Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 18. (Read 4382 times)

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 03, 2019, 04:37:48 PM

Mail gelmiş kendilerine üye çekmeye devam ediyorlar. Burayı da devam ettirirler muhtemelen.

Yinede bu çok emin olarak gözükmese bile umarım öyle olur diye düşünüyorum bakalım. Bence de devam etmesi yönünde olmalı bana göre farklı bir sorun olabilir gibi duruyor.

Ben bir anlaşmazlık olduğundan dolayı böyle olduğunu varsayıyorum bakalım.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 03, 2019, 04:13:19 PM

Mail gelmiş kendilerine üye çekmeye devam ediyorlar. Burayı da devam ettirirler muhtemelen.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 03, 2019, 04:07:05 PM
Sitede 600k post yapildi

5 dk once
123 online 399 guest vardi
simdi
118 online 187 guest oldu

siteye giriş cikiş çok fazla, google’den hit ceksin ve reklam butcesi alsin odedigi paralari zaten katiyla cikartir. ayrica yakinda 5 merit limiti koyar katilimcilari yari yariya indirirler. bunca emegi heba etmezler, yobit yeterince kendini kanitladi bence.

online listesinde gordum biri efs diye nik almış Grin

sammys ustad da var Grin
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
December 03, 2019, 03:57:12 PM
Umarım havuz yeniden dolar. Emeklerimiz yine boşa gidecek gibi görünüyor. Her attığımız mesajdan sonra parayı balanceımıza mı aktaracaktık yani illa? Neyse hala bitmiş değil belki bir miktar ekleme gelir Smiley
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 03, 2019, 03:06:54 PM
Yahoo topun altına gitmemek için doğru olanı yaptı kilitleyerek ancak biraz efor sarf etmesi gerekir iletişim noktasınds brn bounty managerim sadece katılımcıları kontrol ederim değil iki tarafın arasında köprü olması gerekir. En azından dhaa önceden iletişime geçip aldığı dönüşü paylaşabilirdi.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 03, 2019, 02:00:47 PM
Konu karışmış yahoo kilitlemiş Smiley

https://bitcointalksearch.org/topic/m.53250974

Ne olacağı belirsiz sanırım şu an.
hero member
December 03, 2019, 01:41:43 PM
Her şey tamam hani bir nevi anlaşılabilir konuyu kapatması falan ama yahoo ödenek aldığını belirtmedi mi yani tam olarak ? Eğer bunu dediyse şimdi neden garanti veremem diyor anlamadım ama bakalım sonuç ne olacak bakalım iş sıkıntıya girdi gibi daha öncede böyle bir durum daha yaşandı diye biliyorum.

İnşallah devam eder diyorum başka bir şey demiyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 03, 2019, 01:12:11 PM
şu anda listede NO records yazıyor,  yani listeyi silmişler.  Yahoonun da konuyu kitleyip toz olması pek hoş olmamış, spam olmasın diye kitledim demek biraz kaçamak bir cevap
senin hesap log-out olmuş olabilir belki? şimdi tekrar baktım da bende herhangi bir problem görünmüyor şimdilik
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 03, 2019, 01:09:24 PM
şu anda listede NO records yazıyor,  yani listeyi silmişler.  Yahoonun da konuyu kitleyip toz olması pek hoş olmamış, spam olmasın diye kitledim demek biraz kaçamak bir cevap
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
December 03, 2019, 12:56:59 PM
Bugün yoğun baskılar oldu globaldeki grupta ve yahoo az önce attığı son mesajın ardından o başlığı kilitledi.

Son olarak dedi ki, Yobit ekibi çekilebilir BTC'nin mevcut olmadığının farkındalar ve bununla ilgili yahoo'ya mesaj atmışlar. Ancak yahoo demekte ki, BTC'lerin tekrar ödenebilir olacağı hakkında garanti veremem çünkü bu benim elimde değil. İsteyen devam etsin, isteyen imzasını kaldırsın.

Kısaca bunları dedikten sonra başlığı spam olmasın diye kilitlemiş...
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
December 03, 2019, 11:19:41 AM
Yahoo kendisine Aralık ayı için de ödeme yapıldığını belirttiği için en azından 1 ay daha süreceğini kestirebiliriz.

Diğer kampanyalar haftada 1 ödeme yaptığı için havuz konusuna da çok takılmamak lazım, kısa zamanda dolduracaklardır...

BTT'deki prestij etkisinin öneminin farkındalar.
nerde bu mesaj? yahoo'nun mesajı yani ben göremedim. bu kadar uzun sürmezdi kaç gündür hala çalışmıyor buton ne gelen var ne giden. tamam emen çekmiyorum zaten parayı ama wallets'a geçmesi rahatlatıyordu en azından. şimdi korkmaya başlıyorum yavaş yavaş ne yalan söyleeyim. şimdiye çoktan hallederlerdi

I don't think there will be an issue for payments. They just paid me for another month so I would assume they will refill the site balance by monday

YoBit'in sonu yakindir bence.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 03, 2019, 10:58:47 AM
haftasonu ilgilenilememiş olması normal ama salıyı bitirdik bi dokunuş lazımdı şimdiye kadar. kötü düşünmek istemem ama kullanıcıların hakedişe düşmüş tutarları çekememelerini sağlamak için bir cadı avı hazırlığında olabilirler mi acaba? toplu kıyım yapmak için hesapların incelenmesi için süre kazanıyo olabilirler mi? kampanyadan banlanırsan buton pasif kalır birikmiş varsa da alınmaz sanırım
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
December 03, 2019, 10:07:18 AM
Yahoo kendisine Aralık ayı için de ödeme yapıldığını belirttiği için en azından 1 ay daha süreceğini kestirebiliriz.

Diğer kampanyalar haftada 1 ödeme yaptığı için havuz konusuna da çok takılmamak lazım, kısa zamanda dolduracaklardır...

nerde bu mesaj? yahoo'nun mesajı yani ben göremedim. bu kadar uzun sürmezdi kaç gündür hala çalışmıyor buton ne gelen var ne giden. tamam emen çekmiyorum zaten parayı ama wallets'a geçmesi rahatlatıyordu en azından. şimdi korkmaya başlıyorum yavaş yavaş ne yalan söyleeyim. şimdiye çoktan hallederlerdi
hero member
December 03, 2019, 05:05:50 AM
Havuz hala dolmamış Bende bitirecek olsalar bile havuzu 1 kere daha dolduracaklarını düşünüyorum. Bu kadar para harcayıp sonunda tüm emeklerini çöp etmezler.

Sanırım yoğunlar veya farklı bir durum var bende böyle düşünüyorum bir kere daha havuz dolar diye düşünüyorum yoksa diğer türlü bir anda kesip atacaklarını sanmıyorum açıkcası.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 03, 2019, 01:32:10 AM
Havuz hala dolmamış Bende bitirecek olsalar bile havuzu 1 kere daha dolduracaklarını düşünüyorum. Bu kadar para harcayıp sonunda tüm emeklerini çöp etmezler.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1667
December 02, 2019, 09:08:58 PM

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
December 02, 2019, 05:54:57 PM
kazanılmış hakların üstüne yatacaklarını düşünmüyorum. kampanya şu dakka bitse dahi panelde görünen tutarın wallete aktarmak için havuzu doldururlar. bi süre daha devam eder inşalah

hocam isterseler yatarlar nelerin nelerin üstüne yatıldı şu forumda, isterseler bunun da yatarlar ama  bence böyle bir durum olmaz yeni ödenek gelir o ödenekle yaparlar daha önce de böyle bir şey olmuştu ama 1 gün sürmüş, ertesi gün devam etmişti ödemeler.  gene böyle olur bence açılır, sonra tabi arkadaşın dediği gibi günlük çekmeye özen gösterin derim
hero member
December 02, 2019, 05:52:57 PM
Hesaplamalar yansıyor siteye ama buton çalışmıyor şimdilik sadece bu sıkıntı ama arkadaşlar bir anda bitiriyoruz demezler ise bir kaç güne havuz dolar diye düşünüyorum. Ama daha sonrasında mutlaka eğer biterse bile haber verirler içeride bana göre satoshi bıraktırmazlar diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 02, 2019, 04:09:07 PM
Havuz dolar mı dolar ödemeyi yaparlar mı yaparlar sen git o kadar para dağıt forum sitesi aç birşeyler kovala sistem oturmadan ödemeleri kes eğer böyle olursa cryptocurrencynin enlerine girebilir bu durum 😅😅😅
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 02, 2019, 12:30:24 PM
Pazartesi günü dolar diyen arkadaşların tahminleri de maalesef tutmadı. Biz yeni totem başlatalım, Cuma diyelim. En geç Cuma gününe kadar havuzu tekrar doldururlar. Şaka bir yana ben de parayı kesin ödeyeceklerini düşünüyorum ama ne zaman olur bilemem.
Pages:
Jump to: