Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 12. (Read 3111 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
bizim millet bundan bir cacık olmaz dedimi o token yada coin uçup gidiyo
member
Activity: 596
Merit: 14
abi bana 2.airdrobu göndermeseler satacaktım . ama 2.airdrobu gönderdilerdi 1.yle aynı şeyleri yapmama rağmen yarı yarıya gönderdiler ucuzdan sattı millet şimdi gitme zamanı bence..
full member
Activity: 196
Merit: 100
Fiyatına muhakkak etki edecektir elimde bekletmeye devam ediyorum satacaktım bugun sabah vazgeçtim iyiki satmamışım Smiley
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Sanırım bir kaç saat sonra işlem görmeye başlayacakmış.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Arkadaşlar yardım!

Token 24 saat içerisinde bit-z de ticarete sunulacak. Mew'den bit-z'ye aktarmam için hesabımda eth vs bulunması gerekiyor mu?
Hesabımda yalnızca Rebl token mevcut. Borsaya eklendiği gibi hızlıca pump sonrası çıkmayı planlıyorum.
Acemiyim  Undecided

cüzdanda 0.01 eth olmasi gerekiyor transfer ücreti kesilecek cünkü (gas).
önce cüzdanda 0.01 eth (veya daha fazla) olmasina dikkat edin, sonra rebl'lerini bit-z'ye gönderebilirsin.
newbie
Activity: 60
Merit: 0
Arkadaşlar yardım!

Token 24 saat içerisinde bit-z de ticarete sunulacak. Mew'den bit-z'ye aktarmam için hesabımda eth vs bulunması gerekiyor mu?
Hesabımda yalnızca Rebl token mevcut. Borsaya eklendiği gibi hızlıca pump sonrası çıkmayı planlıyorum.
Acemiyim  Undecided
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
airdrop işini bilmeyen arkadaslar cok sanırım kim kime verir die birsey yok millet zamanında omg leri 1000 adet cğzdanlarına airdrop olarak aldı şuan 1 omg 25 dolar Smiley
sr. member
Sanırım tekrar göndermeye başladılar.
member
Activity: 266
Airdroptan gelmedi bir türlü uyuz olmuştum 1000 tane almıştım numunelik.Fiyata bakmıyorum bile ileride yarım dolar civarını gösterirler kesin hatta fazlası bile olabilir.
newbie
Activity: 167
Merit: 0
zamanında girmedim airdrobuna şimdi köpekler gibi pişmanım
member
Activity: 104
In Crypto We Trust
ben airdrobuna katılmıstır yollamamıslar ama airdroptan coini alanlar cok sanslı ıslem gorucegı zaman ıyı para edıcegını umuyorum
Airdrop şartlarını yerine getirdiyseniz size de yollayacaklardır. Güncel gas ücretleri çok yüksek olduğundan pek çok üyenin tokenlarını henüz göndermediler ve gas ücretleri düşünce yollayacaklarını söylüyorlardı. Ay sonuna kadar size de gelir sanırım. Dediğiniz gibi ben de değerli olacağına inanıyorum, iyi para edecektir.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Rebl 3 cüzdanımda mevcut. Geleceği olduğunu düşündüğüm ve reklamını güzel lanse ettikleri için beklettiğim bir token. Sonuç ne olur el elde baş başta mı kalırız bilemiyorum. 1 Dolar seviyelerine gelirse elimdekileri çıkartır ve güzel bir tatile çıkarım 7 yıldızlı bir otelde Smiley
member
Activity: 154
Merit: 25
Long term bence ilk 25 gorebilecegimiz bir coin. Bende 4000 adet var. 2018 sonuna kadar hold etmeyi planliyorum.
full member
Activity: 392
son ethereum fee yükselmesinden sonra airdroplara artık veda etme vakti geldi gibi, son 1 aydır ufak tefek geliyordu artık ne gelen var ne giden, eldekilerle kaldık öyle
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Kimse verilmez diye düşünmesin bence.Eğer beklerseniz güzel paralara gelebiliyor gerci yüzde 70 si çöp oluyor ama ben bekleme taraftarıyım.En son hawal token airdrobuna katılmıştım 128 hat verdi satsam 20-30 dolar gibi bişey ediyordu geldiğinde bekledim ve 1000 dolara sattım hepsini.
member
Activity: 336
Merit: 11
Hangi altcoin olursa olsun tanıtım amacıyla verilen coinler yani airdroplar ayrı bir keyif veriyor insana. Çünkü coin fiyatı ne olursa olsun direkt kar.
member
Activity: 104
In Crypto We Trust
Bende de 3000 adet var. Bu ay sonuna doğru 500 tane cüzdana 200 tane de borsadaki cüzdana yollayacaklar. İlk katıldığım airdroplardan oldu. Değerinin artacağına inanıyorum, bekleteceğim. Bitcointalk'taki başlığının silinmesi tuhaf.
full member
Activity: 224
elindeki tokenleri ne yaptınız sattınız mı? Ben sattım 0.100 ETH'ye bence gayet güzel para bıraktı. Tabii beklesek belki dahada yükselirdi emin olamadığım için çıkardım elimden. Havan gelen para.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bir bu coin var birde ethgas vardi.  Ethgas yol haritasini harfiyen uyguladi.  Coinmarketcap'ta listelendi.  Toplamda 13milyon tane olacak.  Uygun fiyatliyken etherdeltada almanizda fayda var.
sr. member
Yakında sanırım gönderecekler 700 REBL'yi.
Pages:
Jump to: