Pages:
Author

Topic: Paycml.com - Türkiye'nin Borsası - page 13. (Read 14352 times)

newbie
Activity: 17
Merit: 0
August 14, 2017, 07:15:29 PM
Forumda herhangi bir imza kampanyası tarzı bir şey yapmayı düşünebilirsiniz bence hem escrowlanan miktarlar vs derken güvenilirliğinizi arttırırsınız.
member
Activity: 119
Merit: 10
August 14, 2017, 06:24:32 PM
Paribu Koinim gibi büyük borsalar varken kendinize müşteri çekmek için ne yapacaksınız? Referans sistemi yeterli olmaz bence.

Merhaba Arstelex;

Şirket Politikamız gereğince bütün bilgileri paylaşamıyoruz. Referans sistemi bizim sadece yapmak istediklerimizden bir tanesi.

Lakin hacim yaratmak adına uygulayacağımız 14 projemiz mevcut. Müşterilerimiz istekleri doğrultusunda düzeltme ve ekleme yaparak sistemimize ekleyeceğiz.

Böyle cevaplar vermeye devam ettiğiniz sürece forumda kredibilite kazanırsınız.
Şahsen ben ikna oldum, borsanız açıldığında bir miktar işlemimi borsanıza kaydıracağım, vaat ettiğiniz kesinti oranları da çok düşük. Diğer borsalarda kesintiler çift taraflı olduğu için çok yüksek oluyor.
Eğer kesintiyi sadece "emri giren"den alırsanız süper olur.

Merhaba john Lemon;

Değerli Görüşleriniz için Teşekkür ederiz.

Bahsettiğiniz Komisyonu sadece emri girenken alım sistemi Borsalar için pek uygun değil. Lakin ilerleyen zamanlarda müşteriler Kendi arasında alış veriş yapabilecek bir platform eklemeyi düşünüyoruz. Şuanda odak noktamız rahat kullanışlı bir arayüz yaratmak arkasından mobil uygulama ile destekleyip piyasaya sunmak.
newbie
Activity: 17
Merit: 0
August 14, 2017, 05:37:51 PM
Paribu Koinim gibi büyük borsalar varken kendinize müşteri çekmek için ne yapacaksınız? Referans sistemi yeterli olmaz bence.
full member
Activity: 183
Merit: 100
August 14, 2017, 01:42:54 PM
ticaret lise mezunuyum muhasebe alanında

‰2 komisyonun Kdv faturası için ayrım yapmıştık.

Üstat, siz muhasebe alanında bir yerden mezun olduğunuza emin misiniz? KDV faturası ne demek?

KDV'ni böyle hesaplıyorsanız işiniz zor. Fiyat bu kadar, bunun içinde şu kadarını KDV için ayırtdık diye bir mantık yok. Fiyatınız bellidir, üzerine mevzuatta belirtilen oranda KDV eklersiniz faturanızı kesersiniz. Kendi payınızı alır, KDV'yi devlete ödersiniz. KDV alacağınız varsa mahsuplaşırsınız.

-Edit: Yalnız, tarzınıza ve sükunetinize hayran kaldığımı söylesem yalan olmaz.

Binde 2 komisyon kesilimi olacak. Yüzde 18 hesaplanırsa 2.36 yapmaktadır.

2.4 komisyonun içinde kdv dahil fatura kesim yapılmaktadır. Binde 1 referans komisyonu için ayrıldığından ayrıca gösterdik. 2.4 kdv hariç değil dahildir.

Örn; 24 tl komisyon geliri oldu. Bunun 10 Türk Lirası referans olan kişiye verilecek. 10 Türk Lirası PayCml alacak geriye kalan kısım kdv yani 0.36 krş. Bizde toplam binde 2.4 komisyon kesilecek. Kdv dahil şekilde.
Böyle cevaplar vermeye devam ettiğiniz sürece forumda kredibilite kazanırsınız.
Şahsen ben ikna oldum, borsanız açıldığında bir miktar işlemimi borsanıza kaydıracağım, vaat ettiğiniz kesinti oranları da çok düşük. Diğer borsalarda kesintiler çift taraflı olduğu için çok yüksek oluyor.
Eğer kesintiyi sadece "emri giren"den alırsanız süper olur.
member
August 14, 2017, 12:24:05 PM

Merhaba Yussuf89 ;

İstanbul / Bahçelievler İstwest A1A Blok 73 No'lu Ofisimizi ziyaret edebilir. Projelerimizi inceleyebilirsiniz.

İsterseniz Vergi Numaramız'dan sorgulama yapabilirsiniz.

V.D: Yenibosna Vergi Dairesi.
V.D NO : 211 071 5293

CML BİLİŞİM SİSTEMLERİ TEKNOLOJİ TASARIM VE TİC. LTD. ŞTİ.
member
August 14, 2017, 11:42:23 AM
Lise mezunu girişimciler sayesinde Türkiye yeni bir borsa kazanıyor. Koinim ve Bitkapital'in işlerini bitirecek müthiş bir borsa geliyor. Herkesi destek olmaya davet ediyorum. Hepimiz Paycml'yi kullanıp şahlandıralım arkadaşlar!

Not: Liderlik maaşı daha yatmadı usta ne zaman göndereceksin?

Merhaba Troleybüs

Türkiye'de bulunan liderlerin bizden istediği ücretlerden dolayı referans ile reklamcılık sistemini geliştirdik. Burada Suçlu biz gibi davranmaya çalışıyorsunuz. İlerleyen Günler'de Şirketimizin ne kadar ilerlediğini görme Fırsatına sahip olacaksınız.
member
August 14, 2017, 10:29:17 AM

Üstat, siz muhasebe alanında bir yerden mezun olduğunuza emin misiniz? KDV faturası ne demek?

KDV'ni böyle hesaplıyorsanız işiniz zor. Fiyat bu kadar, bunun içinde şu kadarını KDV için ayırtdık diye bir mantık yok. Fiyatınız bellidir, üzerine mevzuatta belirtilen oranda KDV eklersiniz faturanızı kesersiniz. Kendi payınızı alır, KDV'yi devlete ödersiniz. KDV alacağınız varsa mahsuplaşırsınız.

Binde 2 komisyon kesilimi olacak. Yüzde 18 hesaplanırsa 2.36 yapmaktadır.

2.4 komisyonun içinde kdv dahil fatura kesim yapılmaktadır. Binde 1 referans komisyonu için ayrıldığından ayrıca gösterdik. 2.4 kdv hariç değil dahildir.

Örn; 24 tl komisyon geliri oldu. Bunun 10 Türk Lirası referans olan kişiye verilecek. 10 Türk Lirası PayCml alacak geriye kalan kısım kdv yani 0.36 krş. Bizde toplam binde 2.4 komisyon kesilecek. Kdv dahil şekilde.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
August 14, 2017, 10:07:58 AM
Lise mezunu girişimciler sayesinde Türkiye yeni bir borsa kazanıyor. Koinim ve Bitkapital'in işlerini bitirecek müthiş bir borsa geliyor. Herkesi destek olmaya davet ediyorum. Hepimiz Paycml'yi kullanıp şahlandıralım arkadaşlar!

Not: Liderlik maaşı daha yatmadı usta ne zaman göndereceksin?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
August 14, 2017, 09:43:40 AM

member
August 14, 2017, 09:33:02 AM
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
August 14, 2017, 05:42:32 AM
Umarım başarılı olursunuz rekabet çok iyi olabilir bu sektöre bunlara ihtiyaç var ama biraz daha geliştirilmesi lazım bana göre.
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
August 14, 2017, 02:24:11 AM
Ayrıca, lütfen biraz daha deneyimli bir web tasarımcı ile çalışmayı deneyin.

Alanadı böyle açık bırakılmaz:

hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
August 14, 2017, 02:21:57 AM
Her yeni borsa, piyasaya hareket getirir. Özellikle de düzgün yönetilir ve eksikleri kapatırsa.

Umarım, şeffaf bir firma ve borsa olur...

Bu arada, KDV zaten katma değer vergisidir onun vergisi olmaz Smiley (Yani %0.4 KDV Vergisi yanlış)

Herkese Merhaba,

Türkiye'de yeni bir proje geliştirdik. Ve Mart ayında start verdiğimiz projenin sonuna yaklaştık.

Bu projemiz bizim için bir başlangıç niteliğinde.

PayCml Borsamızda bütün kripto paralar bulunacaktır. Ayrıca Borsamıza TL NAKİT, ADVCASH, PAYEER vb. aracı ödeme yöntemleri'de bulunacaktır. ( Dolar Alım Satım Açık Olacaktır.)

Bitcointalk forum'da gördüğüm kadarıyla herkes hacim sorunu üzerinde durmaktadır. Bu sorunu ortadan kaldıracak önlemlerimiz bulunmaktadır.

Türkiye'de bulunan Borsaların ortalama olarak ‰3 ile ‰4 arasında komisyon almaktadır. PayCml ‰2.4 Komisyon uygulayacaktır.

* PayCml borsasında Referans ile kayıt sistemi'de mevcut olacaktır.

Örn; 1 Arkadaşınızı Referans Linki üzerinden kayıt ettiniz. Arkadaşınız 1 bitcoin Satın Aldı. ( 1 BTC =10.000 TL ) olduğunu düşünürsek satın aldığı Kripto Paradan PayCml ‰2.4 komisyon Almaktadır. Türk lirasına çevirdiğimiz zaman 24 liraya denk gelmektedir. Bu komisyonu ‰1 Siz Alacaksınız. Geriye kalan ‰1.4 kısım PayCml Kalacaktır. ( ‰0.4 KDV Vergisi )

6 Ülke'de 16 Lider, Türkiye'de ise 45 Lider ile Görüşüldü. Bütün liderler ile anlaşıldı.

Projemiz Ağustos ayında bitmesini ön görüyoruz şuanda demo sürümü mevcuttur. 18 Ağustos Tarihine Kadar Kayıt olabileceksiniz. 30 Ağustosa kadar alım satıma başlayabileceksiniz.

Projemizi ön plana çıkarak bir çok yenilik mevcut olacaktır. Ve geliştirmeleri bitcointalk üzerinden paylaşacağız.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
August 14, 2017, 01:12:17 AM
Valla lider muhabbeti nedir bilemiyorum ama bitcoinle alakalı bir grup bir kitle ve işlem hacmi varsa o da burası. 150btc reklam ucreti isteyen kim cok merak ettim ayrıca 0.15 btc olsa anlarım.
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
August 14, 2017, 12:45:10 AM
Hedefler, anlatılanlar güzel.. Denemeden olmaz.. Tabi ki deneyeceğiz.. Umarım başarılı olursunuz.. Ama güven problemini aşabilmeniz için uzunca bir süreye ihtiyacınız olacak diye düşünüyorum.. Başarılar Smiley
member
August 13, 2017, 07:05:42 PM
Başarılı olunursa güzel bir sistem olacağını düşünüyorum.Hayırlısı olması dileği ile ..

Teşekkür ederiz. Piyasadaki eksiklerini tamamlayıp üstüne yenilikler koymaya çalışacağız.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
August 13, 2017, 05:47:38 PM
Başarılı olunursa güzel bir sistem olacağını düşünüyorum.Hayırlısı olması dileği ile ..
member
August 13, 2017, 02:26:41 PM
pokerklas ın tutuklanan sahibinin btclerini elden çıkaracaklar. tlnakit te onların ve onların network u dışında kimseye kullandırmazlar. bulaşmayın pokerklas btc topladı yeterinde. klasgame den satamayınca böle tufaya getirecekler milleti.

Değerli Bilgileriniz için Teşekkür ederim. Dikkate Alacağız. / TL Nakit İle anlaşamadığımız taktirde Benzeri Bir Şirketi Cml Bilişim Olarak Kurabiliriz.
member
August 13, 2017, 02:16:59 PM
Keşke demo yapıyoruz haberiniz olsun diye yazacağınıza daha profesyonel bir yaklaşım sergileseydiniz. ICO konularında bile ne güzel görseller ve tertemiz bir dille anlatıyor insanlar dertlerini.
Bir mağazaya gireceksem önce dış görünümüne, sonra vitrinine bakarım Smiley şu an karşımda inşaat bile yok

Smiley Görülen Demo 1 Ay önceki Demo.

Normal şartlar demo yayınlamayı düşünmüyorduk yalnız microsoft azure istediği üzerine yapmak zorunda kaldık. Paycml Üye kabulüne başladığı zaman asıl site ortaya çıkacak.

dostum hevesini kırmak istemem ama yaşın daha 18 yoktur.

genede başarılar dilerim sana.

Yaşım 21 İlk Kurduğumuz şirket CML Bilişim'de değil. Biraz Erken duyuru yaptık. Ama istediğimizde bu yöndeydi. Size şimdi Yıkık bir bina gibi gelebilir. Lakin ilerleyen zamanlar da yapacaklarımızla ne kadar ilerlediğimizi göreceksiniz. Ve bu seferde Nerden nereye Geldi Diyebileceksiniz.

İlk sayfaya hayırlı olsun yazdım diye liderlerden biri benmişim gibi algılanmış. Site ile en ufak alakam yok arkadaşlar, belirtmek istedim.

Alp Bey İle Hiç bir bağlantımız bulunmamaktadır.

Böyle amatörlük olabilir mi? Uzak durun valla  Smiley
Daha başlamadan güven kaybettiniz isteseniz bu kadar yapamazsınız.

Amatörlük yapmıyoruz amatör Bir web Tasarımıyla yola çıkıyoruz. Bunun Nedenine gelirsek.

Yapmak istediğimiz çok farklı işler var. kolaylık sağlayacak onay beklemeden bitcoinleri hesabınıza alabileceğiniz sistemler yarattık. Ama bunların hepsini yapıp karşınıza çıkarmak istemedik. Size bir başlanmamış inşaat çıkarttık karşınıza yakın sürede inşaat nasıl ilerlediğini görebileceksiniz.

bana aşırı derece amatör geldi bu yazı

bütün kripto paralar olacaktır çok iddialı değil mi? poloniexte, bittrexte ve pek çok borsada bile bütün kripto paralar yokken sizde nasıl olacak? toplam kaç tane olacak ve hangileri olacak?

borsaların komisyonu %3 %4 değil. %0.3 civarında. yanlış yazmışsınız

6 ülkede 16 lider, türkiyeden 45 lider kim? neyin lideri bunlar? hiç bir şey anlaşılmıyor.

çok amatörce bir girişim gibi görünüyor

Katılıyorum çok amatörce sitede daha SSL bile yok

SSL Almak ve kurmak çok kolay bir işlem yalnız biz microsoft ait olan azure sunucularını kullanmaktayız. çift sunucu sistemiyle dışarıdan bir müdahale halinde sistem kendini kapatıp yedek sunucu devreye girer. ve biz bir hata yapmadığımız sürece hacklenmesi çok zordur. microsoft güvenlik duvarını işin içine koymuyorum bile. Ayrıca SSL Kurulumu yapılacaktır.

http://www.paycml.com/test

Adresine göz attım fakat burada demoluk bir durum yok, dükkanı kapatıp gitmiş bir esnaf görüntüsü var.

Bunun yerine;

Tek sayfalık bir "ne yapacağız" açıklaması ve açılış günü için geri sayım yapan bir tema koysaydınız daha hoş olurdu.

>>>
Bu şuan ki hal için böyle, görelim/bakalım ileride(eğer proje sonlanırsa) neler olacak.

Demo'yu üyelerimize yayınlamak üzere değil azure istediği üzerine yaptık. Kayıt sistemi başladığı zaman her şey daha da netleşecek.

Ayrıca söylemek isterim ki. Bizim amacımız sitemizin ilk halini görüp nasıl geliştirdiğimize şahit olmanızı sağlamak.
Pages:
Jump to: