Poboljsava se broj tokena koje dobivam. Upalim atmotube, ugasim, upalim planetwatch, odma idem na account, pin i onda na zadnju onu sensor da gledam temperaturu tj da je spojen sa atmotube i tako ostavim. Isto tako u huawei optimiser sam iskljucio smart tune up (ako to ista znaci..)
Na starom mobu samsung 5s, jos stoji rootan, izbrisao sve aplikacije koje mi ne trebaju i radim isto kao gore, naravno nije huawei pa nisam ono cudo ni mogao iskljuciti.
Da, tako i ja radim. Ostavim upaljenu Atmotube app i onda zaključam mobitel. Inače, netko je napravio
Telegram bota koji obavještava ako nema data streamova. U postavkama se može namjestiti koliki često će provjeravati ima li novi data stream (ja sam postavio na 3 minute).
Što se tiče zarade, nešto mi je tu čudno. U petak sam ostavio Atmotube na poslu i u subotu u 14 sati sam ga ponovo spojio. Za taj period (znači samo 2 sata jer je bio spojen na mob u petak od 14 do 16 sati) sam dobio 8 PLANETS. To mi je OK. Čak možda malo i previše za 2 sata aktivnosti. Ali onda sam za vrijeme od subote u 14 sati do nedjelje u 14 sati dobio samo 10 PLANETS što mi je skroz malo jer mi je uređaj bio spojen barem 95% vremena (znam zbog gore spomenutog Tg bota). Nisam uspio shvatiti ima li kakve veze to što sam dan ranije samo dva sata imao spojen uređaj ili koji je drugi razlog da sam dobio tako malo tokena.
To sam i ja primjetio, ali sam mislio da sam puko. Znaci kad odem na posao ostavim na starom mobu koji je spojen preko laptop wifia da radi, dodem s posla sada jeli do laptopa, windowsa, neznam, ali mobile hotspot je iskljucen ( i ne nije upaljen ako nema nikoga na mrezi da se ugasi cak i ako je onaj 24h ruter restart) i evo danas dobio 22, a sigurno 3 sata nije radio nista.
Samo moram napomenut da kada upalim atmotube, pricekam da bude connected i uradi sinkronizaciju onda ga ugasim.