Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 13. (Read 3111 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
Ben elimde tutuyorum hala 2000 tane rebellius satmadım henüz sizce satmalımıyım yoksa biraz daha bekletmelimiyim. Daha fazla artar mı acaba çok merak ediyorum
newbie
Activity: 60
Merit: 0
etherdelta'yla ilgili bir soru sorduğum için bu arkadaşlar beni gruptan attılar. bit-z'de yayınlanmaları için de oy kullanmıştım, şu aşamada hiç sanmıyorum 700 REBL geleceğini. konuyla ilgili yardım tekliflerine açığım Smiley

https://twitter.com/RebelliousCoin/status/950019136486363137

Gas ücretleri yüksek diye iki gün önce ara veriyoruz diye duyurmuşlardı twitter adreslerinden ama dün tekrardan açıklama yaptılar dağıtıma tekrar başladık diye.
Size de göndereceklerdir, biraz sabredin yalnızca.
newbie
Activity: 38
etherdelta'yla ilgili bir soru sorduğum için bu arkadaşlar beni gruptan attılar. bit-z'de yayınlanmaları için de oy kullanmıştım, şu aşamada hiç sanmıyorum 700 REBL geleceğini. konuyla ilgili yardım tekliflerine açığım Smiley
member
Activity: 378
Merit: 10
hocam konuyu açarken biraz detaylı bilgi verirseniz bir dahakine daha güzel bir fikir alışverişi yapalieceğimiz bir post olmuş olur
member
Activity: 504
Merit: 11
Arkadaşlar token çok güzel kazandırdı. Eterin fiyatının artması bile yükselişini durduramadı. sabah 4000 token 0.4 eth den satılmış. TL olarak 1400 yapıyor. Ben elimdekilerin yarısını sattım monethaya çevirdim. fiyat son dönemde 3 kat arttı.

Monethada 2 ay içerisinde en az 4 kat fiyat artışı beklediğimden bu dönüşüm bana mantıklı geldi. Ben ayrıca düşük fiyattan da biraz topladığım için bana cazip geliyor bu fiyat. Sonuçta geleceği konusunda belirsizlik içeren bir tokenden daha sağlam temelleri olan bir tokene dönmek en akıllıca.

700 tokenin akibetini soranlar için bu ayın sonuna doğru gönderileceğini söylemişlerdi. Fiyat üzerinde baskı oluşmasını engellemek için bunu yaptılar sanırım.

Peki bunun gibi görev yaparak token veren başka coinleri nasıl bulabiliriz usta?

Twitterdan airdrop başlığında bulabilirsin dostum. Beni de takip edebilirsin. Profilde twetter adresim var. oradan paylaşıyorum....
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Arkadaşlar token çok güzel kazandırdı. Eterin fiyatının artması bile yükselişini durduramadı. sabah 4000 token 0.4 eth den satılmış. TL olarak 1400 yapıyor. Ben elimdekilerin yarısını sattım monethaya çevirdim. fiyat son dönemde 3 kat arttı.

Monethada 2 ay içerisinde en az 4 kat fiyat artışı beklediğimden bu dönüşüm bana mantıklı geldi. Ben ayrıca düşük fiyattan da biraz topladığım için bana cazip geliyor bu fiyat. Sonuçta geleceği konusunda belirsizlik içeren bir tokenden daha sağlam temelleri olan bir tokene dönmek en akıllıca.

700 tokenin akibetini soranlar için bu ayın sonuna doğru gönderileceğini söylemişlerdi. Fiyat üzerinde baskı oluşmasını engellemek için bunu yaptılar sanırım.

Peki bunun gibi görev yaparak token veren başka coinleri nasıl bulabiliriz usta?
member
Activity: 504
Merit: 11

full member
Activity: 406
Merit: 102
ben airdrobuna katılmıstır yollamamıslar ama airdroptan coini alanlar cok sanslı ıslem gorucegı zaman ıyı para edıcegını umuyorum
full member
Activity: 406
Merit: 102
Yanlıs hatırlamıyorsan btctaltan sılınen bır porje olması lazım banada airdroptan gelmıstı hemen satmıstım
full member
Activity: 392
arada bakıyorum cüzdana geliyor 5k token oldu öyle öyle... biyerlerden başvurmuştum ama hatırlamıyorum. Bekletecem bakalım değerlenir belki ilerde.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ben oy kullanmıştım panelde 700 token görünüyordu Ama nedense cüzdanıma gelmemiş.
Anlamadım ben bu işi.
full member
Activity: 490
Verebilme ihtimali var bana göre ama airdroplara artık güvenim kalmadı çok çok az bir kısımdan adam akıllı bir şey çıkıyor diğerleri çer çöp hep emin değilim vereceğinden.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
@Eflatun konu için tekrar teşekkür ederim.. Banada gelmiş 2000 adet rebellious token satmayı düşünmüyorum elimde duruyorlar daha iyi bir fiyata elden çıkarılabilir. Bekleme taraftarıyım.
newbie
Bana gördermediklerini sanıyordum. Yanlış adrese bakıyormuşum. Grin Ama tüm görevleri yapmama rağmen 2000 göndermişler. Çok iyi para ettiğini görünce dayanamadım sattım. 350 TL etti. Kısa günün karı. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Bir kaç gün içinde tekrar kontrol edin hocam. Bana da 2000 + 2000 şeklinde gönderdiler 4 gün arayla.
newbie
Activity: 186
Bana gördermediklerini sanıyordum. Yanlış adrese bakıyormuşum. Grin Ama tüm görevleri yapmama rağmen 2000 göndermişler. Çok iyi para ettiğini görünce dayanamadım sattım. 350 TL etti. Kısa günün karı. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
member
Activity: 148
Merit: 10
bunların projeleri nedir ?
ne yapmaya çalışıyorlar ?
bugüne kadar neleri yaptılar ?

bence bu soruları cevaplandırmamız lazım buna göre bi karar verebiliriz
newbie
4 gün arayla ikiye bölerek 4000 rebl göndermişler. Gün aşırı etherdelta'yı takip ediyorum. Fiyat yükselme eğiliminde duruyor.
Şu an satsam 720 tl ediyor. Belki yarısını satıp yükseliş eğilimindeki alt coinlere basarım.
Ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Katıldığım ilk air drop'tu ve böyle bir kazanç beklemiyordum.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bu tip tokenleri satmaktan çok bir kenarda tutmanızı öneririm. En az birkaç ay sabretmek gerek. Yok pahasına elinizden çıkardığınıza pişman olabilirsiniz. x10 yapacak bir coin tespit ettim, ona yatıracağım demediğiniz sürece tutmanız daha çok kazandıracaktır.
full member
Activity: 434
Açıkcası airdrop'un ilk açıldığı gün başvurmak istemiştim fakat ben hayatımda bu kadar zor bir airdrop görmedim be kardeşim. Neler neler istiyor anlatamam inşallah yapan arkadaşların emeklerine değer.
member
Activity: 252
Merit: 16
500 lük ve 2000lik airdroplarını yapmıştım. 500 gelmişti mail attım adamlara dedim ki bana neden 500 lük attınız dedi birden çok airdrop yapmışsın. o zaman 2k yı var 500 niye veriyorsun böyle saçma bir anlayşları var bu mantaliteyle bi cacık olmaz.
Pages:
Jump to: