Pages:
Author

Topic: Wanchain : Fiyat & Borsa & Haber & Tartışma Alanı - page 12. (Read 3305 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Arkadaşlar size önerim bu konuyu olabildiğince aktif tutalım ki olanı biteni buradan da takip edelim birşeyler kaçırmayalım.

Telegram anons grubu hiçbir reklam olmamasına rağmen 51 bin kişiye ulaştı, borsaya girişini bu kadar heyecanla beklediğim başka bir proje olmamıştı daha önce.

personal cap var mıydı bu icoda?
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Arkadaşlar size önerim bu konuyu olabildiğince aktif tutalım ki olanı biteni buradan da takip edelim birşeyler kaçırmayalım.

Telegram anons grubu hiçbir reklam olmamasına rağmen 51 bin kişiye ulaştı, borsaya girişini bu kadar heyecanla beklediğim başka bir proje olmamıştı daha önce.
sr. member
binance borsasında listelenir muhtemelen. girdiği gibi almak lazım diye düşünüyorum. bakalım kaç xten açacak.

Bende girdiği gibi almak için hazır olacağım. Birçok iconun yapamadığı katlamayı yapacaktır borsadaki ilk çıkışından yakalarsak.
full member
Activity: 420
Merit: 101
binance borsasında listelenir muhtemelen. girdiği gibi almak lazım diye düşünüyorum. bakalım kaç xten açacak.
full member
Activity: 350
Merit: 171
Ne zaman borsalarda listelenecek . ICON gibi direk binance listeler herhalde .

Valla hocam benim fikrimce borsalar sıraya girecektir ama sanırım ekip token swaplarının tamamlanmasını bekliyor da olabilir.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Ne zaman borsalarda listelenecek . ICON gibi direk binance listeler herhalde .
full member
Activity: 350
Merit: 100
İcoda güzel toplamışlardı icoyu kaçıranlardanım, proje güzel ama beklenti normalin üstünde, burda benim kaçırdığım olay nedir arkadaşlar neden çok büyük beklenti var belki bilmediğim bişeyler vardır yardımcı olabilcek varsa.

Hocam ilk sayfada pitipawn çok güzel özetlemiş neden bu kadar güçlü bir potansiyele sahip olduğunu oradan bakabilirsiniz. Kripto piyasasına damga vuracağa benziyor.
member
Activity: 154
Merit: 10
Valla çok sağlam bir projeyi kaçırmış bulunmaktayız bari uçuk rakamlarla girmese de bizde toparlayabilsek çok iyi olur icodan girenler baya şanslı.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
ICO aşamasında bile bu kadar hype olmamıştı projeye ama sonradan sonraya çok büyük beklentiler oluştu bundada en büyük etken ICON'un direk 25x le başlaması.insanlarda buda aynı oranda artacak diye düşünüyorlar, hatta daha fazla artacağını bile düşünenler var.masternode olacağından dolayı alanlar elindekileri satmak yerine mn kurabilir böylece değeri dahada artabilir ama eğer şubattaki gibi bi dump daha dalgası gelirse alım fırsatı verebilir
hero member
Activity: 784
İcoda güzel toplamışlardı icoyu kaçıranlardanım, proje güzel ama beklenti normalin üstünde, burda benim kaçırdığım olay nedir arkadaşlar neden çok büyük beklenti var belki bilmediğim bişeyler vardır yardımcı olabilcek varsa.

Aynı klasmanda olan projeler çok iyi kazandırdı . Yüksek talep sonu büyük hype var . Çok iyi bir proje olmasıda ayrı mevzu . Etherdeltadan alma hayalleri kuruyordum yalan oldu .
full member
Activity: 406
Merit: 100
newbie
Activity: 18
Merit: 0
ciddi manada potansiyeli olan bir coin. ya binance yada kucoin de listelenecek deniyor.. mart içinde olabilir
member
Activity: 266
Bikaç ay içinde çıkmış olcak sanırım piyasaya, aç gözlü coin projeleri gibi anında çıkarıp ona buna kapış kapış gitmemiş, alıcıları sabırla bekliyor ve baya para kazanmadan da satmıcaklardır diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Çok güzel yorumlar var borsaya çıkmadı henüz degilmi, çıktığı zaman bende alacağım icodan haberimiz olmadı maalesef olsaydı katılırdık, rekor kırdı diyorlar icoda
member
Activity: 406
Bugün twitter da takip ettiğim global hesapların birinden gelen bildirim gördüm. btc, zrx, icx, wan 1 yıl tutun zengin olun benzeri birşeydi.
full member
Activity: 420
Merit: 101
bi gelse borsaya çıktığı gibi almayı düşünüyorum. uzun vade de çok değerlenebilecek bir proje.iconda da borsaya girer girmez almıştım karlı çıktım.bunda da aynısı olur diye düşünüyorum.icosuna girenler çok iyi katlayacaktır paralarını.
member
Activity: 87
Forumda yeniyim sanırım yetişemedim projeye, takip ettiğim kişilerin hiçbiri bu proje ile ilgili olumsuz konuşmadı yetişebilmek vardı ...
hero member
Activity: 854
einc.io
ICO sunu kaçırdığıma üzüldüğüm tek proje budur . Fırsatlar bitmiyor yeni sağlam projeleri bekleyeceğim artık .
sr. member
Paylaşım için teşekkürle hocam. İcosuna katılamasakta en azından takibe alalım da bi boğa piyasasında alım fırsatı sunarsa ilk alacağımız coinlerin başına yazalım, söylediklerinize göre ilk çıkışta almak biraz imkansıza yakın

aksine ilk çıkışında dalmanı öneririm hocam

ben de öyle yapacağım

dump bekleyen büyük bi kitle olacak

ama

varan 1 - etherdeltada trade edilen coinler yanacak (açılışınca coin burn gibi olacak yani , supply azalacak ki ciddi miktarda trade oldu deltada)

varan 2 - basic - verification ve master nodelar olacak. yani büyük amcalar flip yerine node kurmak için sürekli toplayacak

özetle

o fiyat hiç pullback yapmayabilir ki yapmayacağını öngörüyorum

yine de karar sizindir

ancak bu şartlarda millet pullback beklerken dalmanın makul olacağını düşünüyorum kendi adıma

Aynı fikirdeyim Icon da ilk çıktığı gün 1 dolarlardan bile alım fırsatı sunmuştu, sonra çok kısa sürede o 1 doların 10-12 katlarına fırladı. Vasat bir ico'ya girmek yerine böyle sağlam projeleri ilk çıkışlarında borsadan toplamak çok daha doğru.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
Paylaşım için teşekkürle hocam. İcosuna katılamasakta en azından takibe alalım da bi boğa piyasasında alım fırsatı sunarsa ilk alacağımız coinlerin başına yazalım, söylediklerinize göre ilk çıkışta almak biraz imkansıza yakın

aksine ilk çıkışında dalmanı öneririm hocam

ben de öyle yapacağım

dump bekleyen büyük bi kitle olacak

ama

varan 1 - etherdeltada trade edilen coinler yanacak (açılışınca coin burn gibi olacak yani , supply azalacak ki ciddi miktarda trade oldu deltada)

varan 2 - basic - verification ve master nodelar olacak. yani büyük amcalar flip yerine node kurmak için sürekli toplayacak

özetle

o fiyat hiç pullback yapmayabilir ki yapmayacağını öngörüyorum

yine de karar sizindir

ancak bu şartlarda millet pullback beklerken dalmanın makul olacağını düşünüyorum kendi adıma

Pages:
Jump to: