Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 17. (Read 4382 times)

legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
December 05, 2019, 07:06:48 AM
This thread is about banned members of the cryptotalk campaign, but I have a question that's sort of relevant.

Yobit hasn't paid it's campaign participants in about 7 days now.  I am far from confident that they're ever going to pay us and I'd like to remove their signature.  If I do, am I going to get kicked out of the campaign and be unable to claim the payment for the posts I've made in the last week?  It's 0.0036BTC and I don't want to lose that.

Or if I were to just stop posting, would I get booted for inactivity and also lose that 0.0036BTC?  I'm not angry at yahoo62278 since I know this is a yobit problem, but I'd like to get an answer to those questions.  I really don't want to keep advertising for them when there seems to be a high probability that the 'send to my btc balance' button is ever going to be functional again.

Since yahoo locked the campaign thread I thought I'd ask this here since it's not completely off topic and I don't want to start a new thread about it.  Part of me thinks yobit wants members to remove their signatures or become inactive so they can kick them out officially without payment.  The reality is, none of us know what's going on because yobit hasn't communicated anything to us.

I cannot answer the questions but I can try to message and get a response from the owner. They only reply once in a great while and it has been that way throughout the whole campaign.

The only thing I know for sure is if you remove the signature you are out of the campaign. It will not allow you to rejoin. I would assume that once earnings are earned they are yours to keep, but i'm not 100% sure on that. I have never participated in a campaign of theirs until now, and I don't post often enough for earnings to add up fast.

Like I said, I will try yet again to message the Admin of Cryptotalk and see if I can get responses. I have messaged about the empty wallet already with no reply for days now. Looks like others have commented it was the same way with the yobit campaign but they eventually paid. I cannot guarantee that will be the case with this campaign. I'm in the same boat as all of you with myself wearing the signature. We take the risk and stay in and hope the money is refilled or we leave are our only choices.

If I get a response from the Admin I'll post it here.

Yahoo ile bir üye arasında şöyle bir konuşma geçmiş. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama şu an için imzayı kaldırmak bence risk. En azından bir süre beklemek gerekiyor gibi görünüyor, umarım havuz yeniden dolar Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 05, 2019, 02:27:48 AM
Yobit bizi düşünüyor 🙄 ethereum, satoshi olarak düştükçe daha fazla alabileceğiz😂
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 04, 2019, 10:34:19 PM
Sessiz sedasız bitecek herhalde bu kampanya da. Fazla bile dayandı diyebiliriz aslında. Forum burada yeterince reklam yaptı. Bütün bounty kovalayan üçüncü dünya ülkesi insanlarını sitesine doldurmayı başardı. Burası tekrar eski sakin zamanlarına döner artık.
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
December 04, 2019, 06:39:04 PM
Yorulduk beklemekten canımıza yetti,
Oturduk BTC bekliyoruz ama keyfimiz kaçtı,
Buton hala aktif değil canımız sıkkın,
İ*nelik yapmayın kasaya para atın,
Topla, çıkar ne fayda elideki yine ''0'' etti.

20 sene sonra ilk kez akrostiş denedim yobit bak kıymetini bil hahah. para yatmadı çoluk çocuk evdeki mobilyaları kemirmeye başladı bile. Günahın büyük yobit Smiley

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 04, 2019, 04:30:41 PM
bu hafta da yüklenmezse christmas tatili falan bahane edip uzuun bi süre daha yüklenmeme ihtimali olabilir. bi müddet daha devam etme taraftarıyım ben

Bence hiç bir şey söylemezler yani şu an da ki gibi devam ederler sonuçta onlar için problem değil bu durum ama diğer forumda devam ediyorlar orası biraz muamma orada dağıtıp burada kapatma gibi bir durum olacağını sanmıyorum bende.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 04, 2019, 11:32:12 AM
bu hafta da yüklenmezse christmas tatili falan bahane edip uzuun bi süre daha yüklenmeme ihtimali olabilir. bi müddet daha devam etme taraftarıyım ben
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 04, 2019, 11:13:35 AM
bir açıllama yapılmaması çok ilginç şu an bile bir yönetici çıkıp kampanya sonlandı dese zaten sorun kalmayacak ama nedense böyle sorun çıkarıyorlar. ben kampanyanın devam edeceğini düşünüyorum ama yine belli olmaz tahminim. içeride çok fazla bir bakiye bırakmamıştım bundan sonra kampanya devam ederse değil günlük mesaj başı aktarım yaparım sanırım Smiley

Evet, bu kadar uzun süre bekledikten sonra mutlaka bir açıklama yapılmalıydı. Bu arada reklamını yaptığımız foruma yazanlara da ödeme yapılıyordu diye biliyorum. Orada yazan varsa, onların paraları gönderiliyor mu?

Havuz açılınca elinizi çabuk tutun, tüm bakiyeyi gönderemeden tutar yine bitebilir  Cheesy
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
December 04, 2019, 10:13:29 AM
bir açıllama yapılmaması çok ilginç şu an bile bir yönetici çıkıp kampanya sonlandı dese zaten sorun kalmayacak ama nedense böyle sorun çıkarıyorlar. ben kampanyanın devam edeceğini düşünüyorum ama yine belli olmaz tahminim. içeride çok fazla bir bakiye bırakmamıştım bundan sonra kampanya devam ederse değil günlük mesaj başı aktarım yaparım sanırım Smiley
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
December 04, 2019, 09:49:09 AM
Yavaş yavaş bittiği fikri daha ağır basıyor. Havuzu tekrar doldurmayabilirler, yeni kampanyalara bakmak lazım. Biz burada beklerken diğer kampanyalarda yer kalmıyor olabilir Cheesy bari içeride kalan parayı alabilseydik

Bu kadar bekletmeleri insanı şüphelendiriyor tabiki,yahoonun yaptıgı son acıklama havuzun telrar dolduracagı yönündeydi biraz daha bekleyip önümüzdeki imzalara bakmak lazım dediginiz gibi.En azından içerideki kalan paraları ödeyeceklerini düşünüyorum en kötü ihtimalle
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
December 04, 2019, 08:56:37 AM
Yavaş yavaş bittiği fikri daha ağır basıyor. Havuzu tekrar doldurmayabilirler, yeni kampanyalara bakmak lazım. Biz burada beklerken diğer kampanyalarda yer kalmıyor olabilir Cheesy bari içeride kalan parayı alabilseydik
hero member
December 04, 2019, 08:10:16 AM
Sanırım mesaj sayımıda güncellenmiyor.Ben açıkçası ödeme konusunda bir problem olacağını hala düşünmüyorum.O kadar para dağıtıp bide forumlarının reklamını bu kadar kötü sonlandırmazlar rahat olun beyler.

Onda bir sıkıntı yok ama hala daha ödenek sağlanıp ödeme yapılacak mı bakalım o şu anda bekleniyor global forumda çoğu kişi şimdiden neredeyse başka kampanyalara başvuru yapmış bile. Bizim sıkıntımız yok belki bu ödendikten sonra bitirebilirler veya çoktan da bitmiş olabilir.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
December 04, 2019, 07:32:00 AM
Büyük ihtimalle ödeme yapacaklar ama benden bu kadar. Bugün ya da yarın bir yerde patlayacak belli ki. BM bile konuya hakim değilken biz nasıl güvenip bunlara iş yapacağız.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 04, 2019, 06:52:30 AM
Ödeme yapmadan kampanyayı bitireceklerine ben de ihtimal vermiyorum. Bu kadar zamanki çabalarını heba etmiş olurlar. Kısa vadede kazanmasına kazanırlar belki ama yine scam damgası yemekten kurtulamazlar. Sonuçta bütçelerini hesap ederek başlattılar bu kampanyayı. Beceriksiz görünmek büyük risk bu piyasada. Yüzlerce kişi atıp-tutar arkalarından; sonra 100 BTC ödeseler de toparlayamazlar durumu.
Olumsuz düşünenler her an çıkabilirler zaten. O konuda bir engel yok.

Şu Cryptotalk sitesine Türkçe local bölümü halen açmamışlar. Sadece Rusça devam ediyor. Türkçe ekleseler orası baya dolup taşardı.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 04, 2019, 06:51:10 AM
Sanırım mesaj sayımıda güncellenmiyor.Ben açıkçası ödeme konusunda bir problem olacağını hala düşünmüyorum.O kadar para dağıtıp bide forumlarının reklamını bu kadar kötü sonlandırmazlar rahat olun beyler.
Yok benim güncel, bugün 5 mesaj karşılığı yüklenmiş durumda 🙂 ama ben geceden yazıyorum 😎 gündüz relax takılıyorum
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 04, 2019, 06:35:04 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 04, 2019, 06:33:54 AM
Tahminim 20-30 btc ye yakın para harcadılar şuan bi 4-5 btc daha ekleyip bu son havuz diyip işi güzelce bitirebilirler. Yada harcadıkarı bu parayı boşa harcamış olurlar. Scam anılmaya devam ederler..
hero member
December 04, 2019, 03:32:49 AM
No records yazmıyormuş, offlinemış, şimdi girdim baktım kayıt ediyor hala yazdığımızı ama bakiyeye eklemiyor tabi çekemiyorsunuz,

2 seçenek var

ya bu adamlar komple böyle kesecek kampanyayı, eskiden de öyle yaptılar yanlış hatılamıyorsam,

ya da böyle 1-2 hafta paranın üzerine yatacaklar ki,  hiç parası olmayan sadece imza kasanlar gidecek  cryptotalk forumuna oraya da yazacak, oraya da ağırlık verecek, böyle bir amaçları olabilir. çünkü hem burada hem orada yazan baya vardır.

Oradaki Konuda kapanmış ama orada ödeme yapıyorlarmı hiç bakmadım açıkcası ama evet mail gelmiş sanırım orada şu ana kadar bir tartışma veya konu görmediğime göre sorun burada olabilir burayı kesmiş olabilirler.

Daha önceden scam tartışmaları yüzünden aslında kapandı oda zaten kendileri yönetmeye çalışınca oldu şimdi kampanya yöneticisi tuttuklarından bir sıkıntı olmadı.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 03, 2019, 05:14:27 PM
No records yazmıyormuş, offlinemış, şimdi girdim baktım kayıt ediyor hala yazdığımızı ama bakiyeye eklemiyor tabi çekemiyorsunuz,

2 seçenek var

ya bu adamlar komple böyle kesecek kampanyayı, eskiden de öyle yaptılar yanlış hatılamıyorsam,

ya da böyle 1-2 hafta paranın üzerine yatacaklar ki,  hiç parası olmayan sadece imza kasanlar gidecek  cryptotalk forumuna oraya da yazacak, oraya da ağırlık verecek, böyle bir amaçları olabilir. çünkü hem burada hem orada yazan baya vardır.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 03, 2019, 04:45:21 PM
Sitede 600k post yapildi

5 dk once
123 online 399 guest vardi
simdi
118 online 187 guest oldu

siteye giriş cikiş çok fazla, google’den hit ceksin ve reklam butcesi alsin odedigi paralari zaten katiyla cikartir. ayrica yakinda 5 merit limiti koyar katilimcilari yari yariya indirirler. bunca emegi heba etmezler, yobit yeterince kendini kanitladi bence.

online listesinde gordum biri efs diye nik almış Grin

sammys ustad da var Grin

Site ne kadar hit alırsa alsın bu bana göre en azından kampanya sahiplerini alakadar edermi sanmıyorum açıkcası eğer devam ettirecekse her türlü devam eder.Ama sizler için temennim o yönde olur.

sağ ol ustad ama ben imza kampanyalarina katilmiyorum. Yobit’e hic katilmadim.

site sahibini tabiki ilgilendirir, ilgilendirmese niye reklam yapsin Grin
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
December 03, 2019, 04:42:22 PM
Sitede 600k post yapildi

5 dk once
123 online 399 guest vardi
simdi
118 online 187 guest oldu

siteye giriş cikiş çok fazla, google’den hit ceksin ve reklam butcesi alsin odedigi paralari zaten katiyla cikartir. ayrica yakinda 5 merit limiti koyar katilimcilari yari yariya indirirler. bunca emegi heba etmezler, yobit yeterince kendini kanitladi bence.

online listesinde gordum biri efs diye nik almış Grin

sammys ustad da var Grin

Site ne kadar hit alırsa alsın bu bana göre en azından kampanya sahiplerini alakadar edermi sanmıyorum açıkcası eğer devam ettirecekse her türlü devam eder.Ama sizler için temennim o yönde olur.
Pages:
Jump to: