcale
Ja dostałem się do tej kampanii podczas mojej, jakby to napisać, "świetności" na forum. Byłem wtedy bardzo aktywny od lat, masa meritów, cały czas w 100 najbardziej meritowanych, przez długi czas w 100 z największą ilością, itd. Tak, że moje statystyki wyglądały super i zostałem zaproszony do Fortune Jack chyba, jak dobrze pamiętam, ale przy moim szczęściu kampainia się skończyła po 2 tygodniach
, no i właśnie wtedy się przeniosłem do Golda, po raz drugi
.
Powiem więcej, opuszczałem go 3 razy właśnie dla Fortune Jack i jeszcze jakichś innych kampanii, lepiej płatnych, ale zawsze przyjmowali mnie z powrotem, co też dziwiło wszystkich, łącznie ze mną
.
Miałem szczęście pomóc im w projekcie na początku, przetłumaczyłem wszystko, łącznie ze stroną na kilka języków, pisałem artykuły i miałem świetny kontakt z menedżerem, który jest na prawdę w porządku. Ja też zawsze byłem fer i informowałem przed czasem o swoich zamiarach, pytałem otwarcie, czy mogę się przenieść, bo mnie zaprosili czy nawet, że o wiele lepiej płacą. Zawsze otwarcie potwierdzałem wszystko.
Pewnie gdybym aplikował dzisiaj, nie dostałbym się za cholerę. Na resztę pytań odpowiedział Tytanowy.
Czyli @wwzsocki jest szycha z wyzszego levelu ?