Zgadzam się, że wygląda to obiecująco, a co najmniej wyglądało do dzisiaj, bo jak widać wolumen znowu maleje, a jak wiemy to jest paliwem do skoku ceny.
Dokładnie, widać to na drugim screenie gdzie podczas wysokiego wolumenu cena pięknie rośnie, a już w momencie pierwszej korekty trend się zatrzymuje i słabnie z każdą kolejna niższą kreską wolumenową.
Aktualnie nawet +250% na niektórych i to tylko od 16.07, kiedy pisałem posta. Jak BTC skoczy do góry, to pociąg DeFi razem z nim.
Oczywiście korekta jest bardzo prawdopodobna, więc wyjąłem już początkowy kapitał z lekkim 20% zyskiem, a całą resztę zostawiam i mam nadzieję na kolejne 10X .
Tokeny które trzymam: ORN, SWAP, YFI, EDG, ALGO, DFI, DATA, KNC, LEND, REN, KAVA, PNK, CELER, AMPL, BAND, UBT, BZRX, GOLD, ERD, LRC, ETH
Wszystko kupiłem używając Uniswap, Balancera i giełd Kyber, Loopring, Diversify lub Digitex, żadnego KYC, rejestracji (chyba że chcesz), wszystko na swapach, tokeny bezpieczne w portfelu, a transakcje natychmiastowe (oczywiście z dobrym gazem), po prostu bajka, chyba wszyscy czekaliśmy na tak dobrze działające zdecentralizowane giełdy i protokoły?
Trochę to temat na inny wątek, ale dodam jeszcze, że oczywiście wszystkie te tokeny można od razu dodać do Poola na Uniswap, Balancer, lub w kilku innych protokołach typu lending i automatycznie dodatkowo zarabiać. wszystko raptem kilka kliknięć i to jest w tym najpiękniejsze, ponieważ jest szansa na masową adopcję. Nie ma najmniejszego problemu z niczym, a sama obsługa, jest bajecznie prosta.