Pages:
Author

Topic: Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 2. (Read 850 times)

newbie
Activity: 85
Merit: 0
Türk dizileri insanları sapıklaştırıyor , bundan ilerisi yok kardeşim. Bir tanesini bile izlemiyorum . Şu sıfırbir dizisine özenip sokaklarda artistlik yapıp dayak yiyip oturan o kadar saf kardeşimiz varki..
newbie
Activity: 210
yaz geldi yine zengin oğlan fakir kız dizileri türedi.yani hala izleyen var ki bunlar inatla hala aynı senaryo dizi yapıyorlar.söylenecek söz yok..
member
Activity: 364
Merit: 10
Türk dizileri gerçekten çok çok uzun. Bütün akşam bir dizinin başında oturmaktan insan sıkılıyor. Bizim dizilerin reklamında bir bölüm yabancı dizi izleniyor neredeyse  Undecided Her sezon bir tane kaliteli dizi çıkıyor ama bence. Onu da bölümden sonra internetten izlemeyi tercih ediyorum.
jr. member
Activity: 138
Merit: 2
Daha geçen gün ünlü bir oyuncunun postunu izlemiştim. Diyordu ki dizilerde neden alkol ve sigarayı göstermiyoruz ? Çünkü insanlar bunlardan etkileniyor ,gayet mantıklı.Peki neden hep dizilerde kadına şiddet görüyoruz, neden dizilerin konusu hep kadına tecavüz , şevk uyandırma oluyor , neden dizinin başrolündeki adam kadına tecavüz edip, kadını dövüp kahraman oluyor ? İşte bu çok yanlış demişti.  Tespit gibi tespit.. Özeti bu. Türk dizilerinde iş yok.
newbie
Activity: 30
Türk dizisi televizyonda çıktığı zaman gereksiz uzatılmaları gerekiyor. Bir dizi 1.5 saat ve reklamlarla birlikte 2.5 saatte bitiyor. Lakin televizyonda değil de internet dizisi olduğu zaman tadına doyum olmuyor. Sezonlarca yapmıyorlar ki bu sayede tadı damağımızda kalıyor.
Yabancı diziler uzun olsa bile çoğu dizide ilk sezon ile 5. sezon arasında bağlantı oluyor ona göre hareket ediyorlar. Belli bir bağlantıdan kopmuyorlar ve insana bir şeyler katıyor gibi hissediyorum ben.
newbie
Activity: 57
dizinin süresini uzatmak için okadar boş sahne cekıyorlarki insan yeter artık deyip baska kanala gecıyor.
newbie
Activity: 14
çok kaliteli yapımlar çıkıyor aralarından fakat kimi zaman rtük kimi zaman siyaset dizierin önünü kesiyor.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Dünyada bu kadar gereksiz başka yapımlar olamaz. Alkol ve sigara gösterilmeyip kadına şiddet ve tecavüzün malesef gösterildiği yegane saçma sapan oluşum. Böyle saçmalık görmedim ben.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Türk dizilerini izlememek için kadar çok sebep var ki. Mesela genelde bölümün çoğu müzikle geçmiş görüntülerle vs gereksiz yere uzatılıyor, ayrıca bilim kurgudan çok çok uzak konular genelde kadın erkek ilişkisi ve entrikalar üzerine kurulu. Genelde dizileri de eve kapanan insanlar izliyor. Tamamen zaman kaybı kısacası
newbie
Activity: 168
Yaz sezonu dizilerinde ki klasigi biliyoruz artik zengin erkek ve calisani olan fakir kiz bu alisilmisligin disina cikmamiz gerekiyor. Gerci yaz donemi disinda da duzgun diziler cikmiyor.
newbie
Activity: 81
gereksiz uzun olduklarını zaten söylemeye gerek yok. bütçeler azaldıkça nerden kısacaklarını şaşırmış bir dünya yapımcı türedi. sürekli reklam ve kalitesiz kast. senaryoyu saymıyorum bile.
newbie
Activity: 97
Çöp coinler gibi arada bir güzel dizi oluyor yeşil deniz gibi ama genelde izleyici çekmek için saçma sapan konular seçiliyor
newbie
Activity: 56
tamamıyla gereksiz, aynı basma kalıp senaryolar, klişe sonlar olarak bakıyorum. özgün ve kaliteli olanlara da zaten tahammül edilmiyor.
newbie
Activity: 89
Türk dizileri çok boş, sürekli kendini tekrar eden yapılar bitip yeniden başlıyor bunların yerine yabancı dizileri tercih ederim.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Eminim akli basinda bir insan kesinlikle turk dizilerini tercih etmez bir cogu yabancilarin uyarlamasi ki olmuyor bosuna uyarliyorlar bir cogu da bos. Yabanci diziler her turlu daha iyi.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Yabancı tercih ediyorum genelde yerli kaliteli olduğu zaman anca ama dizi ihraçatında Amerika’dan sonra 2. Sırada yer almamız ilginç. Demekki bu yabancılar bizim dizileri seviyorlar
newbie
Activity: 59
Yabanci diziler bayağa önde bence adamlar yapiyor iyi iş çıkartıyorlar ortaya.
newbie
Activity: 28
zaman kaybı gerçekten çok şaçma Türklerin zeka seviyesi bu kadar  haberler dahada şaçma geliyor artık
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Türk dizilerini beğeniyorum ama bazılarını,
Misal son 1 ayda 2 diziyi başından sonuna oturup izledim.
Hayat Şarkısı ve Baba Candır.
İki dizi de Kore dizilerinden uyarlama olarak yapılmış ama ikisini de çok beğendim.

Hayat Şarkısı
otoriter anne, cadı gelin, güçlü baba, süper karizma ağabey, şımarık idealist zengin bebesi asıl oğlan, ezik ama çok güzel hırslı takıntılı aşık kız.
Hülya - Kerim aşkı, çocukluktan tanışıklık, dram ağırlıklı bir dizi keyifle izledim.

Baba Candır
Aile bağları üzerine yoğun durum komedisi içeren bir dizi. 66 bölüm dizide 1 kere dudaktan öpüşme bile yok. trt dizisi olduğunu oradan yakalıyoruz. Smiley
66 bölümden aklımda kalan sanal kalpler Smiley

https://www.youtube.com/watch?v=vEgpZd6aH_g
sanal kalp nasıl yapılır? trip kalkanı nedir? https://www.youtube.com/watch?v=45ow2sCVmGQ

jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Türk dizileri yüzünden Netflix harici dizi izleyemez olduk. Oynanan oyunculuğun kötülüğünü geçtim bu kadar kötü efekt ve altyapı olamaz ya

efekt, altyapı, oyunculuk, kurgu, senaryo neyi düzgün ki. 2 saatlik dizinin içinde rahat 10 tane hata çıkıyor. Hele dikkatli izlersen çekim hatalarıyla dolu. başı söz ve savaşçı çeker. Devamlı açık alan olduğu için hataları da bol oluyor.
Pages:
Jump to: