Pages:
Author

Topic: Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 4. (Read 850 times)

member
Activity: 378
Merit: 14
Eskiden tam bir yabancı dizi izleme hastasıydım 1 seneye kadar önce ama şu işlere sardığımdan beri hiçbirşey izleyemiyorum. Türk dizileri mi? tamamen zaman kaybı.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
yani komediyi güzel yapıyor diziler diğer türlüsü pembe diziler çok bayat ve sürekli birileri birilerini gondikliyor
member
Activity: 350
Merit: 10
Tamamının saçmalıklar silsilesinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Bırakın zeka ürünü eserler olmayı, çoğunun insan aklı tarafından yaratılmadığından eminim. Gerçi, türk toplumunun çoğunluğunun da zeka ürünü dizileri anlayacağını sanmıyorum.

Al benden de o kadar.. Türk dizileri saçmalıktan ibaret. Konularda hep bir zengin ve fakir aile, genelde eskilerden kalmış bir hesap ya da sır dolu bir geçmiş hikayesi. Dram içinde moral bozucu konularla dolu. Ayrıca 2 saatlik dizi yayınının 1 saati de reklamlar!
newbie
Activity: 53
türk dizileri gereğinden fazla duygusallığa yer verir. Elle tutulur bir konuları olmaz. diziden çok reklam izlersin. yabancı diziler sürükleyici konular üzerinden işler. gereksiz uzunlukta değildir. Alt yazılı izlersen yabancı diline katkı sağlar.
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
Leyla ile Mecnun'dan beri Türk dizisi izlemiyorum. Yapımların hepsi bana hitab etmeyen türden ve kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Ancak Arap dünyasında ve Güney Amerika'da çokça izlenmesi çok kötü bir halde olmadığının göstergesi. Türk dizilerini bilen ya da izlemiş bir çok yabancı arkadaşım var.
newbie
Activity: 36
aga muhteşem yüzyıl rezaletti gerçekle alakası yok o dizin artı şöyle yabancı dizilere bakıormda büyük paralar harcanıyor ve adamlar karşılıgınıda alıyor örnek olarak game of thrones
newbie
Activity: 59
Çoğu vasat bir dizi özetten basliyor 4 saat sürüyor zaten
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Güncel takip ettiğim Çukur ve Edho var. Çukur son bölümlerde sanki biraz bozmaya başladı. Edho da devamlı bir karakter sirkülasyonu var ve iyi götürdüler şimdiye kadar
newbie
Activity: 56
bu konuda sınıfta kalmışız arkadaşlar. adamlar dizi yapıyo her bölümü film gibi. yılda 10 12 bölüm yauınlıyorlar. bizimkiler öylemi günlük1 bölüm çekiyorlar. nasıl bi hayal dünyamız varsa
newbie
Activity: 8
Türk dizilerinden sadece dirilişi izliyorum gerisi beş para etmez.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bazilari degil bircogu berbat durumda. Cunku bizde dizi anlayisi kotu. Gereginden uzun yapiyorlar ve artik konular basa sariyor.
newbie
Activity: 129
bazıları için söylüyorum iğrendirdi iyice mesela çocuklar duymasın bir diğeri arka sokaklar nedir arkadaş yıllardır bitemediler birtürlü
newbie
Activity: 70
bir kaç dizi haricinde hepsi vasatın altında
newbie
Activity: 2
kadın dizisi çok güzel.oyunculuk, senaryo, kurgu..
newbie
Activity: 4
son zamanlarda gerçekten kaliteli diziler çıkmaya başladı ama şu süre olayını değiştirmemiz gerekiyor.Televizyonda izlemeye kalkınca 3 saate mal oluyor..
member
Activity: 392
Merit: 13
Ben neredeyse 5 yıldır türk dizilerini izlemiyorum. Full yabancı dizilere odaklandım. Game Of Thorones ve la cesa de papel dizilerini izleminiz öneririm.
newbie
Activity: 168
Dirilis ertugrul ve cukur disindakileri izlemiyorum zamaninda izledim fakat izlenecek bir sebep bulamadim vazgectim. Yeni yeni diriliste bozmaya basladi bakalim ne kadar surecek.
newbie
Activity: 196
Tamami gereksiz bana kalirsa izleyip bosuna vakit harcamayin derim. Bakin yabancilari kisa ve öz 40 dakka yapiyorlar tam yapiyorlar.
newbie
Activity: 84
İlk bölümler heyecanlı, dizi tutunca yavaş haraketler, su almaları bile dk sürüyor. Sıkıcı
member
Activity: 224
Merit: 10
Cok fazla uzun hocam hepsi. Gereksiz ve zaman kaybi bence birakin izlemeyin hic birini.
Pages:
Jump to: