Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 19. (Read 4382 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 02, 2019, 11:08:00 AM
kazanılmış hakların üstüne yatacaklarını düşünmüyorum. kampanya şu dakka bitse dahi panelde görünen tutarın wallete aktarmak için havuzu doldururlar. bi süre daha devam eder inşalah
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
December 02, 2019, 08:55:25 AM
@lossnet kampanya süresi hakkında netlik yok. Bugün de bitebilir yarın da bitebilir, belki 1 ay sürer belki 1 yıl. Temennimiz bir süre daha devam etmesi, az da olsa kesin geliyor çünkü Smiley
Panel üzerinden kazandığınız bitcoini direkt yobit hesabınıza aktarıyorsunuz. İster altlara geçin ister bitcoinde kalın ya da nakite dönün, tercih sizin. Bitcoin gönderiminde ücret yüksek olduğu için altcoinler kullanarak aktarmak daha hesaplı oluyor Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 02, 2019, 08:13:16 AM
Az önce gene denedim yok Smiley Ama bişey olmaz merak etmeyin beyler.
Adamlar forum açmışlar açmakla kalmadılar 10 larca btc harcayıp reklam yapıyorlar.Ödemeler konusunda bir sıkıntı yaşatacaklarını sanmam.
Yobit başkalarına göre alt seviye bir borsa olabilir ama mazisi çok eskiye dayanır.
Gerçekten güzel para harcadılar. Ve her ne kadar imzasında olsam da forumun tutacağını sanmıyorum. Neden böyle bir amaç güttüler işin arkasında başka planları var gibime geliyor ama bilemiyorum. Zamanla ortaya çıkar illa ki. Bu kadar parayı boşuna harcamaz bunlar.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 02, 2019, 08:02:20 AM
Az önce gene denedim yok Smiley Ama bişey olmaz merak etmeyin beyler.
Adamlar forum açmışlar açmakla kalmadılar 10 larca btc harcayıp reklam yapıyorlar.Ödemeler konusunda bir sıkıntı yaşatacaklarını sanmam.
Yobit başkalarına göre alt seviye bir borsa olabilir ama mazisi çok eskiye dayanır.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 02, 2019, 07:50:25 AM
Rütbem yetmediği için bu kampanyaya katılamamıştım. Belki rütbe atlayabilirsem buraya girmeyi düşünebilirim. Ama mevcut imzamdan da çıktığımda ortada kalmamak için süresini öğrenmem lazım.
- Ne kadar süreceğine ilişkin bir netlik var mı?
- Çekim yapabilmek için minimum miktar belirtilmiş mi?
- BTC çekim ücreti ne kadar?
- Burdan kazandıklarınızla BTC'de mi kalıyorsunuz yoksa altlara mı yatırıyorsunuz?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 02, 2019, 05:54:14 AM
Hala imzası devam ediyor.
Özür dileyerek ten sorsam bir sr member günlük 5 post attı ve hiç sektirmedi. Hafta sonu kaç Satoshi ödeme geliyor bu haliyle merak ettim doğrusu?

Aşagıda bilgisi verilmiş ama öncelikle ödemeler haftalık değil anlık isterseniz 4-5saate bir ödeme alabilirsiniz. Sorunuza gelince 1 hafta hiç cekmezseniz ve hergün 5 mesaj atarsanız sr olarak 0.0042 btc ödeme alırsınız. Bunu eth yapıp siteden cekmenizi öneririm komisyondan dolayı
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
December 02, 2019, 04:56:25 AM
Gün içerisinde problem giderilir diye düşünüyorum. bundan sonrası için aklınızda olsun günlük olarak tutarı hesabınıza mutlaka aktarın içeride bakiye biriktirmek oldukça sıkıntılı. muhtemeldir akşam 5-6 gibi kasa yenilenir çünkü geçen sefer aynı şekilde bu saatlerde açılmıştı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 02, 2019, 02:52:06 AM
"Send to my BTC balance" butonu halen çalışmıyor sanırım. Konuyla alakalı bir güncelleme veya bilgi var mı takip edemedim. yahoo konuyla ilgili bir açıklama yapmış "devam edecek" diye ama wallet'a aktarılması konusunda halen sorun yaşanıyor anladığım kadarıyla her ay sonunda.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 01, 2019, 12:21:12 PM
Özür dileyerek ten sorsam bir sr member günlük 5 post attı ve hiç sektirmedi. Hafta sonu kaç Satoshi ödeme geliyor bu haliyle merak ettim doğrusu?
★ Sr Member: 0.00012 BTC per constructive post. 5 Posts max per day.
★ Hero Member: 0.00016 BTC per constructive post. 5 Posts max per day.
★ Legendary Member: 0.00020 BTC per constructive post. 5 Posts max per day.
legendary
December 01, 2019, 12:07:54 PM
Arkadaşlar iyi hoş diyoruz ama hala havuz dolmuş değil. Umarım aklımıza gelen başımıza gelmez. Gerçi adamların forum sitesi olduğu için bu tarz bir tepkiyi göze alamazlar diye düşünüyorum. Eğer orayı gerçekten rakip olarak tutturmak istiyorlarsa tabi.

Bence paniğe gerek yok. Bir öncekinde de pazartesi günü havuz dolmuştu. Hatta pazar gecesi de olabilir emin olamadım. Şu noktada içerde aktarılmamış bakiye bırakmazlar, kampanya bitecek olsa bile oradaki parayı kendi hesabımıza aktaracak kadar bir havuz doldurulur. Ama doldurulmayacak olsa anakonuda bu şekilde konuşmalar geçmezdi Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 01, 2019, 12:05:11 PM
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 01, 2019, 11:04:50 AM
Arkadaşlar iyi hoş diyoruz ama hala havuz dolmuş değil. Umarım aklımıza gelen başımıza gelmez. Gerçi adamların forum sitesi olduğu için bu tarz bir tepkiyi göze alamazlar diye düşünüyorum. Eğer orayı gerçekten rakip olarak tutturmak istiyorlarsa tabi.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
November 30, 2019, 07:34:42 PM
senius bitcoin duası komikmiş ince görmüşsün. hemde böyle bir konuyla denk gelmesi ayrı komik olmuş Cheesy Cheesy Smiley Smiley eskiden yağmur duası yapılırdı demek şimdi sıra yağmur duası yerine bitcoin duasına geldi Smiley  her şey çağa ayak uyduruyor
full member
Activity: 156
Merit: 170
November 30, 2019, 02:55:37 PM
Yöneticisi bitcoin duasına başlamış bile bence biraz daha bekleyin eğer bir kuraklık, sakatlık olmazsa kasa dolar Smiley
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
November 30, 2019, 02:15:03 PM
Bu arada bu başlığa yazan herkesin de Cryptotalk imzası taşıması, diğerlerinin konudan sıkıldığını ya da kazımadığını gösteriyor sanırım  Grin
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
November 30, 2019, 02:05:23 PM
devam edecek olması güzel. en azından bir süre daha local forumda hareketlilik devam eder. kampanya biterse ayı psikolojisi atlatılana kadar yine uyku moduna geçilir herhalde Smiley

Bence yine de devam eder diyorum eğer burası kapanilacaksa diğer forumda da devam etmez imza bana göre.

Herkes karamsar falan ama 1 ay sonra havuz yine biter Bir kaç gün sıkıntı yine dolar devam eder ☺️
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
November 30, 2019, 01:28:20 PM
devam edecek olması güzel. en azından bir süre daha local forumda hareketlilik devam eder. kampanya biterse ayı psikolojisi atlatılana kadar yine uyku moduna geçilir herhalde Smiley
legendary
November 30, 2019, 01:20:27 PM
Ana konuyu okudum şimdi yahoo orada yazmış, aralık ayı içinde yahoo ya ödeme yapmışlar yani 1 ay daha kampanya devam edecek gibi duruyor. Pazartesi havuzu doldururlar büyük ihtimalle demiş.

Bu iyi bir haber, bir de konuda dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Şöyle hızlıca bir aşağı inin hepimizin imzası aynı göze biraz garip gözüküyor. Tamam, imza konularında bu tarz olabilir ama geçmişte hiç bu kadar herkesin aynı imzayı kullandığı bence olmuyordu. Resmen çeşitlilik sıfıra indi.

Başka düzgün para ödeyen kampanya yok ki. Token verecek kampanyalara zaten giremiyoruz, kademe kademe ödülü sınıflandıran kampanyalar da buna göre çok düşük ücret veriyor. Şu anda hala alternatifi yok gibi bir şey, en azından local kabul edip sıkıntısız ödeme yapan daha iyi bir kampanya yok Smiley Aralık sonuna kadar devam edecekse güzel haber almışız
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
November 30, 2019, 11:29:21 AM
Ana konuyu okudum şimdi yahoo orada yazmış, aralık ayı içinde yahoo ya ödeme yapmışlar yani 1 ay daha kampanya devam edecek gibi duruyor. Pazartesi havuzu doldururlar büyük ihtimalle demiş.

Bu iyi bir haber, bir de konuda dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Şöyle hızlıca bir aşağı inin hepimizin imzası aynı göze biraz garip gözüküyor. Tamam, imza konularında bu tarz olabilir ama geçmişte hiç bu kadar herkesin aynı imzayı kullandığı bence olmuyordu. Resmen çeşitlilik sıfıra indi.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
November 30, 2019, 09:57:30 AM

Yahu üstadlar boşverin öderlerse öderler ödemezlerse bakarız başka bir şeyler... Tabi ki ödenirse çok güzel ama boş verin parayı size bir şey olmasın...
Pages:
Jump to: