Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 13. (Read 2670 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
Neden bu geçsin ki ico dolandırıcılığının önüne dolandırıcılık yapan her halükarda yine yapar bunları bile dolandırırlar adamlar dolandırmak isteseler bence hikaye bu dolandırıcılığın önüne geçmek
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Borsa giriş fiyatı proje kalitesine göre değil piyasa ve bitcoine bağlı oluyor maalesef. Vertex aradan sıyrılır mı bilmiyorum ama uzun vadede bir hayli iş yapacaktır diye tahmin ediyorum.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
bende bu vertexin imzasına girecektim bir bitmedi bulunduğum kampanya imzaları kaldırabilirsiniz demelerine mükabil baktım ama bounty bitmiş ben nasiplenemedim inşallah siz kazanırsınız dostlar.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Softcap i geçtiler suan. Ama hardcap yapmak bu proje için kolay değil. Bende bounty sine katılmıştım. Bakalım tokenler ne zaman dağıtılmaya başlayacak. Bu yıl içinde fiyatının üstünde borsaya giren pek proje olmadı. Şuanda da bir çoğu içi fiyatının kat kat altında. Bu proje bari böyle olmaz.
jr. member
Activity: 124
Merit: 4
Kötü dönemde ICO sunmuşlar ama fikir çok güzel.
member
Activity: 612
bildiğim kadarıyla soft cap'ı geçmiş bir proje ama hard cap zor gözüküyor. Yine de kaliteli bir proje. Sağlam bir iki borsaya girebilirse uzun vadede başarılı olacaktır.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Bir çok kişinin umutla beklediği proje bakalım ico döneminde iyi para toplayabileceklermi. Umarım 15 20 milyon toplarlar
full member
Activity: 672
Merit: 100
Ben imzasına katılmıştım zaten 1 ay sürmüştü. Softcap yapmalarına sevindim ico hala devam edecek diye biliyorum.3-5 birşeyler gelse yeter.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Takip ettiğim projelerden biri bounty kampanyasına katılmıştım. Hatta bir yazı da yazmıştım proje ile ilgili. Bu arada vertex sitesinde sayaç güncellenmiş şu andaki yatırım yapılan tutar 3 milyonu biraz geçmiş bir durumda.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Şu piyasa'ya en çok ihtiyaç duyulan şey dolandırıcılıkların önüne geçmek çünkü burada sadece para dönüyor ve dönerken birileri banada çarpsın diye elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor ve başarılı oluyorlar dikkat dikkat dikkat
jr. member
Activity: 350
Dolandırıcılığın önüne geçmesi fazla iddialı olur ama en azından güvenilir bounty ve ico ulaşımını kolaylaştıracağını düşünüyorum. Şubata bir şey kalmadı bekleyelim bakalım.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben dolandırıcılığın önüne geçeceğini düşünmüyorum bounty için okay ama yatırım yapmam kesinlikle 1000 tane elekten geçirip icolara yatırım yapıyorum artık
jr. member
Activity: 322
Ben kısa sürede harcap yapmasını bekliyorum. Projenin amacı arkasındaki yatırımcılar hepsi bana çok güven veriyor beklentim büyük.
member
Activity: 933
Vertex arapların da yatırım yaptığı hatta yönetiminde bulunduğu bir proje zaten şuana dek soft cap i aştılar ve yatırım toplamaya devam ediyorlar.
jr. member
Activity: 462
Ben çok umutluydum bu projeden fakat çok yavaş yatırım aldığı için biraz umudum azaldı. Kesinlikle çöp olmayacaktır ama şimdilik beklentilerimin biraz altında kaldı.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Araplarda para bol yatırım açısından başarılı olacağını düşünüyorum. Bizden katılan çok bu bountyiye gördüğüm kadarıyla, geç olsun güç olmasın umarım beklentileri karşılayan bir proje olur.
jr. member
Activity: 252
Softcap geçilmiş ama daha iyi bir gidişatı olacağını düşünüyorum. Beklentimiz büyük umarım başarılı olurlarda bizde bountyden güzel kazançlar elde ederiz. 
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Makale yazmıştım Vertex'e. Güzel proje gerçekten softcap'i geçtiklerini açıkladılar. Dubai merkezli olduğu için biraz daha yatırım alabilirler.
jr. member
Activity: 127
Arkadaşlar telegram üzerinden adminleri  softcap aştıklarını fakat henüz güncellemediklerini yazmış.Ceoları dubaide partilerde geziyor sanırıım yatırım getirecek bir şekilde.
jr. member
Activity: 462
Ben de yatırım sıkıntısı çekmeyeceklerini düşünüyorum. Yalnız benim anladığım kadarıyla 2.5 milyon dolar toplamadılar o kadar coin sattılar. Şimdi bir hesap yapınca sanki 2.5 milyon dolar toplamışlar gibi görünüyor ama.
Pages:
Jump to: