Pages:
Author

Topic: Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 3. (Read 850 times)

newbie
Activity: 45
Merit: 0
Tabikide yabancı bi kac tane var ama daha cok ister..
newbie
Activity: 43
Tartışmaya gerek bile yok tabi ki zaman kaybı yerliler. Bazı kült dizilerimiz hariç. Yabancı dizilerde seçenek çok ille efsaneler var ama geneli kaliteli
newbie
Activity: 74
Sahsiyet dizisi turk dizilerinin yuzaki bence. Senaryosunu Hakan Gunday yaziyor ki kitaplarini da gayet severim. Haluk Bilginer'in oyunculugu da enfes. 1 saatlik suresi de gayet makul, 2,5 saat suren diger yurdum dizileri kadar baymiyor. Keske bu tarz projeler artsa.
newbie
Activity: 30
Yeni nesil komedi belki ama onun dışında yerli yapmalarına gerek yok ama yabancıların hele netflix şahane
newbie
Activity: 31
Yerli yapımlar tamamen zaman kaybı. Yabancı yapımları izleyince kendime geliyorum resmen
newbie
Activity: 31
Türk dizileri yani üç saat süren diziler tamamen gereksiz
Yabancı dizilere laf yok devam
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Toplumu yozlaştırmanın en iyi yolu diziler. Nerde namussuzluk nerde üçkağıt hepsini işliyolar millet de onları izleyip her türlü kötülüğü normal görmeye başlıyorlar.
newbie
Activity: 224
leyla mecnun gibi bir diziyi yaptık ya bu dizi tüm dizilerin kötü taraflarını örtebilecek düzeyde iyi, o yüzden iyi bakıyorum.
newbie
Activity: 36
türk dizileri fiyasko bence yabancı diziler efsane adamlar yapıyor senaryosu efektleri olsun. normal kanallarda oynamayan dizileride harika merlin,şharlock holmes,game of thrones. yeni bölümlerin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
member
Activity: 100
Merit: 10
Türk dizilerinden ziyade karakterleri bizi daha çok etkiliyor. Kurtlar Vadisi Çakır ölünce sela okutan imamlarımız var o derece ciddi durum 😊
newbie
Activity: 33
Türk dizilerinde gıc gıcık adamları koymuşlar dizi güzel olmuyo bide yabancı dizilere bak adamlar yapmış..
member
Activity: 406
Merit: 47
Her yıl 1 tane güzel dizi çıkar ve ömrü 4 aydır. Geçen yılki dizim Diriliş Ertuğrul du. Bu yıl Çukur. Diriliş Ertuğrul devam etsede artık sıktı bakalım Çukur ne zaman bitecek.
newbie
Activity: 98
Puhu tv nin gelmesinden sonra DİP, ŞAHSİYET gibi diziler Türk dizilerinin kalitesini yükseltti gibi İlker Kaleli’nin oyunculuğu mükemmel
member
Activity: 308
Merit: 10
Puhu tv nin gelmesinden sonra DİP, ŞAHSİYET gibi diziler Türk dizilerinin kalitesini yükseltti gibi İlker Kaleli’nin oyunculuğu mükemmel
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Türk dizileri yüzünden Netflix harici dizi izleyemez olduk. Oynanan oyunculuğun kötülüğünü geçtim bu kadar kötü efekt ve altyapı olamaz ya
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Durum o kadar vahim ki anlatılmayacak cinsten. İzleyiciyi salak yerine koyan hepsi birbirinin aynısı olan senaryolar üzerinden farklı oyuncuların oynadıkları anlamsız seriler  Tongue
newbie
Activity: 33
Aşk, entrika, yalan dolan, gereksiz bir zenginlikle göz boyama içeriyor. Yabancı dizilerde de her önüme geleni izlemiyorum ancak baktığımızda bizim dizilerimize göre daha özgün ve başarılı.
newbie
Activity: 66
Düşünmüyorum zihnimi Türk dizileri ile meşgul ederek kendime eziyet etmenin bir anlamı yok
newbie
Activity: 59
Reklamdan para kazanmak icin cok uzatiyolar dizileri gereksiz diyaloglarda cabası.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Şu hintlilerin yaptığı gibi filmler yapsalar dadından yenmez  Grin
Pages:
Jump to: