Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 14. (Read 3111 times)

full member
Activity: 616
Merit: 101
Bende de 2000 tane var bekliyelim bakalım 400milyon coin supply ile bence bir yere gelmez ama ne coinler nerelere geldi bu niye gelmesin , ayrıca walletlerı falan hoş exchangelerde başvuruyorlar team çalışıyor bence
member
Activity: 756
Merit: 16
Katilmadim projeye 220 TL'den olduk geleceği nasıl olur bilmem yine bir Ali Cengiz oyunu oynamazlar inşallah genelde yüksek dağıtım yapanlar bir yerde coini patlatıyor
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
bende airdrop'a katılmıştım 2000 tane rebl gelmiş 0.090 eth yapıyor şu anda sizce satılmalımı yoksa beklenmelimi biraz daha artış sağlar mı veyahut düşüş yaşar mı?

bekle bence.

bende katılmıştım. bana göndermemişler. geleceği olan parlak bir coine benziyor.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bitcointalk başlıkları silinen bir proje o yüzden airdroptan gelenleri satmanızı tavsiye ederim ayrıca %50den fazlası sanırım devin elinde
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Evet Arkadaşlar ilk başta dediğimiz 2000 için 220 TL fiyatı abartılı bulanlar, Airdrop birşey vermez deyip katılmayanlar sanırım bazi önyargılarından arınma zaruretini görmüşlerdir. bu sabah elimdekilerden 4000 tanesi 0.240 eth ye satılmış. paraya çevirirseniz 750 TL yapıyor ki görevleri tam yapanlara dağıtılan meblağdı. 4000 adet.
Ben fiyatın en az 2 katına çok rahat çıkacağına inanıyorum. bekleyenler belki de çok uçuk rakamları da görebilirler ama ben tamahkarım. Ay sonuna doğru oylamaya katılanlara 700 rebl daha gelecek. Güzel bir airdrop oldu katılanlar için...

Usta oylamaya katılanlara ne zaman verecekler 700 rebl'yi? Açıklanan bir tarih var mı ?
newbie
Activity: 186
Merit: 0
Bütün görevleri yapmama rağmen bana göndermediler. Neye göre gönderdiler acaba?
member
Activity: 504
Merit: 11
Evet Arkadaşlar ilk başta dediğimiz 2000 için 220 TL fiyatı abartılı bulanlar, Airdrop birşey vermez deyip katılmayanlar sanırım bazi önyargılarından arınma zaruretini görmüşlerdir. bu sabah elimdekilerden 4000 tanesi 0.240 eth ye satılmış. paraya çevirirseniz 750 TL yapıyor ki görevleri tam yapanlara dağıtılan meblağdı. 4000 adet.
Ben fiyatın en az 2 katına çok rahat çıkacağına inanıyorum. bekleyenler belki de çok uçuk rakamları da görebilirler ama ben tamahkarım. Ay sonuna doğru oylamaya katılanlara 700 rebl daha gelecek. Güzel bir airdrop oldu katılanlar için...
full member
Activity: 420
Merit: 108
Yakın zamanda Bit-z borsasına girecek.Oylamada kullanıcıların desteğini aldı.Bir süre daha elde tutulabilir.4.000 tane gelmiş.700 tane daha gelecek oy verdiğimiz için.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
airdropuna katıldım. Ümitsizlikte olsa zor da olsa görevleri yaptım. Konuyu görmesem unutmuştum. 4.000 tane gelmiş hayret ettim açıkçası. Ama artik akıllandım airdroptan gelenleri satmiycam. Hawala yı çok pis kaçırdı. bunun gibi 1-2 tane si sağlam yürüse yeter.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Airdropların popüleritesini koruduğu zamanda inanabilirdim buna çünkü cidden böyle rakamlar alınabiliyordu ama bu aralar ona çok inanmıyorum airdroplar artık bitti denilenebilir çok çok az bir kesmin getirisi var yüzde 1 gibi.
Bu konuda size katılıyorum birazda şans işi bence airdrop katılırsın katılımcısı az kişi ile sınırlıdır atıyorum 500 ve projesi varsa iyise güzel paralar kazandırabilir. Boş dolu demeden dolduruyorum çoğu gelmiyor zaten ama olsun şansımı deniyorum Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 103
Airdropların popüleritesini koruduğu zamanda inanabilirdim buna çünkü cidden böyle rakamlar alınabiliyordu ama bu aralar ona çok inanmıyorum airdroplar artık bitti denilenebilir çok çok az bir kesmin getirisi var yüzde 1 gibi.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
airdroplar arada iyi kazandıranlardan oluyor maşallah bu piyasada çöp olsun olmasın kazandırıyor bu böyle gider mi düşündürücü
member
Activity: 448
Merit: 10
Katıldım gelmedi cüzdan indirmeden katıldım anlamıyorum yollamıyıcaksan airdrop niye yapıyosun boşa zaman çalıyolar.
full member
Activity: 196
Airdrop katılımları halen aktif mi? Herkese dağıtılmış muhtemel olarak geç kaldım katılmak için ama yinede bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Uzun vadede güzel para kazandırır bekletin bence.
full member
Activity: 224
bende airdrop'a katılmıştım 2000 tane rebl gelmiş 0.090 eth yapıyor şu anda sizce satılmalımı yoksa beklenmelimi biraz daha artış sağlar mı veyahut düşüş yaşar mı?
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bende katılmıştım airdropa 2000 tane gelmiş etherdeltada resmi olarak işlem görsün daha da artar düşüncesindeyim zaten pek fazla birşey etmiyor
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben sadece oy kullandım bit-z borsası üzerinden. REBL sitesinden de formu doldurup ekran görüntüsünü attım. Ama token falan gelmedi MEW'e. Bilgisi olan var mı?
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
pcye wallet indirmeyi şart koşuyor, yoksa katılacaktım
Ben direkt indirmeden kendi walletimi kullandım kabul etti bence siz de o şekilde yapabilirsiniz ne kadar vereceğine inanmasam da denemekten zarar gelmez.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Etherdelta'dan başka borsada işlem görüyor mu?
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Airdrop a katıldık ama tokenler ne zaman gelir. Bilgisi olan var mı?
Pages:
Jump to: