Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 13. (Read 4380 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
December 15, 2019, 07:25:50 PM
haydaa gene mi durdu ödemeler, ne zaman açılır bir bilgisi malumatı olan var mı?  daha yeni açmışlardı gene mi kapadılar, heralde bunlar en son kapayıp gidecekler gibi bir hal var.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 15, 2019, 02:54:26 PM
geçen yapılan ödeme miktarı çok düşüktü demek. heralde ilk yapınca bu işe 10 btc kadar atmışlardır sonra ödemekler bitince 0.5 btc kadar daha atmışlardır işler açılsın diye sonra komple bitişmiştir heralde. bence gene yüklenir ama 1 hafta gene bekletirler.

Sus payımı attılar acaba  Cheesy Şimdilik idare etsin hesabına bundan sonrakiler biraz daha düşük olacak sonra komple bitireceklermi acaba?
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 15, 2019, 12:47:28 PM
geçen yapılan ödeme miktarı çok düşüktü demek. heralde ilk yapınca bu işe 10 btc kadar atmışlardır sonra ödemekler bitince 0.5 btc kadar daha atmışlardır işler açılsın diye sonra komple bitişmiştir heralde. bence gene yüklenir ama 1 hafta gene bekletirler.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 15, 2019, 12:27:31 PM
Global forumda Cryptotalk imzasini tasiyan fazla kisi kalmadi, herkes ayriliyor. Bu seferde yine walletdaki miktar cabucak bittigine gore sanirim az buz bi kac BTC atmislardi, kampanya sonu yakindir.

Kampanyayı bitireceklerse bile bence bu şekilde yapmamaları lazım. En azından şu gün bitecek derlerse, bitse bile insanlarda negatif bir algı oluşmaz. Bu şekilde yine mağdur olanlar olacağı için iyi giden bir kampanyaya gölge düşürmüş olacaklar.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
December 15, 2019, 11:58:48 AM
Geçen sefer havuz dolduğunda birkaç günlük birikmiş miktarını çekti herkes. Bu yüzden fazla bir yüklenme oldu. Şimdi de herkes günlük çekim yapmaya döndüğü için hızlı boşalmış olabilir. Şu an için herhangi bir endişe duymuyorum, kampanya devam edebilir bence Smiley
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
December 15, 2019, 11:39:29 AM
Global forumda Cryptotalk imzasini tasiyan fazla kisi kalmadi, herkes ayriliyor. Bu seferde yine walletdaki miktar cabucak bittigine gore sanirim az buz bi kac BTC atmislardi, kampanya sonu yakindir.
hero member
December 15, 2019, 10:56:37 AM
Arkadaş aksiliğe bak ya, geçen log out olmuştum, girmeye üşendim en az 3-4 gün de öyle boşa gitti desenize, bu kadar çabuk havuzun boşalacağını düşünmemiştim.  Roll Eyes
hero member
December 15, 2019, 08:48:19 AM
Havuz erken boşaldı bu sefer az bir miktarmı attılar yada biz fazlamı yüklendik diye düşünüyorum eğer postlar sayılmıyor siteye işlenmiyorsa bitti diyebiliriz. Eğer postlar sayılırsa bir sıkıntı yok havuz yeniden dolar diye düşünüyorum.

Yine 2-3 gün bekleyebiliriz gibi bakalım ne olacak.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 15, 2019, 08:40:37 AM
Bu sefer çok erken boşaldı havuz.Şuan paneli gören varsa attığınız mesajlar için ödeme giriliyormu? Ödeme girildiği sürece ödül butonu tekrar açılacaktır arkadaşlar.Eğer postlar sayılmıyorsa o zaman sıkıntı var demektir.Hakedişleri her zaman ödemek zorundalar.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 15, 2019, 08:37:27 AM
sanırım denizin sonu göründü. cok cabuk bittiki baya kişi imzasından ayrılmıştı. her an bitirdik diyebilirler 2-3 gün demezlerse kampanya devam eder
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 15, 2019, 05:01:38 AM
"Send to my BTC balance" butonu yine bozulmuş, gitmiyor cüzdana satoshicikler Smiley
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
December 14, 2019, 06:00:20 PM
1-2 gün mesaj yazamayacağım acaba bir sorun olur mu bilen var mı? kampanyadan atılmayalım durduk yere sonra.

Hiçbir sorun olmaz, kampanyadaki birçok kişi zaten her gün mesaj atmıyor. Bunun herhangi bir yaptırımı yok attığınız kadar ödeme yapılıyor. Hatta şu anda havuz yeniden boşalmış görünüyor, belki kampanyanın sonuna gelmiş bile olabiliriz Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 14, 2019, 01:30:11 PM
1-2 gün mesaj yazamayacağım acaba bir sorun olur mu bilen var mı? kampanyadan atılmayalım durduk yere sonra.

Benim yazmamışlığım var hatta bir hafta cok vaktim yoktu toplam 10 mesaj bile olmadı birşey olmuyor. zaten mesaj bası odeme oldugu icin adamın işine geliyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 14, 2019, 11:20:39 AM

problem olmaz herhalde ya. imzayı kaldırmadığın sürece sıkıntı çıkacağını zannetmem.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 14, 2019, 11:16:22 AM
Mesela dün gece öncekilerden farklı oldu. Gün değişimi daha geç saatte yapıldı. Bence kampanyada bu konuda tutarlı davranmıyorlar. Bir akşam saat sekizden sonrası sayılmıyorken diğer günler on birden sonrası sayılmıyor. Tam beş mesajı tamamlamak için gündüz vakti bu işi tamamlamak lazım. Aksi durumda gün kaymaları yaşanabiliyor.
İtiraz edip düzeltilme gibi bir şansı da yok.

İş yerinde bitcointalk gibi siteler yasaklı olduğu için çalışanlar için sorun bir durum. Genellikle akşam mesaj atıyordum o yüzden hepsi birbirine karışıyor. Saat 22'den önce atsam iyi olacak çok fazla boşluk olmaya başladı. Gerçi bazen 5 mesaj atacak kadar konu görmediğim zamanlarda mesaj atmıyorum ama bakalım.

telefondan açıp atabilirsin hocam. mobil telefon da yasak değildir heralde. illa bir arada 5 dakika açıp 1 post atarsın sonra vakit geçince bakarsın duruma göre bir post daha atarsın. telefonda forum kullanmak çok fazla internet paketi de bitirmez. çünkü forum çok basit bir yapıda olduğu için çok az veri harcıyor.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
December 14, 2019, 11:09:58 AM
hero member
December 14, 2019, 08:17:57 AM
Mesela dün gece öncekilerden farklı oldu. Gün değişimi daha geç saatte yapıldı. Bence kampanyada bu konuda tutarlı davranmıyorlar. Bir akşam saat sekizden sonrası sayılmıyorken diğer günler on birden sonrası sayılmıyor. Tam beş mesajı tamamlamak için gündüz vakti bu işi tamamlamak lazım. Aksi durumda gün kaymaları yaşanabiliyor.

İş yerinde bitcointalk gibi siteler yasaklı olduğu için çalışanlar için sorun bir durum. Genellikle akşam mesaj atıyordum o yüzden hepsi birbirine karışıyor. Saat 22'den önce atsam iyi olacak çok fazla boşluk olmaya başladı. Gerçi bazen 5 mesaj atacak kadar konu görmediğim zamanlarda mesaj atmıyorum ama bakalım.

Eğer giriş yapamıyor iseniz vpn kullanın derim bu sayede o günü tamamlamış olursunuz. Bende genelde öyle yapıyorum vpn olmadan giriş yapılamıyor çoğu zaman. Keşke beş post sınırını yükseltseler iyi olur.
hero member
December 14, 2019, 04:08:13 AM

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 14, 2019, 02:49:30 AM
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
December 13, 2019, 10:09:19 PM
sistem Rusya'da gece yarısından önce hesaplama evresine giriyor 1-2 saat,

bu dönemde atılan mesajlarda aksaklık olabilir, garanti olması için tavsiye edildiği gibi Avrupa'da gündüz vakti 5 mesaj atmakta fayda var...
Pages:
Jump to: