Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 15. (Read 3111 times)

member
Activity: 146
Merit: 10
Her çıkan coin yıldız olur mu?
member
Activity: 98
Kayıtlar kapandı.
member
Activity: 112
Etherdelta işlem yapıyor.
newbie
Activity: 38
Merit: 0
ben de airdrop'tan 2000 RBL aldım. trade yapan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi? ben işlem gördüğü bir borsa bulamadım. nereden eht'ye çevirebilirim?

etherdelta üzerinden güzel bir rakama satmıştım, oradan eth' ye çevirebilirsiniz.

çok teşekkür ederim. Bu sitenin arayüzü milattan öncesinden kaldığı için itinayla uzak kalmaya çalışmıştım ama buraya kadarmış Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 100
ben de airdrop'tan 2000 RBL aldım. trade yapan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi? ben işlem gördüğü bir borsa bulamadım. nereden eht'ye çevirebilirim?

etherdelta üzerinden güzel bir rakama satmıştım, oradan eth' ye çevirebilirsiniz.
full member
Activity: 196
Airdrop kayıtları hala devam ediyor mu yoksa kayıtlar kapandı mı? Hala açıksa kayıt olmak isterim güzel olacağa benziyor. En azından 100-200 birşeyler bırakacağa benziyor.
newbie
Activity: 38
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Oy kullanmak için kimlik onayı istiyor. Ancak bu borsa güvenilir mi? Tereddüt ediyorum.
member
Activity: 532
Merit: 29
Kayıt olmştum tam emin olamamıştım kayıt olduğumdan ama bugün 2000 tane Rebellious göndermişler cüzdanımda. Şu anki 2000 tane fiyatı 0.044 ETH yapıyor satmalımı satmamalı mı bilemedim. Dursun bakalım cüzdanda belki dump yer. Bilgi için tekrardan sağolasın.
Pump olmasın o Cheesy
haklısın dostum kusura bakma yahu kafam biraz dalgın editliyorum hemen. Pump yazacağım yerde dump yazmışım Smiley kim ister cüzdanda duran tokenin dump yemesini Smiley
Aynen.Bana da 4000 tane gelmiş.Oy karşılığı verilecek 700 tane REBl' ın gelmesini bekliyorum.

hocam 2 gün önce yapmıştım görevleri. Mew hesabımdan token balances bölümünde rebl token sıfır gözüküyor. Sırayla mı yolluyorlar yoksa yanlış yere mi bakıyorum, bilgin var mı?
Dağıtım sürüyor diye biliyorum. Buradan adresini yazarak kontrol edebilirsin gelip gelmediğini.MEW de gözükmez.MEW'e eklemen lazım coini.Öyle gözükür.
ethereum adresimi siteye yazdığımda gelen giden bir şey yok gözüküyor, demek ki, hala dağıtıyorlar. Bir de legendary form'daki bit-z oylamasıyla ekstra 700 tokenlik oylama aynı şeyler mi? Legendary airdrop formunu tamamlarken 100 vtc oy kullanmıştım zaten. Diğerini ayrı yapsak 700 alabiliyor muyuz?
full member
Activity: 420
Merit: 108
Kayıt olmştum tam emin olamamıştım kayıt olduğumdan ama bugün 2000 tane Rebellious göndermişler cüzdanımda. Şu anki 2000 tane fiyatı 0.044 ETH yapıyor satmalımı satmamalı mı bilemedim. Dursun bakalım cüzdanda belki dump yer. Bilgi için tekrardan sağolasın.
Pump olmasın o Cheesy
haklısın dostum kusura bakma yahu kafam biraz dalgın editliyorum hemen. Pump yazacağım yerde dump yazmışım Smiley kim ister cüzdanda duran tokenin dump yemesini Smiley
Aynen.Bana da 4000 tane gelmiş.Oy karşılığı verilecek 700 tane REBl' ın gelmesini bekliyorum.

hocam 2 gün önce yapmıştım görevleri. Mew hesabımdan token balances bölümünde rebl token sıfır gözüküyor. Sırayla mı yolluyorlar yoksa yanlış yere mi bakıyorum, bilgin var mı?
Dağıtım sürüyor diye biliyorum. Buradan adresini yazarak kontrol edebilirsin gelip gelmediğini.MEW de gözükmez.MEW'e eklemen lazım coini.Öyle gözükür.
member
Activity: 532
Merit: 29
Pump olmasın o Cheesy

full member
Pump olmasın o Cheesy
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
Pump olmasın o Cheesy
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
oy kullanma karşılığında 700 token aldım Smiley
unutalım bakalım belki bir gün yemek parasına satarız.
toplamda ne kadar üretileceğini bilen var mı?
full member
Pump olmasın o Cheesy
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
Kayıt olmştum tam emin olamamıştım kayıt olduğumdan ama bugün 2000 tane Rebellious göndermişler cüzdanımda. Şu anki 2000 tane fiyatı 0.044 ETH yapıyor satmalımı satmamalı mı bilemedim. Dursun bakalım cüzdanda belki pump yer. Bilgi için tekrardan sağolasın.
newbie
Activity: 60
Airdropa bu başlıktan sonra katılıp tokenlerini alan oldu mu arkadaşlar
Bende burada görüp katıldım ama gelen giden yok. O kadar uğraştık umarım gelir.

Dün bu saatlerde katıldım ama henüz yok bakalım.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Arkadaşlar ben form ilk açıldığında yapmıştım. Aslında tüm görevleri tamamlamadan da REBL kazanabiliyorsunuz. Eposta adresiniz var ise elinizde multi yapın ve sonucu görün tüm hesaplara 500 adet gelecek. Oda 50TL civarı yapıyor Smiley
full member
abi 220 tl nereden çıktı? bide 200 değil 250 değil 220 tl hem de en az.

hangi borsada işlem görüyor? bakıyoruz daha hiç bir borsada işlem görmüyor ama en az 220 tl lik REBL dağıtılıyor. Borsada fiyatı düştükçe şirket ek REBL'mi gönderecek yoksa borsaya girmeden geri mi toplayacak rebellerini gönder hesabına eft geçelim mi diyorlar.

Ben 2000 RBL aldım. Tüm görevleri yapmadım. Sadece gerekli dediklerini. Masaüstüne cüzdan indirme zorunlu değil. Mywallet den bir ETH adres yeterli. Şu an etherdeltada işlem görüyor. Ben 0.00004900 eth den sattım. 2000 tane 0.098 ETH yaptı. 264 TL eder. ortalama 0.00004000 den satılıyor. Üstelik bu tokeni araştırdığım da geleceğinin olduğunu gördüm. yoksa kimse beleşten gelen bir tokeni bu kadar fiyata satın almaz. kimse enayi değil.

Rebellious'tan bahsediyoruz değil mi sembolü REBL olan
coinmarketcapten baktım hiç bir borsada göremedim. sen yazınca delta'ya da baktım markette rebl yok.
Contract ı yazıp trade edebilirsiniz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
abi 220 tl nereden çıktı? bide 200 değil 250 değil 220 tl hem de en az.

hangi borsada işlem görüyor? bakıyoruz daha hiç bir borsada işlem görmüyor ama en az 220 tl lik REBL dağıtılıyor. Borsada fiyatı düştükçe şirket ek REBL'mi gönderecek yoksa borsaya girmeden geri mi toplayacak rebellerini gönder hesabına eft geçelim mi diyorlar.

Ben 2000 RBL aldım. Tüm görevleri yapmadım. Sadece gerekli dediklerini. Masaüstüne cüzdan indirme zorunlu değil. Mywallet den bir ETH adres yeterli. Şu an etherdeltada işlem görüyor. Ben 0.00004900 eth den sattım. 2000 tane 0.098 ETH yaptı. 264 TL eder. ortalama 0.00004000 den satılıyor. Üstelik bu tokeni araştırdığım da geleceğinin olduğunu gördüm. yoksa kimse beleşten gelen bir tokeni bu kadar fiyata satın almaz. kimse enayi değil.

Rebellious'tan bahsediyoruz değil mi sembolü REBL olan
coinmarketcapten baktım hiç bir borsada göremedim. sen yazınca delta'ya da baktım markette rebl yok.
Pages:
Jump to: