Pages:
Author

Topic: Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 9. (Read 850 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Ben çoğu dizinin birbirinin taklidi olduğunu ve gereksiz olduğunu düşünüyorum
newbie
Activity: 70
Merit: 0
saçmalıktan başka bir şey değil yabancı dileri kopyalayıp üstüne tüm senaryosunu degiştirerek saçmalıyorlar yabancı dizide dram komedi bir aradaysa bizimkiler tamamen dram yapıyor ve güzel insanlarımızda saftirik inanıp kendilerini kaptırıyo
jr. member
Activity: 59
Sahte aşk temalı ucuz işler yapıldı bu dönemde.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
İyice bozdular dizileri her kanalda aşk dizileri var hep boş işler yabancı dizi ve filmler daha iyi
newbie
Activity: 32
çok uzunlar o yüzden de saçma sapan şeylerle dolduruluyor. ertuğrul'u izliyorum sadece onda da tabi gereksiz sahne fazla
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
türk dizileri dize kadar pisliğe batmış haldeler

sadece behzat amirimin dizisine bakıyorum ben.
member
Activity: 84
son zamanlarda türk dizileri çok kaliteli olmaya başladı. yetişen aktörlerin kalitesi dizi sektörüne doğrudan yansıdı. türkiye dışında da ciddi izleyici kitlesi var. tanıştığımız yabancılar en az 2 3 türk aktörün fanı ve 1 2 dizi ismi de olsa biliyorlar. zaten oldum olası yabancı dizi izleyen biriydim. son 2 senedir türk dizisi de izlemeye başladım
member
Activity: 62
Yabancı dizileri internetten takip et. İngilizce geliştirmeye yararlı olur.
member
Activity: 84
Gambling Investment Fund
Aslında şuanda çok vaktim olmasada 2 adet izlediğim türk dizisi var yabancıları denemeye hiç fırsatım olmadı
jr. member
Activity: 83
Merit: 7
yabancılardan alıp yapıştırıyorlar çok fazla alıntı var son yıllarda.

bu toplumun dışa bağımlılığını gösteriyor. ciddi anlamda ekonomik bağlılık kültürel bozulmaya kadar gidebilir.

aile yapısını bozan aldatma, taciz, şiddet, .. gibi unsurlar ana konu olarak alınmış.
member
Gerçekten rayting uğruna olmadık işler programlar var. Biri hakikaten bizi gözetliyor.
newbie
Activity: 70
Kadın programı mı dersin sabah programımı  evlendirme mi hepsi reyting kölesi Türk halkını uyutmak için icad edilmiş şeyler sonumuz hayır olur ihşallah
member
Çöp hepsi yabancı dizi izlerim daha iyi. Kalite sıfır. Yaratıcılık emek hiç yok.
jr. member
Activity: 33
Merit: 2
Bir kaç yıl öncesine kadar hepsi aynı tip aşk filmiydi şuanda da değişen tek şey konusu oldu yine aynı tipte birçok mafyavari dizileri mevcut piyasa da
member
Activity: 140
Kopya konular ve parlayıp sönen oyuncular var. Profesyonel işler gerekiyor.
member
Activity: 154
Tam bir işkence serisi. Senaryoyu yazanların hali nicedir.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Yerli diziler yersiz uzun.
full member
Activity: 182
Genelde düdükleme içerikli senaryolar var. Elalem çıktı aya biz burada tekrarları seyrediyorum. Kemal Sunal büyük sanatçı idi. Yaratıcı bir şey kalmadı.
full member
Activity: 434
Merit: 112
bizim ürettiğimiz dizilerin birkaç tane konusu var
zengin evin duygusal aynı zamanda iyi niyetli ve maço oğlanı yanlarında çalışan kız ile aşkı
zengin oğlanın fakir bi kızla olan aşkı ve zenginliğini gizlemesi
tarihte biz çok güçlüydük ortalığın anasını ağlattık temasında ki pohpohlayıcı diziler
mafyaların silah tutmasını bile beceremeyen oyuncuların sabah akşam çatıştığı ölenlerin tekrar tekrar öldüğü diziler

ha bide yabancılardan çakmaya çalıştığımız diziler var konu senaryo al diziyi 2 saate çıkar servis et.

nerede sherlock, walking dead, game of thrones, dexter gibi senaryonun, kurgunun sahnelerin olduğu diziler.

leyla ile mecnun, kardeş payı, behzat ç, bunların yeri hep ayrıdır. çok paraya gerek yok. adam gibi yapın severiz biz. bak behzat ç kaç tane ünlü oyuncu var. adamlar ilk bölümleri go pro ile çekmişler. o ev bildiğin öğrenci evi.
full member
Activity: 252
Farklı diziler var ama konaktan insan kovma konulu saçmalıklar lanet ettirdi. Son yıllarda yurtdışında izlemeleri hoş oldu.
Pages:
Jump to: