Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 14. (Read 2670 times)

member
Activity: 406
Merit: 14
Şu ana kadar 2.5 milyon dolar topladılar. Her gün girip bakıyorum son durumları ne diye daha önce de yazmıştım burada yatırım sorunu yaşamayacaklardır. Softcap banko hardcap ise yüksek ihtimal olarak görüyorum. Bountysine girdim yüzümüzü güldürür inşallah.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Ben bu piyasada en çok ihtiyaç duyulan iki projenin ico denetim projesiyle bizdeki sahibinden gibi olan her şeyi kriptopara ile alabileceğimiz bir site oluşturmayı amaçlayan proje olduğunu düşünüyorum. Bu iki fikirle yola çıkan ekiplerin başarılı olacağına inanıyorum. Vertex de bu ico denetimine odaklanan beklentimin yüksek olduğu bir proje.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Hocam çoğu ICO finansal açıdan yetersiz bir vizyona sahip ve bunu ancak binlerce dolar dağıtmayı vadettikten sonra anlıyor, sonra ödül katılımcıları yatırımcılar isyan bayrağı çekiyor tabi Smiley
jr. member
Activity: 127
sağlam proje ama yatırımda yaya kalmışlar.Umarım daha fazla yatırım alırlarda proje iptal olmaz.en azından softcap yapmalarını isterim.Bu tür projelere ihtiyacı var piyasanın.

Dediğim gibi daha çok vakti var onun.Bountysine katılmı biri olarak ben hiç sorun etmiyorum ağırdan almalarını.
member
Activity: 462
Merit: 14
sağlam proje ama yatırımda yaya kalmışlar.Umarım daha fazla yatırım alırlarda proje iptal olmaz.en azından softcap yapmalarını isterim.Bu tür projelere ihtiyacı var piyasanın.
member
Activity: 504
Merit: 12
bu tür güvenlik sistemi ile ilgilenen projelere ilgim daha çok çünkü en mantuklı olan piyasada gvenlik ve iyileştimrye yönelik projeler.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Sanırım aldıkları yatırımı üç dört günde bir güncelliyorlar şu an hala 2.5 milyon seviyesinde duruyor gösterge.  5 gün sonra'da %25 indirimli satış bitecekmiş.
member
Activity: 560
Merit: 11
icoları yöneten kurumsal güvenilir bir firma olmadığı sürece o iş zor. 1000 ether topladı karşılığında pc de bastığı tokenleri verdi. bu adamın ne zararı var ki. 1000 etheri alıp kaçma durumu her zaman masada. icodaki cüzdan erişimini kırılamaz bir sisteme verirsin. orada token satın alanlar içinde şikayet mekanizması olur. değerlendirilir böyle oluşumlar belki gelecekte hayatımızda yer bulacak.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
pre yatırımcıların satışları zaten direk satıldı olarak gösteriyor ki

küçük yatırımcılar ooo  baya yatırım almış bizde gönderelim  desinler diye

yani pre falan yok zaten platform iyi düşünülmüş ama  atlanılmış bir durum scam olma olasılığı olan projeler girmek ister buraya güçlü projeler de
siktir lan sen kim diyecek. bu yatırımda zaten benim düşüncemi karşılıyor biraz

Sanırım sizin dediğiniz şekilde olacak adam.Mesela biri ico yapacak diyecek ki vertex sen kimsin hocam.Ben sen olmadan da toplarım.He vertex haraç kesmek isteyecek belki hakkında bir kaç kötü haber yapacak Cheesy ulan iyi olur he.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
pre yatırımcıların satışları zaten direk satıldı olarak gösteriyor ki

küçük yatırımcılar ooo  baya yatırım almış bizde gönderelim  desinler diye

yani pre falan yok zaten platform iyi düşünülmüş ama  atlanılmış bir durum scam olma olasılığı olan projeler girmek ister buraya güçlü projeler de
siktir lan sen kim diyecek. bu yatırımda zaten benim düşüncemi karşılıyor biraz
jr. member
Tekrar baktım.Çok ağır kalmışlar.Bonuslu satışlarda bile öyle çok bir ilgi yok.hiçbir tam olarak dolmuyor hatta ilk promosyonun yarısı anca doldu.Gerçekten yazık böyle bir projenin yatırım alamaması.

Private yatırımı bilmiyoruz olay orda olmuş olabilir.Bu public 2.5m yaklaşık ve daha yeni ocağa kadar devam edicek.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Tekrar baktım.Çok ağır kalmışlar.Bonuslu satışlarda bile öyle çok bir ilgi yok.hiçbir tam olarak dolmuyor hatta ilk promosyonun yarısı anca doldu.Gerçekten yazık böyle bir projenin yatırım alamaması.
jr. member
member
Activity: 140
Merit: 18
member
Activity: 392
Güzel yatırım alacağından zerre şüphe etmiyorum zaten güzel yatırım da alıyor. Piyasanın böyle bir projeye ihtiyacı vardı. Tek ve ilk olmalarını kullanır arap sermayesine yaslanır güzel iş çıkarırlar umarım.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Satışların birkaç gün önce başladı. Kripto sektöründe icolar çok önemli, doğru zamanda doğru yatırım yapmamız için çürük projeler vertex sayesinde sıyrılacak.
member
Activity: 518
Merit: 10
Vertex bountysine bende katıldım. Ve proje bizler için ve yatırımcılar için çok şeyi başaracak. En fazla dolandırıcılıklar kripto para piyasasında oluyor. Bu sayede icolarda dolandırıcılığın önüne geçilecek.
member
Activity: 276
Merit: 10
vertex satışı gerçekten birşey getirebilir piyasya ama bu cok uzun vadede olur bence umarım güzel şeyler yaparlar ico yu bekliyoruz bakalım.
jr. member
Activity: 322
bu proje bana nedense çok sağlam geliyor ve oldukça da ümitliyim. en son böyle olduğumda helbiz faciası vardı umarım sonları benzemez ve başarılı olurlar.
member
Activity: 291
Yüksek yatırım miktarları isteyen projelere hem riski, hemde bütçe açısından yatırım yapamadığımız oluyor. Yüksek miktarlar yerine minimum 50$ dan başlayan miktarlar ile yatırım yapmamızı sağlayacağını idda ediyorlar. Yatırım miktarı ve güvenirliği için faydalı bir proje.Umarım başarılı olur.
Pages:
Jump to: