BTCtürk veya paribu kadar iyi olursa sitenize talep olur . Türkiyede de kripto paraya ilgi çok arttı .
Merhaba Thew3apon;
Bütün gayretimiz bu yönde ilerlemektedir. Amacımız Türkiye'deki borsalarla birlikte dünya çapında rekabet etmektedir.
Hayırlı olsun,
iyi yada kötü her servise ihtiyacımız var. eğer bir çağrı merkezi ile desteklerseniz farkınız olur.
Piyasadaki servislerin hiçbirine telefonla ulaşılamıyor.
Birde forumda üzerinde baya yazılıp çizilen güzel bir konu vardı incelemeniz için linkini paylaşayım.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1721728.5Merhaba Zz;
Öncelikle Teşekkür ederiz. Çağrı Merkezi sistemi mesai saatleri içerisinde uygulamayı düşündüğümüz bir projedir. Projemiz şuan yapım aşamasında olduğundan dolayı beklemekteyiz. 18.08.2017 tarihine kadar kayıt girişi yapılmasına ve 02.09.2017 Tarihine kadar Alım - Satım işlemlerine başlamayı ön görüyoruz. Alım satım işlemleri başladığı zaman PayCml yetkili personeline telefon aracılıyla ulaşabileceksiniz.
İnceleme için gönderdiğiniz konuyu projemiz başlamadan önce dikkatte aldığımız bir konudur. Değerli bilgileriniz için tekrar'dan Teşekkür Ederiz.
şimdiden hayırlı olsun.ilk facebooktaki gruplardan birinde yazdıklarınızı görmüştüm.ne yazıkki orda henuz sitenin acılısını yapmadan cok amtorce yazılar yazmıstınız.ne yazikki aynı tavrı burda da görüyorum.en bastan isim seciminiz zaten yanlıştı ordada acıklamasını ben dahil bir cok kişi yaptı ama cemal den şaşmamışsınız gördügüm kadarıyla.
bunun dışında butun diger buyuk turk borsalarından hic birinde ne founder ne yazılımcı kendi hesaplarıyla projelerinin tanıtımını yapmadı.siz kendi kullandııgnız facebook adresiyle projenizi tanıtmaya baslayınca (her ne kadar guvenlik için daha olumlu olsada) profilinize giren hemen herkeste uni den daha yeni mezun olmuş(bu kotu birşey degil elbette cok gencsiniz profilde oyle gozukuyor) kendi sirketini yeni kurmuş bir genç izlenimi bıraktınız, bi çok kişide.
orda şaka yoluyla ima ettiginiz herşey (piyasada digerlerini supurecegiz vs 2 haftada bir yeni bir alcoini sisteme dahil edecegiz vs) insanlara verdiginiz cvp yontemi ve yolu ilk baştan projenizde olumsuz bir hava yarattı.butun bunlardan sonra ben farklı bir isimle daha profesyonel olarak calısmalara baslıyacagınızı düşünmüştüm ama aynı hatayı tekrar burda yapmışsınız.
size bol şanslar.
Merhaba kimkibu;
şimdiden hayırlı olsun.ilk facebooktaki gruplardan birinde yazdıklarınızı görmüştüm.ne yazıkki orda henuz sitenin acılısını yapmadan cok amtorce yazılar yazmıstınız.ne yazikki aynı tavrı burda da görüyorum.en bastan isim seciminiz zaten yanlıştı ordada acıklamasını ben dahil bir cok kişi yaptı ama cemal den şaşmamışsınız gördügüm kadarıyla.
İsim Sadece bizim istediğimize göre değil bir çok sayfada anket yoluyla tercih edildi. Şirket ismimiz herhangi bir kuruşu temsil etmemektedir. İsim Türkçe karakter kullanılmamasının nedeni Borsamız merkezi bir borsa değil merkezsiz bir borsa hedefi olmaktadır.
Ayrıca Yazdığınız yazıdan anladığımız kadarıyla yorumları ve hedeflerimizi iyi analiz edemediğinizi görüyoruz. PayCml tek başına bir borsa olmayacak ayrıca ödeme hizmeti olacak Ve Google bu yönde ödeme hizmeti veren firmaların domainde Bulunan "PAY" Ekine önem verdiği belirtmesi gibi dünya çapında bir çok gelişme mevcuttur. Bu gelişmelerin hepsini takip etmekteyiz. Amacımız Türkiye kaynaklı bir borsa kurmak olsaydı. Daha kolay bir isim seçebilirdik. Domain İsmini İngilizce, Rusça, Arapça, İsveççe Sesli olarak dinleyebilirsiniz. Bütün okunuşları rahat ama hiç bir anlam yüklü değil.
Amatörce yazılar yazdığımızı iddia etmektesiniz. İlk olarak her gün borsa açıp her gün bu alanda yazılar paylaşmıyoruz anlık olarak tepkilerimizi yanlış söylemlerde bulunmuş olabiliriz.
bunun dışında butun diger buyuk turk borsalarından hic birinde ne founder ne yazılımcı kendi hesaplarıyla projelerinin tanıtımını yapmadı.siz kendi kullandııgnız facebook adresiyle projenizi tanıtmaya baslayınca (her ne kadar guvenlik için daha olumlu olsada) profilinize giren hemen herkeste uni den daha yeni mezun olmuş(bu kotu birşey degil elbette cok gencsiniz profilde oyle gozukuyor) kendi sirketini yeni kurmuş bir genç izlenimi bıraktınız, bi çok kişide.
İlk sayfada belirttiğim gibi 21 yaşındayım. Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u Fetih ettiği yaştayım. Mark Zuckerberg 19 yaşında facebook kurduğunu düşünürsek 2 sene kaybımız bulunmaktadır. Önemli olan Ülkemizde genç girişimcilerin arttığı dönemde destek mi olmak gerekir yoksa karalamamak mı.
orda şaka yoluyla ima ettiginiz herşey (piyasada digerlerini supurecegiz vs 2 haftada bir yeni bir alcoini sisteme dahil edecegiz vs) insanlara verdiginiz cvp yontemi ve yolu ilk baştan projenizde olumsuz bir hava yarattı.butun bunlardan sonra ben farklı bir isimle daha profesyonel olarak calısmalara baslıyacagınızı düşünmüştüm ama aynı hatayı tekrar burda yapmışsınız.
size bol şanslar.
Biz Projemize başladığımız zamandan bu zamana kadar değişikliklere önem verdik. Grupta konuşulanlardan sonra tekrardan anket yaptık ve kitlemiz aynı isimde karar kırdı. Ayrıca Piyasada'ki tek hedefimiz Türk borsaları değil Abd. İngiltere Menşeli firmalardır.