Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 16. (Read 3112 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Airdropa bu başlıktan sonra katılıp tokenlerini alan oldu mu arkadaşlar
Bende burada görüp katıldım ama gelen giden yok. O kadar uğraştık umarım gelir.
member
Activity: 114
Merit: 10
Bende bir hesapta 2000 diğer hesapta 1500 rebl var. Bence rebl para edecek. Geleceğini parlak olarak görüyorum. Sitenin dizayn iyi ekip geniş her soruya cevap alıyorsunuz. Katılmayanlar 2. Blue vakası yaşayacaklar muhtemelen.
member
Activity: 504
Merit: 11
Airdropa bu başlıktan sonra katılıp tokenlerini alan oldu mu arkadaşlar
newbie
Activity: 76
Merit: 0
Rebellious 2018-te çok parlayacak.Havadan gelen çok airdropun nasıl tutduğunu gördük.
Şimdi izleme zamanı diyil.Hareket zamanı
newbie
Activity: 186
Sadece gereklileri yaptım hocam. O zaman 2000 mi alacağız. Dediğin gibiyse yüzümüz gülecek o zaman.
member
Airdrop olaylarına güvenim pek yok. Geçmişte birkaç coinin airdropuna girdim babayı verdiler. O yüzden boşa kürek diye bakıyorum. Tabii takip edip uğraşana saygım var, kolay gelsin dostlar.

Kardeşim sanırım sen karıştırdın. Airdrop : havadan gelen para. Buna katılmak için para vermiyorsun. Bu enayiler sana para veriyor... ICO da tamam babayı görme şansın yüksek.
member
Activity: 336
Airdrop olaylarına güvenim pek yok. Geçmişte birkaç coinin airdropuna girdim babayı verdiler. O yüzden boşa kürek diye bakıyorum. Tabii takip edip uğraşana saygım var, kolay gelsin dostlar.
member
Gelecekleri hemen satmayın airdropa katılanlarınkini hemen gönderiyorlar. yani birden gönderip satış baskısı oluşmuyor. ama 31 son tarih sonrsında gönderim olmayacak ve satış baskısı ortadan kalkacağından çıkışa geçecektir. Sabırlı olun 2000 karşılığı 500 TL alalım.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Hayatımda gördüğüm en zor airdrop be kardeşim neler neler istiyor böyle insanın yaparken içine sıkıntı basıyor vallahi. Umarım dediğiniz gibi paraları görebiliriz   yoksa çekilcek çile değil.
member
Bana çok karışık ve sıkıntılı geldi. Böyle olunca hiç katılasım gelmiyor. Madem bedavadan dağıtıcan, milleti neden uğtaştırıyon be adamm.

Anlamadığım biz farklı airdroplardan mı bahsediyoruz. 5 dk sürmez. 2 tiwet, 1 face 1 telegram. hepsi bu. Bu işin bana bir ref geliri de yok. amacımız bizlerin kazanması. son 5 gün.
member
Activity: 378
Merit: 20
Bana çok karışık ve sıkıntılı geldi. Böyle olunca hiç katılasım gelmiyor. Madem bedavadan dağıtıcan, milleti neden uğtaştırıyon be adamm.
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
Bende katıldım 2000 tane gelsin ama gelsin bişeyler cüzdan indirip kendimi riske edemezdim ne olduğu belli olmayan bir şey için 4000 değilde 2000 bine de razıyız Smiley
member
abi 220 tl nereden çıktı? bide 200 değil 250 değil 220 tl hem de en az.

hangi borsada işlem görüyor? bakıyoruz daha hiç bir borsada işlem görmüyor ama en az 220 tl lik REBL dağıtılıyor. Borsada fiyatı düştükçe şirket ek REBL'mi gönderecek yoksa borsaya girmeden geri mi toplayacak rebellerini gönder hesabına eft geçelim mi diyorlar.

Ben 2000 RBL aldım. Tüm görevleri yapmadım. Sadece gerekli dediklerini. Masaüstüne cüzdan indirme zorunlu değil. Mywallet den bir ETH adres yeterli. Şu an etherdeltada işlem görüyor. Ben 0.00004900 eth den sattım. 2000 tane 0.098 ETH yaptı. 264 TL eder. ortalama 0.00004000 den satılıyor. Üstelik bu tokeni araştırdığım da geleceğinin olduğunu gördüm. yoksa kimse beleşten gelen bir tokeni bu kadar fiyata satın almaz. kimse enayi değil.
full member
Activity: 630
Merit: 104
şuan oylama istiyolar borsalara girmek için 1.airdrobundan gelddi 2.sinden gelmedi çok garip... genelde böyle yapanlar vurup kacıyor düzenli işini yapmayanlardan diyorum ve satıyorum bakalım 1 2 hafta bekleyeyim eğer gelmessee hadi banaa eyvalah der giderim
member
Merit: 55
abi 220 tl nereden çıktı? bide 200 değil 250 değil 220 tl hem de en az.

hangi borsada işlem görüyor? bakıyoruz daha hiç bir borsada işlem görmüyor ama en az 220 tl lik REBL dağıtılıyor. Borsada fiyatı düştükçe şirket ek REBL'mi gönderecek yoksa borsaya girmeden geri mi toplayacak rebellerini gönder hesabına eft geçelim mi diyorlar.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Görevleri tamamladım bende.
full member
Merit: 114
Burda ANN Thread yani - Anons Başlığı Bitcointalk yöneticileri tarafından silinmiş bir projeden bahsediyoruz.

Bir ay öncesinden çok şaşalı yazılar kullanıp twitter ve bitcointalkta reklam yaptılar.

İlk başvurdukları Exchange ise Bit-Z gibi en düşük kalitede bir Exchange ... Sanırım Çin borsası ... Ordan burdan bu borsaya girebilmek için oy dileniyorlar. Borsaya  üye oldum ve oy vermek istedim. Çinli chat support daha ingilizce yazmasını bilmiyor  Grin

Yani bana kalırsa pump dump projelerinden biri bu...
newbie
Activity: 38
Ben de an itibariyle hem airdrop hem de vote görevlerini tamamladım. newbie için aranıp da bulunamayan bi görev oldu. cüzdan indirmenize de gerek yok, tüm görevleri full yapıp 4000 almak istemiyorsanız. bilgilendirme için teşekkürler.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
airdrop için hiçkimse bilgisayarıma birşey kurduramaz.
aman dkkat beyler.ne soygunlar gördük biz bu airdorplarda.
eger cuzdan indircen kuracan filan dışında varsa alın butun gorevleri yapmanız şart değl.
full member
Activity: 392
bu kadar bol keseden dağıtılan bi token çok fazla değer kazanmaz diye düşünüyorum, çöp olup diğerlerinin yanındaki yerini almadan hazır ufak tefek bişeyler ediyorken elden çıkarmak lazım.
Pages:
Jump to: