Pages:
Author

Topic: Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 6. (Read 850 times)

newbie
Activity: 37
Merit: 0
Arada iyi diziler yapılıyor ama büyük kısmı çöp.
member
Activity: 252
Merit: 11
behzat ç - leyla ile mecnun belkide 3 5 dizi daha gelir aklıma gerisini at çöpe gitsin.
ha börü gelsin hele bekliyorum uzun zamandır.
newbie
Activity: 21
Düşünmüyorum....  Cool
newbie
Activity: 3
sıkıcı ve inaanılmaz derecede gereksiz uzun
member
Activity: 231
Merit: 10
saçmalık olarak görüyorum türk dizilerini.
newbie
Activity: 50
Süre olarak çok uzun ve senaryoları kötü..Kurtlar vadisinin ilk 3 sezonu hariç çoğu dizinin senaryosu vasat altı
full member
Activity: 602
Merit: 118
Türk dizisi deyice benim aklıma seksenlerden başkası gelmez. onun dışındaki diziler eğer rating alacaksa mutlaka aldatmaca karıyı buynuzlama ya da adamı nuynuzlama olursa iş yapar. örnekleri var en son ufak tefek cinayetler bunun örneği. 1-2 kere izledim ve sonra vazgeçtim. dizi deyince insan dinlenmeli. beni en çok seksenler dizisi dinlendiriyor. şuan için 360 tv de 2 .kez veriliyor ve ben fırsat buldukça izliyorum. yabancı dizi denilince ilk aklıma prison break ve ikinci olarak ta game of thorones gelir..
newbie
Activity: 42
Turk dizilerini izlemek vakit kaybı çünkü yapımların büyük cogunlugunun IQ seviyesi yerlerde ve konular hep ayni tabii bazı dizileri tenzih ederim.
bkz. Behzat C. , Masum
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yabancı dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hepsi yayından kalkmalı.
İnsanlara ekrandan verilecek tek bilgi Haber ve Belgesel olmalı
jr. member
Activity: 128
Merit: 1
Bence Türk dizilerindeki en büyük problem çok uzun sürmesi. Yabancı dizilere baktığımızda genelde 40 dk - 1 saat arası sürüyor. Fakat Türk dizileri reklamı cartı curtuyla beraber insanları 2-3 saat televizyon başına kitliyor maalesef. Sahnelerde kısaltmalar yapabilirler, gereksiz uzun süren diyaloglar, bakışmalar vb. şeylerden kısılarak hem dizinin kalitesi arttırılabilir hem de insanlar sıkılmadan, televizyon başına saatlerce kitlenmeden eğlenebilirler.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Geçen gün ufak tefek cinayetler izledim izlemez olaydım. Ulan dizi bu kadar yavaş mı ilerler sırf o iki saati doldurmak için gereksiz diyaloglar. Kanım çekildi diziyi izlerken
jr. member
Activity: 56
Merit: 2
Sözcü, Savaşçı, Çukur, Arka sokaklar çok güzel ve kaliteli diziler. Arka sokaklar 12. sezonu ile en çok izlenen dizi. Kurtlar Vadisi Pusu da uzun süre ekranlar da izleniyordu. Bu sene yayından kalktı.
jr. member
Activity: 110
Merit: 3
Bazıları güzel kurgu olarak ama çekim olarak kesinlikle vasat o yüzden bir çoğu 10 bölüm sonra yayından kaldırılıyor.
newbie
Activity: 163
Çok fazla dizi çekildiği için artık aynı konular olmaya başladı her yerde dizilerin süresinin uzunluğundan dolayı da sıkıcılaştı ama sevdiğim kaliteli diziler var mesela ufak tefek cinayetleri beğeniyorum
newbie
Activity: 210
Hayatınızda büyük bir boşluğa dustuyseniz . Gayet güzel oluyor günleriniz ölüyor
member
Activity: 143
Ben genel olarak sitcom sevdiğim için Gülse Birsel dizisi izlerim hatta arada hala avrupa yakası izlerim, kopamadım bir türlü
newbie
Activity: 24
tutan bir dizi olmaya görsün. Diğer kanallarda hemen benzeri 2 kopya dizi daha. Bir de şu yalılarda çekilen dizilerden vazgeçin artık aq biraz yaratıcı olun. İnsanları zenginlerin hayatı ile bilinçaltı manyağı yapıyorsunuz.
newbie
Activity: 238
İki üç senede bir kaliteli dizi çıksa bile genel olarak o kadar ve gereksiz diziler var ki . Sadece insanları TV kitlemek amacıyla çekilen diziler bunlar .
newbie
Activity: 26
Yazarlarina da oyunculara da uzuluyorum acikcasi.. Sadece reklam alabilmek icin 15 dakikada anlatilabilecek konuyu 2.5 saatte suruyor.

Esim 2 bolum TR dizisi izlediginde ben 1 sezon Vikingler disizi izlemistim.
member
Activity: 196
Türk dizileri iyice suyunu çıkardı bütün hikayelerin. zengiz-fakir  doğu-batı büyük aşk bütün konularla ilgili minyon tane dizi yaptıkları için yarışa girdiler. en büyük aşk bizim dizimizde en iyi çatışmaları biz işleriz kafasındalar. ortaya da yapmacık seviyesiz bir dizi çıkıyor. birde şu şiveleri işlemeyin be kardeşim artık. oyuncular şiveleri yapamıyor işte. ege şivesi karadeniz şivesi zannediyolar ki dizilere bir ikişi koyalım bu şivede konuşsunlar komiklik olur. öyle olmuyor işte izleyiciyi rahatsız ediyorsunuz. birde 2 buçuk saat lik 1 bölüm ne. millet sırf bu yüzden yabancı dizi izliyo. adamlar hem kaliteli hemde yorucu olmayan konular yapıyor. ve her türde dizi yapıyolar. bizimkilerde hala reyting telaşında saçma senaryoları dizi yapıyolar.
Pages:
Jump to: