Pages:
Author

Topic: Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 8. (Read 850 times)

sr. member
Activity: 382
Merit: 311
Senaryo sadece araplara ve orta doğululara hitap ediyor Smiley Zaten onlar Türkelrden daha fazla ilgi gösteriyor gibi gözüküyor, gelecekte bunların daha hızlı büyüyeceğini düşünürsek gelişecğeini düşünüyorum.
member
Activity: 140
Merit: 22
Bence bizim diziler guzel ama son zamanlarda amerikan dizileride iyi...
member
Activity: 378
Merit: 11
Yaklaşık 1 yıldır tv kanallarını izlemiyorum ve çok bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum çünkü son zamanlar hep salak saçma diziler çıkıyordu yok o onun sevgilisine yok o onun karısına vs vs en mantıklısı tv yi internete bağlayıp film veya yabancı dizi izlemek Smiley
member
Activity: 223
Merit: 11
İzlemeyenler boş yapmasın Ezel gibi bir dizi geçti bu ülkeden izlemeyenler gitsin izlesin ama gel gör ki övünecektek dizimiz var...
newbie
Activity: 7
Merit: 0
çok saçma illa zengin ile fakir aşk yaşıyacak başka konu bulamıyorlar biri birini aldatıyor gidiyor intikam alıyor vs.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Konular çok kısır çerçevede gelişse de ben Türk dizilerine genel olarak haksızlık edildiğini düşünüyorum. Türkiye'nin önemli ihracat kalemlerinden birisi olmuş bir sektör ve pazarları da git gide büyüyor...
newbie
Activity: 182
Çok uzun sürüyor ve içerik olarak çoğunda saçmalıklar gereksiz bilgiler var ve bunlar insanlara birşey katmiyor bı kaçı güldürmek için iyi
member
Activity: 196
Merit: 10
Türk dizilerinin en kötü yanı süresi bence. o kadar uzunlar ki bütün akşamını öldürüyor insanın. İzlediğim tek dizi ufak tefek cinayetler kadrosu ve konusu kaliteli olduğu için severek takip ediyorum ama bazen onu bile izlerken sıkıldığım oluyor.
newbie
Activity: 30
Sözüm meclisten dışarı bütün gün bir çok stresle uğraşan milletimizin akşam mal mal kafa dağıtayım diye açtığı televizyonun boş boş yapılmış andaval eserlerine Türk dizisi denir tavsiyem yabancı dizilerdir istediğiniz ilgili olduğunuz bir meslek bir hobiyle ilgili ya da güldürecek birşeyler bulup alanınıza isteğinize göre başarılı eserler mevcuttur boş ülkenin boş insanları için yapılmamış diziler bile ülkeye uyum sağlıyor en iyi diziler bile çöpleşiyor örneğin:Çukur İçerde vs.
newbie
Activity: 42
Kaliteli olanları da var ama çok uzun arkadaşlar ya. Bir bölüm 3 saat. Hem bizim için zor o kadar vakit ayırmak hem senaristler için zor haftalık konu bulmak. Sonra yarım saat bakışmalar aldatan aldatılan insanlar klasik türk filmine bağlıyorlar. Son hep hüsran
member
Activity: 172
Merit: 15
Gereksiz saçmalıklarla dolu aynı şeyin lacivertleri hepsi.
newbie
Activity: 128
yabancı dizilerin gereğinden fazla abartıldığını düşünüyorum .
member
Activity: 99
Yeni çıkan internet dizileri bence dünya seviyesinde fakat normal tv dizilerinin çok uzun olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 61
Türk dizisi izlemem diye bir tabum yok. Ancak süreleri gereksiz uzun ve doldurma sahneler çok fazla. Ayrıca genel olarak aynı konular işleniyor.Bıktım artık. Aşk, entrika, yalan dolan, gereksiz bir zenginlikle göz boyama içeriyor. Yabancı dizilerde de her önüme geleni izlemiyorum ancak baktığımızda bizim dizilerimize göre daha özgün ve başarılı. Smiley
member
Activity: 68
#Blog Writer
vatanım sensini izliyorum sadece. çok kaliteli bir dizi tavsiye ederim.
newbie
Activity: 6
türk dizileri zamanla daha çok başarıya ulaşcağına inanıyorum şuan için her dizinin süresi çok ama çok uzun bu türk dizileri hakkında doğru gitmeyen tek şey
member
Activity: 94
Türk dizilerini 2 yıldır izlemiyorum ben söyle düsünüyorum.Türk dizileri birçok insanın beynini yıkıyor çünkü dizilerde anlatılan çogu olay entrika yada zenginliği özendirmek üzerine.Çoğu entrikada bir çok insanı etkilediğini düşüyorum ve türk dizileri ortalama 2-2.5 saat sürüyor bir bölümü gerçekten çok büyük zaman kaybı zamanı senin yönetmen gerektiğine inanıyorum.
newbie
Activity: 70
Kısır döngü içinde genelinde aşktan başka bişey olmayan  diziler bi kaç tane  düzgün dizi diye bileceğimiz var gerisi çöp
newbie
Activity: 56
Türk dizileri hakkında bir şey düşünemiyorum.En azından son zamanlarda biraz daha toparlanır gibi.En gıcığıma giden şey ise genelde oyuncuların birbirine aptal aptal bakması.Bön bön bakıyorlar birbirine resmen, uzun uzun böyle.Ne demek istediğimi izleyenler zaten anlamıştır.Türk dizilerinin kalitesini biraz da ülke geneline göre düşünmek lazım.Bildiğim kadarıyla diziler ortalama bir vatandaşın zekasına göre yapılıyor.O yüzden biraz avel kesim daha bir bağlı bu dizilere.
member
Activity: 140
hepsi aynı. bir adım ileri gidemiyorlar. hep kolaya kaçıyorlar. boş verin. izlemeyin.
Pages:
Jump to: