Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 11. (Read 3111 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
Malesef binance hesabı gerekmiyor bile. Airdroplarda gönderilen coinlerin nerdeyse tümü ether adresi istiyor.

Bu da kesinlikle bir değişim borsasının ether adresi olmuyor. https://www.myetherwallet.com adresinden Kendi cüzdanınızı oluşturuyorsunuz. Buradaki ether adresiniz genellikle airdroplarda MEW olarak belirtilen vereceğiniz ether adresiniz oluyor. Bu adresi bitcointalk hesabınızın Location kısmına yapıştırın. Bu isteniyor.

Airdroplarda en önemli olan 1 - bitcintalk hesabınızın olması  2 -  Takipçisi bol bir twitter hesabı  3 - facebook hesabı

Bu hesaplarınızı oluşturun ve çalıştırın. Airdroplar para getirmez diyenlere en iyi cevabı son zamanda sırasıyla önce sugar exchange, storm token ve rebellious fazlasıyla verdi.
member
Activity: 504
Merit: 11
An itibariyle 4000 REBL   5300 TL ediyor. Konuyu açtığımda airdropun bitmesine 1 hafta vardı. 4000 tane REBL veriyordu adamlar katılanlara. O gün bile çok para ediyordu. Ama gelenleri satmayın çok artacak diyordum. Bana inananların hangi gelire ulaştıkları ortada. Güle güle kullanın...
full member
Activity: 224
Merit: 100
Airdrop'a katılım devam ediyor mu bunun hakkında bir bilgi sahibi olan var mı yoksa dağıtıldı bitti mi? Bittiyse eğer çok üzüleceğim bu fırsatı kaçırdığım için.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Rebellious'un 2018 hedefi coin markette ilk 50  bakalım hedefleri gerçekleşecek mi? Bu sürat ile neden olmasın.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
REBL cüzdaninda kac reward oldugunu göreceksiniz... yani kac tane REBL temettü hak ettiginizi... Bunlari oradaki butona tiklayarak claim edip hesabiniza aktarabilirsiniz - ama bunun icin birazcik ETH olmasi gerek o adresinizda, gas falan kesecek... Ben daha yapmadim, yarin veya haftasonu sakin bi zamanda yapacagim; nasil yapildigini detaylica o zaman yazarim tekrar...
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
şuan 1000 küsür sıralarda ve fiyatı 0.33 cent sizce sıçrama yapıp 10 dolarları görürmü fikirleriniz nedir paylaşırsanız sevinirim
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
cüzdaninizda REBL ile reward kazaniyorsunuz, unutmayin...
benim 3000 REBL var cüzdanda, simdi baktim, 20 küsür REBL olmus, claim yapmam gerek...
Her 30 günde bir claim yapmayi unutmayin... REBL'leriniz cogalsin:)

Claim yapmak nedir? Hocam nasıl yapılır?

Teşekkürler. Benimde bit z de var az miktarda.
newbie
Activity: 167
myetherwalleta baktım 2000 rebl varmış şimdi claim nasıl yapabilirim arkadaşlar yabancıyım biraz bu konulara kusuruma bakmayın
newbie
Activity: 60
benim 3000 REBL var cüzdanda, simdi baktim, 20 küsür REBL olmus, claim yapmam gerek...

Cüzdandan bir exchange sitesine çekme konusu nasıl oluyor hocam? Eth istiyor mu mew gibi?

Ayrıca bir arkadaş şu sorumu cevaplayabilirse sevinirim.
Mew transfer anında ben değerleri girdikten sonra otomatik olarak "Gas Limit 162285" değerini oluşturuyor.
O otomatik olarak oluşturduğu 162k değerini 30k-40k gibi seviyelere çekip gwei seviyesini 70'de bırakırsam "out of gas" hatasını alır mıyım?
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
full member
Activity: 728
Merit: 151
abi bana 2.airdrobu göndermeseler satacaktım . ama 2.airdrobu gönderdilerdi 1.yle aynı şeyleri yapmama rağmen yarı yarıya gönderdiler ucuzdan sattı millet şimdi gitme zamanı bence..

insan bi takip eder adamları borsa hareketlerini ona göre karar verir..neyse ya güle güle..2 hafta sonra gelip burda ağlamayın ama.. Grin

şimdi yeni twit atmışlar; ethereum ve etherscan başlarım sizin yapacağınız işe ...kendi blok zincirimizi yazacağız ...demişler

ehehe ağlayanları şimdiden görür gibiyim...

(bu yazdıklarım kendi izlenimlerimdir YTD)
member
Activity: 104
Merit: 10
In Crypto We Trust
Bit-Z borsasındaki ilk gününde güzel bir başlangıç yaptı. Değeri şu anda 1770 sat. Daha da değerlenecektir zamanla. An itibariyle CMC'ye de girdi.  https://coinmarketcap.com/currencies/rebellious/
full member
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Rebellious biraz daha bekler, henüz değerini bulmadı.
Bende bekletme taraftarıyım öte yandan düşecek ve birdaha artmayacak korkusu var tıpkı EBTC'de olduğu gibi olacak diye aklım çıkıyor bekletiyorum ya hayırlısı Smiley Keşke walleti falanda indirseydim.
full member
Activity: 333
Rebellious biraz daha bekler, henüz değerini bulmadı.
full member
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Ben artık airdropların icolara bir değer katacağını düşünmüyorum bence icolarda aidrop düzenlemek kaliteyi azaltıyor artık.
Size katılıyorum fakat airdroplar bazen insana ilaç gibi gelebiliyor. Bir anda yoktan paranız oluyor ve o sırada çok ihtiyacınız olduğu bir sıra oludğunu düşünürsek airdropları bazen seviyorum Smiley Özellikle para kazandıranı.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Ben artık airdropların icolara bir değer katacağını düşünmüyorum bence icolarda aidrop düzenlemek kaliteyi azaltıyor artık.
newbie
Activity: 2
Ben de katılmıştım. Bakalım ne olacak.
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
Arkadaşlar merhaba ben katılmış airdrop'a 2000 tane rebl var. Satmamıştım gelir gelmez şimdi deltabalances'de 0.300 ETH değeri oludğu gözüküyor. Daha sabah baktığımda 0.112 idi sizde satmalı mıyım bu fiyata? Yoksa bekleteyim mi?
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
Nereden görüpte girdim bilmiyorum ama bana da bi 500 gelmiş şuan 40 dolar değerinde görünüyor etherdelta da. Airdroplardan aldıklarımın tamamını en az 6 ay bekletmeyi düşünüyorum bakalım kim ne kazandıracak ..
member
Activity: 140
Merit: 10
En başından girmiştim. Topalm 5000 adet gonderdıler. İlk girenlerden oldugum ıcın. Hala hepsini elimde tutuyorum. Daha cok degerlenecektır.
Pages:
Jump to: