Przeciętna "legalna i społecznie akceptowalna" kampania płaci 50$. Livecoin z 150 $ prezentował odpowiednią premię do "ryzyka". Teraz z 75$ za 50 postów są praktycznie równo z rynkiem - 50$ za 25 postów (taniej za post ale tygodniowo więcej). Każdy, kto jeszcze nie został wpisany na czarną listę powinien moim zdaniem rozważyć zmianę kampanii póki jeszcze może, bo motywacja finansowa do zostania już przepadła.
Bardzo chętnie bym się przeniósł ale chyba Wiesz, że to graniczy z cudem.
Do sygnaturek jak Mint, 777 czy Bitvest w najniższych grupach, to jeszcze tak za 5 czy 8$ na tydzień, a i tak się nie dostałem pomimo tego, że menadżer obiecał nas wziąć w pierwszej kolejności po LIvecoin
ale wszystko od 50$ wzwyż jest tak obwarowane, że nie ma szans i nie ma też miejsc ostatnio, żeby jakiś ban czy coś. Ja cały czas monitoruje temat i ten właśnie wątek jest najlepszym przykładem, jak mało było dobrych kampanii w ostatnim czasie.
75$ na tydzień, to i tak będzie jedna z lepiej płatnych kampanii i zanosi się, że długa co najmniej ze strony Livecoin. Tak jak pisałem może zwiększą ilość maksymalną postów, bo jeszcze nie było odpowiedzi. Wszyscy co noszą sygnaturę są regularnie na forum i starają się tworzyć dobry kontent. Dużo dobrych użytkowników powoli odpada bez sygnaturki. Wiem sam po sobie jak miałem takie okresy kiedy sobie odpuszczałem na długie miesiące. Bez sygnaturki nie ma konieczności i jeżeli naprawdę nie jesteś jakoś wybitnie zaangażowany w forum, to w końcu przestaniesz zupełnie się udzielać albo znacznie ograniczysz swój czas na forum.