Widzę, że Poptok1 bierze udział, więc może odpowie, jak dostanie powiadomienie.
AKTUALIZACJA
Poptok1 właśnie odpowiedział przez PM, że płacą tylko za 5 postów dziennie, czyli nic się nie zmieniło. Pewnie dziwicie się czemu o to pytam, no to wyjaśnię.
Jak brałem udział w tej kampanii, to jak wiecie obniżono ilość postów po jakimś czasie, po raz pierwszy z 20 na 10 dziennie.
Pomimo tego nadal otrzymywałem wynagrodzenie za 20 postów dziennie razem z 9 innymi najlepszymi partycypantami, którzy od początku postowali dużo i dobrej jakości.
Dokładnie na początku cała dziesiątka dostawała zapłatę za 20 postów na dzień, a później tylko pięciu najlepszych z tego zestawienia: https://bitcointalksearch.org/topic/cryptotalk-signature-campaign-participants-2019-10-14-5192872
Kiedy wprowadzono limit pięciu postów na dzień, ja nadal byłem w stanie przez 2 dni dostawać zapłatę za 20 i jeden raz za 12, ale później, już spadło do 5, tak jak u innych.
Miałem nadziej, że coś się zmieniło to bym wrócił ale raczej, już teraz jest równo 5 postów dla wszystkich i nie ważne czy jesteś dobrej jakości posterem.
Płacą za 5 postów dziennie. Ale ich bot ma pewne bugi.. Delikatne, ale coś tam nie do końca idealnie działa.
Co do powrotu do kampanii, to raczej nie masz szans, bo po usunięciu sygnatury bot automatycznie wywala i blokuje UID. Możliwe, że jest jakaś opcja pogadać z supportem Yobit, żeby odblokowali manualnie, ale jeszcze nikt takim wyczynem się nie pochwalił.