✂
roobet płaci 4.6$ za post a wasabi w przeliczeniu na dolary zaledwie 2$. Nadrabiają ilością płatnych postów, bo zapłacą aż za 50, ale to przyciągnie chyba tylko spamerów, bo ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś robi 50 postów dobrej jakości tygodniowo, tydzień w tydzień.
jeśli w pewnym momencie cena zmieni się z powrotem na pozytywną, wtedy cała sprawa będzie wyglądała inaczej - ja osobiście biorę udział w kampaniach, aby zarobić jak najwięcej satoshis, a w zasadzie uważam też, że kampanie, które określają płatności za post bezpośrednio w BTC, są o wiele bardziej interesujące niż kampanie USD/BTC...
[...]
When you talk about spammers, are you talking about yourself? Because you always publish 1 post more than the quota requires.
✂
a jeśli chodzi o spamowanie, icopress na pewno zwraca uwagę na to, jakich uczestników bierze pod uwagę do swojich kampanii, a nawet jeśli, to na pewno nie zaakceptuje każdego postu w ocenę.
ja również wkładam rękę w ogień i twierdzę, że nawet w innych kampaniach, gdzie wymagane jest tylko 20/25 postów, też kręci się trochę spamerów.
te dwie kampanie icopress mają jeszcze jedną zaletę - nie ma minimalnej liczby postów, więc nie ma osobistej presji, by codziennie siedzieć przy komputerze i coś gdzieś pisać, by choć o jeden post zbliżyć się do minimum... tutaj jesteś całkowicie wolny i możesz swobodnie decydować, nie myśląc o tym, że za 1-2 tygodnie zostaniesz wyrzucony z kampanii...
@icopress send the whole post through a translator