Pages:
Author

Topic: Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 10. (Read 850 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
Zengin aileler lüks yaşamlar mutsuz ve kötü niyetli insanlar farklı olan olan var ki?
newbie
Activity: 266
gereksiz uzun ve yavaş. reklamlar için yapılıyor sanki tutulmuyor çünkü.tutulanlar ise 5saniyelik görüntü için 25-30 dk reklam izletiyorlar.bence diziler kısaltılmalı ve hızlanmalı
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Gereksiz derecede uzun ve saçma olduklarını düşünüyorum. Sınırlandır abi adamları 50 dakikaya yeminle daha kaliteli işler çıkar ortaya. En azından senaristler 50 dakika içerisine her şeyi sığdırmaya çalışacakları için biraz olsun zekalarını kullanırlar.

Yabancı diziler için bir şey söylemeye gerek yok. Adamlar aşmış...
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Güzel diziler var diriliş Ertuğrul, isimsizler vardı oda güzeldi ama bitti.  Dizilerimiz hep aynı senaryo  üzerine kurulmuş aşk aldatma vs. böyle gidiyor
newbie
Activity: 126
istisnalar dışında vasatın altında çoğu
behzat ç. ezel istisnalardan
newbie
Activity: 71
Bölüm uzunlukları fazla, akış yavaş, reklam bol, ama buna rağmen yurt dışında da ilgi gören güzel dizilerimiz var.
full member
Activity: 350
Merit: 100
izlemiyorum çünkü yapamıyolar
jr. member
Activity: 57
Merit: 2
Türk dizisi olarak başarılı bulduklarım var. Ağırlıklı olarak yabancı dizi izlesem de Türk dizisi olarak Ezel Suskunlar Çukur beğendiğim ve başarılı bulduğum dizilerdir.
member
Activity: 170
Merit: 11
Son dönemin türk dizilerini başarılı buluyorum.Yabancı dizilerin de fazla abartıldığı düşüncesindeyim.
newbie
Activity: 100
izleyemiyorum. diyaloglar, oyuncu seçimleri vasat geliyor. iyi yapımları da süreleri ve reklamlar yüzünden izleyemiyorum.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Türk dizilerinin hepsi tekdüze farklı bi tane yok o yüzden yabancı dizi izliyorum
newbie
Tamamının saçmalıklar silsilesinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Bırakın zeka ürünü eserler olmayı, çoğunun insan aklı tarafından yaratılmadığından eminim. Gerçi, türk toplumunun çoğunluğunun da zeka ürünü dizileri anlayacağını sanmıyorum.
Zaten anlasalardı saçma sapan dizileri izlerler miydiii
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Tamamının saçmalıklar silsilesinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Bırakın zeka ürünü eserler olmayı, çoğunun insan aklı tarafından yaratılmadığından eminim. Gerçi, türk toplumunun çoğunluğunun da zeka ürünü dizileri anlayacağını sanmıyorum.
jr. member
Activity: 74
Merit: 3
babacoin.online
Türk dizilerinin çoğu zaman kaybı. yabancı dizileri izlediğim zaman adamlar yapmış diyorum.
newbie
Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yabancı dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Pages:
Jump to: