Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 14. (Read 4380 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 13, 2019, 03:42:06 PM
Ben bunu test ettim saat 22:00'yi öyle verdim. 22:00 - 00:00 arası birçok kez mesaj yazdığım için bu duruma tanıklık ettim. Aksini iddia eden kanıtlarını paylaşabilir.
22:00'den itibarense şayet iyi bir şey bu! Eskiden 20 post olduğunda da öyleydi, hemen hemen o saatlerde başlıyordu yeni gün.
Bugün bakalım ne olacak sonuç? 22:00'den sonrakileri sayacak mı merak ediyorum, bir test edelim dediğinizi...
İlk ödeme saat 02:00'de oluyor, onu da ben birçok defa test ettim. Saat gibi ödemeler, gerçekten güzel işleyen bir sistemleri var. Umarım devam eder.
Edit : saat 02:12 geçmedi 😂
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 13, 2019, 03:19:26 PM
Ben bunu test ettim saat 22:00'yi öyle verdim. 22:00 - 00:00 arası birçok kez mesaj yazdığım için bu duruma tanıklık ettim. Aksini iddia eden kanıtlarını paylaşabilir.

Bana da öyle geldi bir önceki postta da aynı şekilde demiştim 22:00 kadar en son baktıklarım arasında ondan sonraki yazılanlar ertesi güne aktarılıyor. Gmt +2 göre sanırım çalışıyor herhalde.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 13, 2019, 01:37:25 PM
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 13, 2019, 01:13:52 PM
Sanırım Türkiye saatine göre saat 22:00'de gün bitiyor bu kampanya için. O yüzden o saatten sonra yazdıklarınız sonraki güne yazılıyor. Balance çekimi konusunda da ne zaman send butonuna basarsanız o günde gösteriyor. Sistemde sorun yok, sadece saat diliminden dolayı fark var.

gmt +2 ye göre çalışıyor ya da gmt +3 e göre çalışıyor türkiyeyle ya bir saat fark var ya da hiç yok. rus saatine göre yani
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 13, 2019, 01:12:01 PM
Sanırım Türkiye saatine göre saat 22:00'de gün bitiyor bu kampanya için. O yüzden o saatten sonra yazdıklarınız sonraki güne yazılıyor. Balance çekimi konusunda da ne zaman send butonuna basarsanız o günde gösteriyor. Sistemde sorun yok, sadece saat diliminden dolayı fark var.
legendary
December 12, 2019, 05:48:01 PM
@wolwoo bir daha oku istersen yazılanları belli bir saatte atılan mesaj sayılmıyor sizde de aynı durum var mı diye soruyorum. Başka yaşayan var mı, Öğlen 12 de post atmasını biliyorum. Ne zaman post atalım diye sormuyorum,  şu saatler de post atınca post sayılmıyor, sizde de aynı durum var mı,  bunu başka yaşayan var mı diye soruyorum.
hocam dikkat edersen kimseye cevap yazmadım bu defa, sadece bildiklerimi yazdım. şimdiye kadar neredeyse eksiksiz ödeme aldığımı söyleyebilirim. bunun için de yukarıda yazdığım şekilde hareket ettim ve sıkıntı yaşamadım. sıkıntı yaşayanların da geç saatlerde post atmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum (yanlış da biliyor olabilirim)  

evet 21 ile gece 3.00 arasında özellikle sıkıntı var. ama senin dediğin gibi ertesi güne yazmıyor.  bazen ertesi güne yazıyor bazen 0 hiç yazmıyor. eskiden böyle değildi sonradan böyle olmaya başladı bende.  garanti olması için 00.01 den itibaren yerine gece 3.00 den itibaren yazmak daha iyi. ya da kalkacak öğren yazacak en temiz o.  çünkü gece 1.30 da yazılan postun da ne bu güne ne ertesi güne yazdığı oluyor 0 yazıyor gene.

o zaman sizde sıkıntı olabilir hocam ama bende yok öyle bi durum
bende 00:00:01'den itibaren saymaya başlıyor, hatta yine bir deneme yapmak için bunu bilerek geç atıyorum, bu post sayılacak eminim, her gece yaşıyorum bunu Cheesy
asıl sıkıntılı dönem akşamdan sonra gece 12'ye kadar bence (yine söylüyorum bu kısımdan emin değilim çünkü hiç sarkmadım bu kadar)

Evet saat 02:00 gibi günün ilk snapshotını alacaklar diye bekliyorum, birazdan edit yapacağım mesaja..

çok ilginç normalde 00:00-02:00 arası 4 postum var ama 5 yansımış hesaba
demek ki ilk sayaç sıfırlama snapshotı 12'den biraz daha önce alınıyor çünkü en yakın post saati 11:52
ama tabii bu herkeste farklı işliyor olabilir, neticede epey üye katılım sağlıyor, belki sırayla falan alınıyordur

sonuç itibariyle gece yarısından sonra atılan postlar aynen (+1) hesaba yansıdı bende
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 12, 2019, 04:10:23 PM
@wolwoo bir daha oku istersen yazılanları belli bir saatte atılan mesaj sayılmıyor sizde de aynı durum var mı diye soruyorum. Başka yaşayan var mı, Öğlen 12 de post atmasını biliyorum. Ne zaman post atalım diye sormuyorum,  şu saatler de post atınca post sayılmıyor, sizde de aynı durum var mı,  bunu başka yaşayan var mı diye soruyorum.
hocam dikkat edersen kimseye cevap yazmadım bu defa, sadece bildiklerimi yazdım. şimdiye kadar neredeyse eksiksiz ödeme aldığımı söyleyebilirim. bunun için de yukarıda yazdığım şekilde hareket ettim ve sıkıntı yaşamadım. sıkıntı yaşayanların da geç saatlerde post atmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum (yanlış da biliyor olabilirim)   

evet 21 ile gece 3.00 arasında özellikle sıkıntı var. ama senin dediğin gibi ertesi güne yazmıyor.  bazen ertesi güne yazıyor bazen 0 hiç yazmıyor. eskiden böyle değildi sonradan böyle olmaya başladı bende.  garanti olması için 00.01 den itibaren yerine gece 3.00 den itibaren yazmak daha iyi. ya da kalkacak öğren yazacak en temiz o.  çünkü gece 1.30 da yazılan postun da ne bu güne ne ertesi güne yazdığı oluyor 0 yazıyor gene.

Gece 00:02 den sonra genelde bir sıkıntı olmuyor ertesi güne yazılıyor hemen onun öncesinde saat 22:00 gibi yazarsan eğer ertesi güne geçme imkanı oluyor o yüzden öğlen saatlerinde falan sayım gerçekleşiyor. Genelde bende öyle oluyor.
legendary
December 12, 2019, 04:02:16 PM
@wolwoo bir daha oku istersen yazılanları belli bir saatte atılan mesaj sayılmıyor sizde de aynı durum var mı diye soruyorum. Başka yaşayan var mı, Öğlen 12 de post atmasını biliyorum. Ne zaman post atalım diye sormuyorum,  şu saatler de post atınca post sayılmıyor, sizde de aynı durum var mı,  bunu başka yaşayan var mı diye soruyorum.

evet 21 ile gece 3.00 arasında özellikle sıkıntı var. ama senin dediğin gibi ertesi güne yazmıyor.  bazen ertesi güne yazıyor bazen 0 hiç yazmıyor. eskiden böyle değildi sonradan böyle olmaya başladı bende.  garanti olması için 00.01 den itibaren yerine gece 3.00 den itibaren yazmak daha iyi. ya da kalkacak öğren yazacak en temiz o.  çünkü gece 1.30 da yazılan postun da ne bu güne ne ertesi güne yazdığı oluyor 0 yazıyor gene.

o zaman sizde sıkıntı olabilir hocam ama bende yok öyle bi durum
bende 00:00:01'den itibaren saymaya başlıyor, hatta yine bir deneme yapmak için bunu bilerek geç atıyorum, bu post sayılacak eminim, her gece yaşıyorum bunu Cheesy
asıl sıkıntılı dönem akşamdan sonra gece 12'ye kadar bence (yine söylüyorum bu kısımdan emin değilim çünkü hiç sarkmadım bu kadar)
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
December 12, 2019, 03:53:25 PM

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 12, 2019, 03:40:10 PM
Ne oldu bu yobit imza işi bitti mi eskisi gibi kimse pek yok gibi.
Birde cryptotalk anlamsız bir şekilde neden ban atiyir. Daha 3-5 post attım. Banned yazısı çıkıyor bende.

Yobit değil de, cryptotalk diyelim. İmza devam ediyor sanırım siz cryptotalk forumunu kast ediyorsunuz, oradaki banlanmada farklı bir mantıkla ilerliyorlar.

Aynen hocam cryptotalk bende üye olmuştum . kendi çapımda ingizicem ile bir iki post attım baktım geçenlerde ortada banned yazıyor. maçın başında gol yiyen takım gibi oldum . daha ne yaptık aq da ban yedik. rus değil mi alayının amk

legendary
December 12, 2019, 03:35:09 PM
@wolwoo bir daha oku istersen yazılanları belli bir saatte atılan mesaj sayılmıyor sizde de aynı durum var mı diye soruyorum. Başka yaşayan var mı, Öğlen 12 de post atmasını biliyorum. Ne zaman post atalım diye sormuyorum,  şu saatler de post atınca post sayılmıyor, sizde de aynı durum var mı,  bunu başka yaşayan var mı diye soruyorum.
sr. member
December 12, 2019, 03:26:17 PM
legendary
December 12, 2019, 02:59:04 PM
tekrar baştan yazalım:

hava kararmadan iftar topu patlamadan ilişiği kesin, kartınızı basın, ben öğlene bitiriyorum en geç Smiley

ağşamdan sonrası geçmiyor (olabilir diyelim), sanırım en geç akşam saatlerinde snapshot alıyorlar (belki 19:00-20:00 falan da olabilir).

gece 12'de başlangıç için tekrar snapshot alınıyor ve sayaç sıfırlanıyor, o arada kalan süre sayılmıyor. (xx:00-00:00)

soo 00:01-16:00 arası (o da en geç) atarsanız ödemenizi eksiksiz alırsınız, akşamdan sonraya hiç kalmadığım için bilmiyorum, zaten günde 20 post atıyorum  Cheesy

5 posttan sonrası hiç kasmıyor, tamamen forumu sevdiğim, sohbet etmek, öğrenmek ve birşeyler paylaşmak için mesaj atıyorum. tabii yine spama düşmemek için gayret etmek gerekiyor.

gece buralar çok ıssız oluyor, gündüz ara ara sohbet etme imkanı oluyor, tek başına yazınca kendi kendine konuşma gibi bir durum ortaya çıkıyor, en güzel saatler akşam saatleri ama onda da postlar sayılıyor mu sayılmıyor mu emin değilim.

cryptotalk imzası gayet memnun edici, zaten foruma girip mesaj atıyorum, üzerine ödül almak benim için güzel bir imkan..yarışmacı arkadaşlara aşfqjdfe Wink
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
December 12, 2019, 02:27:47 PM
Ödemelerde bir sıkıntı yok aynen ama güncelleme zamanları çok farklılaşmaya başladı öğlen yazdığım mesajı akşam 8 de hesaba yansıtıyor akşam 8 de yazdığım mesajı gece 1 de yansıtıyor. çok ilginç olmaya başladı yine saat farkından dolayı diyeceğim ama hiç alakası yok umarım geçici bir problemdir.

Aynı sorun bende de var. Saate bakıyorsun gün içerisinde olduğu belli ama sonraki günün mesajlarından sayılmış oluyor. Aslında olabildiğince erken saatte atmak lazım bunun önüne geçmek için.
Havuzun dolmadığı hafta çok kişi kampanyadan ayrıldı. Bence sırf bu durum bile planlanandan daha geç bitmesini sağlayacak, havuz daha yavaş boşalacak Smiley

ben de geç yazınca o günün mesajlarından saymıyor diyelim akşam 21.00 de yazdınız, ertesi gece 1.00 de saydı diyelim.  hem bugüne yazmıyor,  hem de yeni gün için 0 yazıyor, siz de de durum bu şekilde mi

Evet aynı şekilde mesela 19:55 de attığım mesajı halen saymamış muhtemelen 24:00 gibi işleme alacaklar ve yarına 1 mesaj saymış olacak, bugün 4 mesajda kalmış oluyor. son 1 haftadır böyle problemler olmaya başladı belki benim online olmamla ilgili durumdur bilemiyorum.
legendary
December 12, 2019, 02:18:07 PM
@wolwoo ertesi güne sarkmıyor, bir daha oku istersen, olay daha farklı orada. saat olarak örnek vermişim, o saatlere göre attığımız da saymıyor demişim, AlyattesLydia da ona istinaden cevap yazmış.
evet üstad 20 post sayısı olduğunda sayılıyordu, yanlış ifade etmiş olabilirim.
şimdi gece 12:01'den itibaren atınca sayılıyor ve geç saatlere kalmamak gerekiyor
sr. member
December 12, 2019, 02:15:33 PM
@wolwoo ertesi güne sarkmıyor, bir daha oku istersen, olay daha farklı orada. saat olarak örnek vermişim, o saatlere göre attığımız da saymıyor demişim, AlyattesLydia da ona istinaden cevap yazmış.
legendary
December 12, 2019, 02:00:32 PM
Birde cryptotalk anlamsız bir şekilde neden ban atiyir. Daha 3-5 post attım. Banned yazısı çıkıyor bende.

Yobit değil de, cryptotalk diyelim. İmza devam ediyor sanırım siz cryptotalk forumunu kast ediyorsunuz, oradaki banlanmada farklı bir mantıkla ilerliyorlar.

Ödemelerde bir sıkıntı yok aynen ama güncelleme zamanları çok farklılaşmaya başladı öğlen yazdığım mesajı akşam 8 de hesaba yansıtıyor akşam 8 de yazdığım mesajı gece 1 de yansıtıyor. çok ilginç olmaya başladı yine saat farkından dolayı diyeceğim ama hiç alakası yok umarım geçici bir problemdir.

Aynı sorun bende de var. Saate bakıyorsun gün içerisinde olduğu belli ama sonraki günün mesajlarından sayılmış oluyor. Aslında olabildiğince erken saatte atmak lazım bunun önüne geçmek için.
Havuzun dolmadığı hafta çok kişi kampanyadan ayrıldı. Bence sırf bu durum bile planlanandan daha geç bitmesini sağlayacak, havuz daha yavaş boşalacak Smiley

ben de geç yazınca o günün mesajlarından saymıyor diyelim akşam 21.00 de yazdınız, ertesi gece 1.00 de saydı diyelim.  hem bugüne yazmıyor,  hem de yeni gün için 0 yazıyor, siz de de durum bu şekilde mi

Bu sanki sonradan mı çıktı? Çünkü ben normal giderken, artık son zamanlarda hep bu saat farkından, arada boş günler geçiyor.

eskiden de vardı üstad, 20 post olduğunda saat 22:00-23:00 gibi yazılan postlar ertesi güne sarkıyordu, mesaiye erken başlıyorduk Cheesy çünkü spam yapmadan mesaj atmak kolay iş değil

geceden (24:00'ten sonra) bir kısmını atın en azından, sabahtan öğlene kadar ya da en geç öğleden sonra bitirin post sayısını derim. bol kazançlar..........
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 12, 2019, 01:55:48 PM

Bu sanki sonradan mı çıktı? Çünkü ben normal giderken, artık son zamanlarda hep bu saat farkından, arada boş günler geçiyor.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 12, 2019, 11:59:46 AM
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 12, 2019, 11:28:13 AM
o kısmı ben de tam çözemedim. şimdi saat farkı desek biz rusya ile aynı saat dilimindeyiz, UTC saatine göre güncelleme alıyor desek TR 21:00 den sonra gelen güncellemede post sayısı ertesi güne sarkar. güncelleme belirli bir aralıkla yapılmıyor random sanki. ama genel olarak 20:00 a kadar o günü kapatırsan kafan rahat olur. sonrasında şansa dansa ertesi güne post sarkması yaşanabilir.
Pages:
Jump to: