Keşke demo yapıyoruz haberiniz olsun diye yazacağınıza daha profesyonel bir yaklaşım sergileseydiniz. ICO konularında bile ne güzel görseller ve tertemiz bir dille anlatıyor insanlar dertlerini.
Bir mağazaya gireceksem önce dış görünümüne, sonra vitrinine bakarım
şu an karşımda inşaat bile yok
Görülen Demo 1 Ay önceki Demo.
Normal şartlar demo yayınlamayı düşünmüyorduk yalnız microsoft azure istediği üzerine yapmak zorunda kaldık. Paycml Üye kabulüne başladığı zaman asıl site ortaya çıkacak.
dostum hevesini kırmak istemem ama yaşın daha 18 yoktur.
genede başarılar dilerim sana.
Yaşım 21 İlk Kurduğumuz şirket CML Bilişim'de değil. Biraz Erken duyuru yaptık. Ama istediğimizde bu yöndeydi. Size şimdi Yıkık bir bina gibi gelebilir. Lakin ilerleyen zamanlar da yapacaklarımızla ne kadar ilerlediğimizi göreceksiniz. Ve bu seferde Nerden nereye Geldi Diyebileceksiniz.
İlk sayfaya hayırlı olsun yazdım diye liderlerden biri benmişim gibi algılanmış. Site ile en ufak alakam yok arkadaşlar, belirtmek istedim.
Alp Bey İle Hiç bir bağlantımız bulunmamaktadır.
Böyle amatörlük olabilir mi? Uzak durun valla
Daha başlamadan güven kaybettiniz isteseniz bu kadar yapamazsınız.
Amatörlük yapmıyoruz amatör Bir web Tasarımıyla yola çıkıyoruz. Bunun Nedenine gelirsek.
Yapmak istediğimiz çok farklı işler var. kolaylık sağlayacak onay beklemeden bitcoinleri hesabınıza alabileceğiniz sistemler yarattık. Ama bunların hepsini yapıp karşınıza çıkarmak istemedik. Size bir başlanmamış inşaat çıkarttık karşınıza yakın sürede inşaat nasıl ilerlediğini görebileceksiniz.
bana aşırı derece amatör geldi bu yazı
bütün kripto paralar olacaktır çok iddialı değil mi? poloniexte, bittrexte ve pek çok borsada bile bütün kripto paralar yokken sizde nasıl olacak? toplam kaç tane olacak ve hangileri olacak?
borsaların komisyonu %3 %4 değil. %0.3 civarında. yanlış yazmışsınız
6 ülkede 16 lider, türkiyeden 45 lider kim? neyin lideri bunlar? hiç bir şey anlaşılmıyor.
çok amatörce bir girişim gibi görünüyor
Katılıyorum çok amatörce sitede daha SSL bile yok
SSL Almak ve kurmak çok kolay bir işlem yalnız biz microsoft ait olan azure sunucularını kullanmaktayız. çift sunucu sistemiyle dışarıdan bir müdahale halinde sistem kendini kapatıp yedek sunucu devreye girer. ve biz bir hata yapmadığımız sürece hacklenmesi çok zordur. microsoft güvenlik duvarını işin içine koymuyorum bile. Ayrıca SSL Kurulumu yapılacaktır.
http://www.paycml.com/testAdresine göz attım fakat burada demoluk bir durum yok, dükkanı kapatıp gitmiş bir esnaf görüntüsü var.
Bunun yerine;
Tek sayfalık bir "ne yapacağız" açıklaması ve açılış günü için geri sayım yapan bir tema koysaydınız daha hoş olurdu.
>>>
Bu şuan ki hal için böyle, görelim/bakalım ileride(eğer proje sonlanırsa) neler olacak.
Demo'yu üyelerimize yayınlamak üzere değil azure istediği üzerine yaptık. Kayıt sistemi başladığı zaman her şey daha da netleşecek.
Ayrıca söylemek isterim ki. Bizim amacımız sitemizin ilk halini görüp nasıl geliştirdiğimize şahit olmanızı sağlamak.