Gratuluję Tytanowy Janusz i Cygan przyjęcia do nowej kampanii sygnatur Smart Mixer prowadzonej przez Hhampuza.
Trochę niskie stawki jak na mikser, ale nie różnią się znacznie od średniej jaką płacą inne kampanie na forum.
Szkoda, że raczej obniżają stawki, zamiast podnosić, bo myślałem, że po wystartowaniu kampanii Yobit, nie będzie za bardzo chętnych na inne kampanie i stawki zaczną rosnąc.
Ale jak na razie, nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem chętnych, więc nie ma co liczyć na lepsze stawki. Miałem nadzieję, że ciężej będzie znaleźć chętnych,a jak usłyszałem o następnej kampanii i to trochę lepiej płatnej, to już nawet byłem pewien, że nie tek szybko zgłosi się odpowiednia ilość, jakościowo dobrych użytkowników, ale ku mojemu zaskoczeniu, nie było z tym, żadnych problemów.
Nie sprawdzałem jeszcze jacy to posterzy, ale nie zauważyłem, jakichś znanych nicków, oprócz Tytanowego i Cygana oczywiście.
Dziękuję
Dla mnie to awans. Było 35$/25 postów = 1,4$ /post , a teraz jest 30$/15 postów = 2$/post.
W dodatku nie muszę pisać w gambling.
Tego samego dnia wystartował blender.io i 3$/post. Napisałem do MC, czy mogę przejść i odpowiedział mi, że nie ma problemu, ale proponuje mi się wstrzymać, bo planuje zredukować liczbę uczestników i zwiększyć wypłaty zbliżając się do tych blender.io, w którym ogromnym minusem jest nie liczenie postów z lokal.
Niemniej zgadzam się z tobą, że sytuacja w sygnaturkach nie zachwyca. Yobit płaci 1,8$/post, bierze każdego, zapewnia niespotykaną elastyczność (od 1 do 10 postów dziennie. Od 1 do 70 postów tygodniowo) i natychmiastowe wypłaty. W obliczu tego wydawałoby się oczywiste, że kampanie, które znacznie bardziej "męczą bułę" dodatkowymi wymogami i trudnościami w aplikacji przez sztywno okrojoną liczbę uczestników powinny płacić znacznie więcej. Niestety tak nie jest i nie będzie póki chętnych nie brakuje.
Średnia meritów z ostatnich 120 dni dla smartmixera wynosi 70. To całkiem ładnie pokazuje, że stawki są adekwatne do sytuacji. Na 17 osób tylko 3 nie zdobyło 10 meritów w ciągu ostatnich 120 dni a rekrutacja trwała tylko ~16 godzin.