Naravno kako ti je suma koju cuvas veca, mozda ces i vise obracati paznje na sigurnost (bar bi tako trebalo)!
Ja sam mom kumu napravio Coinomi na telefonu! Ja ga imam na racunaru, odlican! Imam i atomic wallet, i on je odlican! Mozes da se zezas sa njima, da stejkujes neke coine, ne moras da imas za svaki coin poseban novcanik...
Skoro sam kupio trezor T... i on je odlican! Blockchain wallete sam imao nekada, napustio sam ih, i oni su odlicni (moja zena koristi taj jedan godinama) bez ikakvih problema! I glupi XAPO je bio dobar (jedan od mojih prvih novcanik) ali su se nekako pokvarili sa KYC i drugim glupostima (davno je bilo kada sam ga napustio, pa se i ne secam bas dobro svega).
Na kraju novcanik ko novcanik... moze da bude i kozni a i od pamuka... ako natrcis na pogresnog baju (ili on natrci na tebe), a ti nemas nacina da se sacuvas... ode to sto imas!
_______________________________________________________________________________ ____________________________________
Dokle cemo da padnemo? Jel ima neka insajderska informacija? A? Ako mozemo da kupimo taj deep jednom u zivotu!
To je to u principu.
XAPO je bio odlican njihova kartica je bila najbolja dok nisu ukinuli Srbiju.
Sto se tice pada ja msm da je to bilo to. Danas krece da raste i msm da ce da nastavi.