Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 12. (Read 4380 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 19, 2019, 02:42:17 AM
yahoo dolduracaklarından eminim ama bu sadece benim düşüncem demiş. Yani yanlış yapmazlar. Sadece artık şu zaman bitiriyoruz diyebilirler yada son refilli yapıyoruz diyebilirler. Ben sahsen bakiyeler varken cekip gideceklerini sanmıyorum
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 18, 2019, 04:35:46 PM
Mesajlara bakarken yahoo'nun şu mesajını gördüm.

It looks like my "Send to balance" button on Yobit dashboard is not working. Can anyone confirm if it is one more time Yobit wallet empty, or it is some problem on my end?
Thanks
Balance appears to be empty again. No need for another 20 users to reply the same thing. I'm sure they will refill it again at some point.

I'll message the admin tonight and we will see what happens this week.

"I'm sure they will refill it again at some point." gibi iddialı bir cümle kurmuş. Bakalım bir süre daha beklemekte fayda var gibi görünüyor.

Bu mesajı ben de gördüm, muhtemelen geçen sefer iletişim kurmada yaşadığı sıkıntıyı bu sefer yaşamadılar. Bu yüzden kararlı ve emin konuşmuş olabilir. Bir de belki son mesajları atalım bir dahaki yüklemede kampanyanın sonu gelecek gibi bir düşünce de olabilir, ben öyle sezdim Cheesy

Her kampanyanın sonu geleceği düşüncesinde bana da tam tersine kampanyanın daha uzun yıllar devam edeceği geliyor. Cheesy Belki de bu bir strateji kim bilir 1 hafta falan bekletip millet imzadan çıksın diye bir hamle olabilir kalan sağlarda bizim derler ve daha düşük bir ödenek ile devam ederler.

Forumda baya bir üye var. Sonuçta bırakanlar olsa bile, yarın başka üyeler gelir. Kaldı ki bunu yapmak isteseler zaten limitli bir imza kampanyası da düzenleyebilirlerdi. Yani amacın üyelerin imzadan çıkması olduğunu sanmıyorum.

Hello,

Some time ago, I left the campaign, would it be possible to reinstate it ?

Thank you ! Smiley
Once you leave or are removed, you are out for good. Admins are not allowing anyone to rejoin.

Şu durum var sanırım kısacası herhalde birileri çıksa bile aynı kişi bir daha giremeyeceği için evet yeni üyeler gelebilir ama o eski üyeler gelemedikten sonra bana göre sıkıntı yok gibi duruyor yine en azından azalma oluyor.

Tabi biz her türlü varsayımlardan konuşuyoruz ne olacağı belli olmayacağı için. Zaten bu şekilde havuzun dolması falan uzun sürdüğü için bile belki yeni üyeler gelmeyebilir oda var...
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 18, 2019, 03:41:02 PM

It looks like my "Send to balance" button on Yobit dashboard is not working. Can anyone confirm if it is one more time Yobit wallet empty, or it is some problem on my end?
Thanks
Balance appears to be empty again. No need for another 20 users to reply the same thing. I'm sure they will refill it again at some point.

"I'm sure they will refill it again at some point." gibi iddialı bir cümle kurmuş. Bakalım bir süre daha beklemekte fayda var gibi görünüyor.

Bu mesajı ben de gördüm, muhtemelen geçen sefer iletişim kurmada yaşadığı sıkıntıyı bu sefer yaşamadılar. Bu yüzden kararlı ve emin konuşmuş olabilir. Bir de belki son mesajları atalım bir dahaki yüklemede kampanyanın sonu gelecek gibi bir düşünce de olabilir, ben öyle sezdim Cheesy

Her kampanyanın sonu geleceği düşüncesinde bana da tam tersine kampanyanın daha uzun yıllar devam edeceği geliyor. Cheesy Belki de bu bir strateji kim bilir 1 hafta falan bekletip millet imzadan çıksın diye bir hamle olabilir kalan sağlarda bizim derler ve daha düşük bir ödenek ile devam ederler.

Forumda baya bir üye var. Sonuçta bırakanlar olsa bile, yarın başka üyeler gelir. Kaldı ki bunu yapmak isteseler zaten limitli bir imza kampanyası da düzenleyebilirlerdi. Yani amacın üyelerin imzadan çıkması olduğunu sanmıyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 18, 2019, 03:33:05 PM
Her seferinde aynı şeyleri konuşuyoruz valla Cheesy Arkadaşlar eğer postlarınız sayılmaya devam ediyorsa panelde.O hakedişlerinizi size vermek zorundalar.Ama mesela yarın biz bitiriyoruz dediklerinde  iş biter ve gene hakedişlerimizi yatırmak zorundalar.
Bir açıklama yoksa devam edecek kampanya.
hero member
December 18, 2019, 12:01:27 PM

Thanks

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 18, 2019, 06:55:33 AM
bence de ödemelerde sıkıntı olmaz gibi gözüküyor, ama bu parayı koyup bir kaç saat içinde tüketmek de çok tuhaf olmuş. bu sefer iş bir an önce butona basmak için site başında bekletmeye dönebilir. yani bakiye var ama ödenmezse ya da çok zor zor ödenirse bir manası kalmaz.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
December 18, 2019, 06:51:31 AM

Thanks

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
December 18, 2019, 06:10:17 AM
Ödeme konusunda çok fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten çok fazla kişi kalmadı o nedenle böyle ufak aksaklıklar olur ama bir şekilde devam ederler diye düşünüyorum. ilk ay 10 BTC civarında ödeme yaptılar sonraları ise ödemeler yine kısmen yakın miktarlardı. şimdi daha az kişi var ve daha az ödeme yapıyorlar yine bir kaç gün sonra yükleme yaparlar.
legendary
Merit: 1727
Be A Hope
December 18, 2019, 03:18:50 AM
Türkçe bölüm istiyoruz adlı konumu silmişler sanırım paralel forumda.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 18, 2019, 03:05:42 AM

Thanks

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 17, 2019, 01:51:45 AM
Bir yobit'in daha sonuna gelmiş olabiliriz. Bu sürekli kesilmeler hayra alamet değil. Kaldı ki yobit biliyorsunuz kafasına göre takılan, pek ne yapacağı belli olmayan bir borsa. Ve şu ana kadar da iyi para dağıttılar gördüğüm kadarıyla. Bir süre daha bekleyelim bakalım ses gelmezse çıkarım imzadan. Gerçi yerine koyacak imza da yok belki de öylesine kalır şimdilik Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 17, 2019, 12:40:25 AM
Bugünde çalışmıyor. haftaici ve doldurulmuyorsa sıkıntı olabilir. Acıklama yapmamaları ilginc gerci yahoo nun konusuna bakmadım ama biri bakar yazardı heralde buraya
hero member
December 16, 2019, 12:14:47 PM
bitti mi acaba şimdi net bi açıklama bari gelse diyeceğim ama yobit ne hakkında açıklama yapmış da bunun hakkında yapacak sanki! adamların ne idüğü belirsiz kimdir necidir bilen yok Cheesy

yahoo'dan bilgi alan eden var mı?

Konuda ki ler de temkinli davranıyorlar aslında fazla post atılmamaya çalışılıyor herhalde yahoo bir ihtimal konuyu yeniden kitleyebilir diye sanırım. Evet yobit genelde bir açıklama falan yapmıyor bir anda kesip de atabilir ama bana göre en azından büyük bir kampanya bunu söylemeden bitirmezler diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
December 16, 2019, 11:18:55 AM
bitti mi acaba şimdi net bi açıklama bari gelse diyeceğim ama yobit ne hakkında açıklama yapmış da bunun hakkında yapacak sanki! adamların ne idüğü belirsiz kimdir necidir bilen yok Cheesy

yahoo'dan bilgi alan eden var mı?
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 16, 2019, 11:07:08 AM
Havuz bu sefer ne zaman dolar bilmiyorum. Ama sanırım kampanyanın sonuna geldik. Bu kadar katılımcı olmasına rağmen böyle kısa bir sürede kasa para kalmıyorsa daha fazla yenilemek istemediklerine işaret ediyor olabilirler. Konu ile ilgili açıklama gelmediği sürece emin olamayacağımız bir durum.
Umarım yeniden doldururlar ve kampanya devam eder.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
December 16, 2019, 09:38:50 AM
Akşam 11 den sonra yazılanlar sayılmamış sanırım sanki postların sisteme geçmesi süresi de el değiştirmiş gibi geldi bana normalde hep o saatten sonra ertesi güne katarlardı şimdi olmadı ama.

bende de saymamış. heralde bu geçiş döneminde saymamazlık yapıyor. zaten saymasada sıkıntı yok çünkü zaten ödeme de durdurulmuş şu anda. o yüzden ha saymış ha saymamış ödemedikten sonra yapacak bir şey yok.
hero member
December 16, 2019, 04:11:21 AM
Akşam 11 den sonra yazılanlar sayılmamış sanırım sanki postların sisteme geçmesi süresi de el değiştirmiş gibi geldi bana normalde hep o saatten sonra ertesi güne katarlardı şimdi olmadı ama.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 16, 2019, 03:50:00 AM
geçen sefer havuzun dolması epey uzun sürmüştü bu tamamen matematik problemi gibi oldu Smiley
hero member
Merit: 795
December 16, 2019, 03:40:11 AM
İki gündür yazamıyordum forumdan uzaktım öncesinde hesabımda bulunanları çekmiştim şimdi baktım forumda yine send balance problemi var. muhtemelen yine gecikmeyle düzelir gibi. şaka maka 1 hafta sürer 2 hafta sürer diye diye 2 aydır gayet normal şekilde çalışıyorlar. 31 aralık belirledikleri son gün olabilir bakalım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
December 16, 2019, 03:10:41 AM
BTC'nin fiyatı düştü, hacimler düştü, havuz kolay dolmuyor, Yobit naapsın parayı ağaçtan mı topluyor adamlar  Grin

Aslında önemli bir gösterge, bir zamanların çok tartışılan eleştirilen borsası forumun en önemli kampanyası konumuna geldi,
ICO çılgınlığı döneminin iştahının, yatırımcı ilgisinin yerinde yeller esiyor bugünlerde...
Pages:
Jump to: