Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 11. (Read 4380 times)

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 23, 2019, 06:23:26 AM
Sonunda ödenek yatırıldı çok iyi oldu. Geçmiş olsun bakalım. Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 23, 2019, 06:15:28 AM
Ödeme geçti

Yobitcilere yeşil ışık yandı, saldırın Grin

Diğer tarafa da yazdım herkes sevinsin diye ✌🏻😎.

"send to my btc balance" is active Now Smiley
Thanks
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 23, 2019, 06:02:34 AM
Ödeme geçti

Yobitcilere yeşil ışık yandı, saldırın Grin
legendary
December 23, 2019, 06:01:20 AM
Ödeme geçti
Güle güle harcayın arkadaşlar 🙂
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 23, 2019, 05:49:36 AM
Yahu şu bounty manajerlik işine neden bizlerden birisi de girmiyor. Girsin de kurtarsın bizi şu zulümden. Gerçi ben şu an imzasını taşıdığım kampanyanın yöneticisinden çok memnunum da genel bir sıkıntı var gibi bu konuda. Yobit iyi kazandırsa da gelecek vaat eden bir imza değil. Gerçi kaç tane imza yıllarca sürüyor zaten. Bi chip mixer vardır herhalde.
Tokensuite vardı ekip olarak Türk ama malesef etkinlikleri kalmadı. Onun dışında süreklilik gösteren bir Türk arkadaş veya grup ben bilmiyorum. Ufak çaplı bir iki kampanya yönetimi ben yaptım ama dediğim gibi kayda değer şeyler değildi.

Bir de manager ne kadar iyi olursa olsun ico ekibi veya borsa ekibi çakal oldu mu iş değişiyor. Bir dönem Sylon furyası esiyordu bilirsiniz. Aldığı işler fos çıkınca onun da ismi lekelendi. Yahoo da mesela en iyi yöneticilerden biri ama yobit gönderim yapmayınca bunun da yapacağı şeyler kısıtlı.
hero member
December 23, 2019, 05:12:51 AM
Yahu şu bounty manajerlik işine neden bizlerden birisi de girmiyor. Girsin de kurtarsın bizi şu zulümden. Gerçi ben şu an imzasını taşıdığım kampanyanın yöneticisinden çok memnunum da genel bir sıkıntı var gibi bu konuda. Yobit iyi kazandırsa da gelecek vaat eden bir imza değil. Gerçi kaç tane imza yıllarca sürüyor zaten. Bi chip mixer vardır herhalde.

Eskiden giren vardı bizlerden beyinsiydi çok iyi de yapıyordu hatta popülerdi her aldığı kampanya borsada çıktığında hep katlanıyordu. Ama o bıraktı onun dışında yapanlarda vardı olcaytu falan iyi de yaparlardı ama daha sonrasında tr forumu biraz göze batınca sanki almamaya başladılar bir kaç kişi de translate falan yapınca sıkıntıya soktular.

Kampanya yöneticisi şeffaf olması gerekiyor ve girdiği kampanyanın yöneticiliğini ve o imzaya girenlere karşı da bir o kadar şeffaf ve samimi olmalı. Ama yobitte sıkıntılı aslında baktığımızda ne bir açıklama nede başka bir şey yönetici de sallayınca tabi bu durumlar ortaya çıkıyor.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
December 23, 2019, 03:57:35 AM
legendary
December 23, 2019, 03:49:20 AM
"I've not been told of either campaign closing so far but that doesnt really mean much. They have shown terrible communication skills since the start."
&
"İki kampanyanın da kapanışından bahsetmedim ama bu pek bir şey ifade etmiyor. En başından beri korkunç iletişim becerileri gösterdiler." gibi bişey söylemiş kampanya yöneticisi, sanırım bıktırmışlar, özellikle iletişim konusunda ketum davrandıklarını ifade etmiş, belki de forum üzerinden biraz baskı kurmak istiyor olabilir ödemeler konusunda...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5188200.560

Yobit zaten hep iletişim özürlü bir borsaydı. Hem bu bounty'de hem öncekilerde hem de borsa içi yaşanan problemlerde. Zaten gizli kapaklı bi yer şeffaflık falan pek gördüğümüz şeyler değil Yobit'te. Yahoo bunları bilerek aldı bu işi, iletişim kurması gereken kişi ta kendisi ama "iletişim kuramıyorum" diyip geçiştiriyor ikidir.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 23, 2019, 03:24:34 AM
Kampanya bitecek denmedi ama benimle doğru düzgün konuşmuyorlar demiş. Smiley
Biraz da forumda Yobit'in mimli olmasından dolayı gelecek tepkileri geçiştirmek için böyle politik bir cevap yazmış gibi duruyor. Biterse kapanmadan önce kazanılmış ödemeler yapılır diye düşünüyorum.
legendary
December 22, 2019, 11:08:15 PM
"I've not been told of either campaign closing so far but that doesnt really mean much. They have shown terrible communication skills since the start."
&
"İki kampanyanın da kapanışından bahsetmedim ama bu pek bir şey ifade etmiyor. En başından beri korkunç iletişim becerileri gösterdiler." gibi bişey söylemiş kampanya yöneticisi, sanırım bıktırmışlar, özellikle iletişim konusunda ketum davrandıklarını ifade etmiş, belki de forum üzerinden biraz baskı kurmak istiyor olabilir ödemeler konusunda...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5188200.560
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 22, 2019, 03:49:04 PM
Benim korkum şu ara bir mini boğa gelirse, bitcoin artacağı için bu havuzun dolması daha da zorlaşmasın  Cheesy Hazır fiyat buralarda seyrediyorken, bir kere daha doldursalardı iyiydi.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
December 22, 2019, 02:39:39 PM
aksi bir durum olsa kasa boşalmadan önce mutlaka duyuru yapılır ve kampanyanın sonlandırılacağı zaman söylenirdi. böyle habersizce devam edip kasada alacaklar biriktikten sonra bitirdik demeleri hem bizlere hem kampanya sahiplerine çok zarar verir bu nedenle biraz geç olur belki ama sonuç olacak ödenecektir. ben yine tahminde bulunayım pazartesi en geç çarşamba kasa dolar ama bunun yanında bitiş tarihi ile ilgili bir açıklama gelebilir (sadece tahmin)
hero member
December 22, 2019, 02:31:49 PM
Sonuçta atılan postlar siteye yansıdıgı için bu ödemeleri ödüyeceklerini düşünüyorum.Şuanda tek karnımızı doyuran kampyanya bu oldugu için localde umarım yenisi gelene kadar devam eder.Globelde yahoonun yaptıgı herhangi bir açıklama yok dimi son zamanlarda ?

Şu ana kadar sadece konuda postların sayılması ile ilgili konuşmaları görüyorum onun dışında bir şey yok gibi zaten yahoo da son zamanlarda bir şey yazmadı. Bence bir kaç güne ödenek gelir devam eder diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
December 22, 2019, 02:20:15 PM
Sonuçta atılan postlar siteye yansıdıgı için bu ödemeleri ödüyeceklerini düşünüyorum.Şuanda tek karnımızı doyuran kampyanya bu oldugu için localde umarım yenisi gelene kadar devam eder.Globelde yahoonun yaptıgı herhangi bir açıklama yok dimi son zamanlarda ?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 22, 2019, 02:01:46 PM
Türkiye gibi 1000-1400TL kira, 600 TL fatura ödenen bir ülkede aylik hero için 0.024 btc (173 dolar) insanin hayat standartini arttiran bir para. Devam etmesi lokal için hayirli olur.
Günde 5 mesaj atan bir legend ayda 1300 tl para kazanıyor. tr standartları icin cok iyi para. 5 legend ile adam kassa emekli olur Smiley
hero member
December 22, 2019, 01:31:23 PM
hala dolmadı bende cok mesaj atmıyorum ama yinede baya bir tutar birikti. 5 mbtc kadar alacagım olmus. insallah acarlar..

Bende konuyu görünce doldu diye hemen yüklendim elim boş çıktı neyse benimde baya bir birikti umarım havuz dolar bu sefer daha fazla bir ödenek yatırılır da hemen bitmez. Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 22, 2019, 01:30:34 PM
Türkiye gibi 1000-1400TL kira, 600 TL fatura ödenen bir ülkede aylik hero için 0.024 btc (173 dolar) insanin hayat standartini arttiran bir para. Devam etmesi lokal için hayirli olur.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 22, 2019, 01:15:10 PM
hala dolmadı bende cok mesaj atmıyorum ama yinede baya bir tutar birikti. 5 mbtc kadar alacagım olmus. insallah acarlar..
legendary
December 19, 2019, 10:13:21 AM
Beklemek faydalı olacak anladığım kadarıyla. Zaten çıksak da adam akıllı bir imza kampanyası yok. Şimdilik imzaları taşımaya devam edelim. Yeniden şu meşhur havuz dolarsa çekim yaparız, dolmazsa da nasip der geçeriz. Zaten imzasız da yazıyoruz imzasız da Cheesy
legendary
Merit: 1657
December 19, 2019, 03:51:42 AM
Kayda geçmiş bir ödemenin yapılmama ihtimalini ben 0 ya da 0'a yakın olarak görüyorum,

bu kadar yüksek miktarda ödeme yaptıktan sonra son anda kaçalım gibi saçma bir yaklaşım hayatın doğal akışına aykırı olur...

Öyle hisseden biri direkt kampanyayı bitirir, zaten genel olarak başarılı bir iş oldu en azından prestij olarak Cryptotalk'u ve Yobit'i baya ön plana çıkardı bu kampanya.
Pages:
Jump to: