Proje benim de çok ilgimi çekti. Ekibinizi tanıtmayı düşünüyor musunuz? Önce kendinizden başlayabilirsiniz.
Lider konusunda attığınız konuşma kaydından yaptığım çıkarıma göre bir dolandırıcı ile konuşuyorsunuz. Böylelerini yakalamak çok kolay oluyor.
Dolandırıcı olup olmadığından emin değiliz lakin tekrar söylemek istiyorum ortadaki 1 pastayı tek kişi yiyeceğine bölüştürmek daha mantıklı geliyor.
Kendimden bahsetmek gerekirse ticaret lise mezunuyum muhasebe alanında. 2015 yılında mining yaparak başladım bitcoine ve 3 yıldır bitcoin sayesinde iyi bir noktaya geldim diyebilirim. Projemizi tek yürütüyorum. Ayrıca 2 vardıya ile birlikte 9 personel ile hizmet vereceğiz. Bütün personellerimiz bitcoin ile ilgilisi ve bilgisi bulunmaktadır. Lakin bilgi vermek istemiyorum.
İlerleyen zamanlarda bitcointalk ile ilgilenecek arkadaş kendisini tanıtacağına eminin.
- Bu şekilde gizem yapacağınıza; işlerinizi, sitenizi, testlerinizi bitirip "buyrun bunuda biz yaptık" deseniz bence daha etkili olurdu.
- Tek başına proje yürütüyor ama sonrasında 9 personel ile 2 vardiya ile hizmet verecekseniz, projenize farklı açıdan bakabilecek ve sizi yönlendirebilecek en az 1 personelinizin olması gerekirdi. Şuanda personeliniz yoksa "ben yaptım, alın bunu kullanın" (hizmet alın - hizmet verin) gibi bişey çıkacak ortaya.
- Reklam istiyorsanız işin kolayı var, bu site içinde bir imza kampanyası yaparsınız ve karşılığını hem alır hemde verirsiniz, zaten "
Amacımız kripto paranın odağı Türkiye Yapabilmek." fikrinizi de ancak bu site üzerinden yayabilirsiniz, zira bu sitenin kullanıcıları her borsadan ve coinden haberdar mutlaka.
- Dolandırıcı olup olmadığına emin olmadığınız kimse kısmı garibime gitti. Eğer yeni bir iş yapacaksanız yeni tanıdığınız insanla genelde zor olur, tecrübe ile sabittir.
- Birde çok gerekmedikçe sitenizde ücretli/ücretsiz script kullanmayın. Bizzat yazın yada konu hakkında bilgili bir personele sahip olup sitenizi yaptırın.
Tavsiye ve eleştirilerimi olumlu tarafından almanız dileği ile, şimdiden hayırlı olsun...
Eleştirileriniz bizim için önemli lakin yazılımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bugün garanti bankasının uyguladığı güvenlik sistemini bizzat biz uyguluyoruz.
Proje tek başına yürütülmüyor. Proje lideri benim.
Aslında projenin a dan z ye bütün herşey düzenlenecek şekilde ayarlaması yapıldı. Ama sonradan kendi isteğimize göre üyelerin isteklerine göre şekillendirme kararı aldık.
Dolandırıcı konusuna gelirsek Para insanı baştan çıkarır. Ve dolandırıcı olup olmadığını bilemiyoruz. Bu devirde herkes iyi yalanlar söylüyor açıkcası.
Bütün testlerimiz yapıldı. penetrasyon testide buna dahil.
Umarım başarılı olursunuz, iyi şanslar diyesim geliyor ama...
Bu kadar amatör bir başlangıç ile piyasaya girmeyin bence. Olur da yanlışlıkla en popüler borsa falan olursanız sırf şu ekran görüntülü mesaj bile alay konusu olmanız için yeterli olacaktır
3000 kişilik "grub"a nasıl giriyoruz?
Konuyu yanlış anladınız sanırım 3 bin kişilik grupta reklam için 500 bin tl ısteyen kişilere güvenmediğimiz için referans sistemini yarattık.