Cena Bitcoina, to aktualnie 8000$ i chyba wzyscy (oprócz mnie
) przecierają oczy ze zdumienia i pytają: o co chodzi i co będzie dalej?
W każdym serwisie informacyjnym, jest masa różnych opinii i chyba tylko jedno co się zgadza, to to że wszyscy, już mówią o początku hossy na giełdzie krypto.
Niby jest tych dobrych wiadomości dużo wszędzie i to od dawna, pomimo wszystko
cena BTC wystrzeliła niespodziewanie i tak naprawdę nikt nie wie dlaczego?
Ja sam szukałem jakiegoś potwierdzenia, tej ukrytej informacji, która wywołała ten gwałtowny skok ceny i to zaraz po bardzo złych wiadmomościach, o kasie jakiej brakuje w projekcie Tether, a dodatkowo hack na giełdzie Binance, gdzie wyparowało 40 milionów. Pomimo wszystko cena BTC urosła w przeciągu półtora miesiąca o 100%.
Czy to kolejna bańka?
Ja widzę tu, jak zwykle,
kilka możliwych scenariuszy.
Pierwszy. Bitcoin do końca tygodnia dojdzie do 10000 i szybko po weekendzie, już w nowym tygodniu dobije do 12000. Jeżeli będzie wystarczająco dużo chętnych i wolumen wzrośnie o kilka razy od dzisiejszych, to wtedy jest duża szansa na prawdziwy bull run w startosferę.
Drugi. Bitcoin zostanie na 8000$ i przez dzień lub dwa pobalansuje na tym poziomie, wolumen będzie spadał i w końcu na weekend lub już w piątek cena też powoli zacznie spadać.
Trzeci. Już dzisiaj cena zatrzyma się na 8000 lub trochę spadnie do 7700$ i wolumeny będą dużo niższe niż w ostatnich dniach. Od jutra cena zacznie spadać drastycznie do poziomów 3000 w następnych 2 tygodniach.
Jest cała masa dobrych wiadomości i złych, ale te wszystkie najważniejsze jak Bakkt wydają się być faktem, pomimo wszystko wciąż są to tylko pogłoski i musimy czekać. Jeszcze do niedawna wszyscy były załamani i nikt nie przypuszczał, że Bitcoin może jeszcze odbić w przeciwną stronę (bad sentiment). Wszystko zdawałoby się potwierdzać nowy bull run, szczególnie dlatego, że mamy potwierdzony i to bez dwóch zdań "golden cross", który jest świętym gralem analizy technicznej i moim zdaniem potwierdzony tak mocno, tym wybiciem ceny, może sugerować scenariusz pierwszy lub czwarty.
Scenariusz czwarty.
Jesteśmy świadkami kolejnej potężnej manipulacji cenowej i nikt nie wie, jak długo cena będzie rosła lub kiedy bańka pęknie i cena zacznie spadać, jak kamień w przepaść.
Bardzo jestem ciekaw waszych predykcji co do ceny BTC, jak myślicie jesteśmy na początku niesamowitego bull run 'u.?
Mam nadzieję, że to będzie nasz stały wątek do dyskusji o cenie BTC. Ja będę starał się aktualizaować regularnie, więc z góry przepraszam za możliwość zdublowanych postów
.
Nasza spełoczneść jest bardzo wysokiej jakośći ale wciąż niestety mała
.
Gorąco zapraszam do dyskusji, bo jesteśmy w bardzo ciekawym momencie na rynku krypto. Bańka pękła i po prawie 2 latach zapaści, coś zaczyna się dziać.
Po cichu wszyscy myślą o bull runie, aż do startosfery, ja jestem jednym znich. Zabijcie mnie a tak już mam i myslę, że Btc będzie kosztował milion dolarów kiedyś.
Tak wygląda
BULL RUN