Tak jak myślalem cena poszybowała do 13000$ za sztukę BTC. Wszystkie wskażniki na to wskazywały.
Powiem więcej wskażniki nadal wyglądają tak jak przed tym wzrostem!!!
Chyba już najbardziej bezpieczny trejder kupuje BTC.
Bez względu na whania cena BTC powinna iść do góry. Oczywiście flash crashe czy inne sel offy, będą miały miejsce ale żadnego panik sell, jak juz cena spadła, tylko spokojnie odczekać i za jakiś czas wróci, a nawet pójdzie wyżej.
Popatrzcie na wolumen, cały czas rośnie, dodając do tego wskażniki, mamy bull run całą gębą i moja predykcja to minimum 50000$, za jedno BTC na koniec tej "bańki".
BTC daje kolejną szansę aby zarobić, ja postaram się jej nie przegapić, jak w 2017, kiedy tak jak wszyscy inni sceptyczni trejderzy, oglądałem to od samego początku i nie zainwestowałem, bo za każdym razem, kiedy cena poszła do góry, to myślałem, że to już koniec i zaraz zacznie spadać, a przecież ja jako "doświadczony"
trejder, nie kupuje na górze. Ale ja byłem głupi
.
Dlatego nauczony błędami powtarzam od dawna "KUPUJCIE BTC!!!".Więcej szans może nie być. To i tak jest już, któraś z kolei.
Musimy pamiętać, że do pełnego FOMO jeszcze dużo brakuje. Jest takie powiedzenie: " Jak usłyszysz od taksówkarza, że trzeba kupować, to najwyższy czas żeby sprzedać", a jeszcze nikt o tym nie mówi (oprócz mnie a jestem taksówkarzem ale żenada
). Nie ma w radiu regionalnym, że BTC kosztuje 13.000$, a tak było podczas ostatniej bańki. W regionalnym radiu na tydzień przed końcem bańki wystartowali codzienny program o krypto. Tego jesczenie nie ma i w mediach jest cicho, ludzie naulicy o tym nie mówią i wszyscy nie handlują krypto. Poważnie ja mam dużo kontaktu z ludżmi i podczas ostatniej bańki, każdy był trejderem krypto, aż mi sie wierzyć nie chciało. Coinbase jest operatywne 24 godziny na dobę i nie ma żadnych problemów z kupieniem. Same dobre znaki, jest nadal dość wcześnie.