Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 15. (Read 4382 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
December 12, 2019, 11:21:13 AM
Ödemelerde bir sıkıntı yok aynen ama güncelleme zamanları çok farklılaşmaya başladı öğlen yazdığım mesajı akşam 8 de hesaba yansıtıyor akşam 8 de yazdığım mesajı gece 1 de yansıtıyor. çok ilginç olmaya başladı yine saat farkından dolayı diyeceğim ama hiç alakası yok umarım geçici bir problemdir.

Aynı sorun bende de var. Saate bakıyorsun gün içerisinde olduğu belli ama sonraki günün mesajlarından sayılmış oluyor. Aslında olabildiğince erken saatte atmak lazım bunun önüne geçmek için.
Havuzun dolmadığı hafta çok kişi kampanyadan ayrıldı. Bence sırf bu durum bile planlanandan daha geç bitmesini sağlayacak, havuz daha yavaş boşalacak Smiley

ben de geç yazınca o günün mesajlarından saymıyor diyelim akşam 21.00 de yazdınız, ertesi gece 1.00 de saydı diyelim.  hem bugüne yazmıyor,  hem de yeni gün için 0 yazıyor, siz de de durum bu şekilde mi
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
December 12, 2019, 07:35:20 AM
Ödemelerde bir sıkıntı yok aynen ama güncelleme zamanları çok farklılaşmaya başladı öğlen yazdığım mesajı akşam 8 de hesaba yansıtıyor akşam 8 de yazdığım mesajı gece 1 de yansıtıyor. çok ilginç olmaya başladı yine saat farkından dolayı diyeceğim ama hiç alakası yok umarım geçici bir problemdir.

Aynı sorun bende de var. Saate bakıyorsun gün içerisinde olduğu belli ama sonraki günün mesajlarından sayılmış oluyor. Aslında olabildiğince erken saatte atmak lazım bunun önüne geçmek için.
Havuzun dolmadığı hafta çok kişi kampanyadan ayrıldı. Bence sırf bu durum bile planlanandan daha geç bitmesini sağlayacak, havuz daha yavaş boşalacak Smiley
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 12, 2019, 06:34:38 AM
Son durum nedir bu konuda? Galiba artık sonuna yaklaşıyoruz. Bir bakıma iyi bir bakıma kötü;

İyi olan şu;

Eski hesaplar yine sessizlik yeminine girsinler ortam bizlere kalsın

Kötü olan şu;

Yine kendi kendimize konu açıp konuşacağız Smiley (Neyse Jopen sus sus Jopen sus Smiley

ödemeler devam ediyor, diğer sayfada var duyuru. 1 hafta ödemeyi durdurdular onun harici günlük olarak ödüyorlar her hangi bir sıkıntı yok gibi. biraz arttırsalar iyi olacak ama tabi

Beş post şu an için çok az ama çıkan kişiler oldu bir daha giremediler ise iyi aslında şu anda baya boşaldı gibi arttırma imkanları olabilir ama kampanyanın çabuk bitme imkanı da olabilir bu yüzden..
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
December 12, 2019, 04:57:03 AM
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
December 12, 2019, 03:32:02 AM
Daha yeni tıklayıp satoshilerimi aldım. sıkıntı görünmüyor. ama tahminim bu ay sonu bitirecekler. günlük tıklamakta fayda var. cok birsey kazanmadım ama en azından 3-5 kumar parası cıktı
sr. member
December 11, 2019, 07:34:40 PM
Son durum nedir bu konuda? Galiba artık sonuna yaklaşıyoruz. Bir bakıma iyi bir bakıma kötü;

İyi olan şu;

Kötü olan şu;

Yine kendi kendimize konu açıp konuşacağız Smiley (Neyse Jopen sus sus Jopen sus Smiley

ödemeler devam ediyor, diğer sayfada var duyuru. 1 hafta ödemeyi durdurdular onun harici günlük olarak ödüyorlar her hangi bir sıkıntı yok gibi. biraz arttırsalar iyi olacak ama tabi
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
December 11, 2019, 04:50:12 PM

İyi olan şu;

Kötü olan şu;

sr. member
December 11, 2019, 04:26:12 PM
Bu crptotalk ne ayak ise millleti banlamis. Daha 3-5 post attık. 0 translate ile ama yine de ban yemisim. Demek ki cryptotalk ta beni istemiler.😃 Zaten çok mataf bir forum değil bence

Yahu üstad ne işiniz var orada Smiley 1000sats için uğraşılır durulur mu Smiley

herkesin ekonomik durumu bir değil, belki oradan kazanacağı 100 lira 200 lira bir eksiği kapatacak bir paradır.  ya da koin biriktirmek için bir ufak gelir kaynağıdır. damlaya damlaya göl olur
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
December 11, 2019, 03:19:15 PM
Bu crptotalk ne ayak ise millleti banlamis. Daha 3-5 post attık. 0 translate ile ama yine de ban yemisim. Demek ki cryptotalk ta beni istemiler.😃 Zaten çok mataf bir forum değil bence

Yahu üstad ne işiniz var orada Smiley 1000sats için uğraşılır durulur mu Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 07, 2019, 05:30:13 PM
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 07, 2019, 04:05:42 PM
Evet arkadaşlar 2020 Girdiğimiz zaman da yolun sonu olmuş olacak bakalım ondan sonraki süreçte bizi neler bekleyecek. O zamana yeni projelerin olması dileğiyle diyelim. Smiley
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 07, 2019, 03:48:17 PM
Bakıyorum havuz dolu olmasına rağmen yeni totemlerimiz başlamış  Grin

Aynen aynen, 2020'de devam etmez diyelim.
sr. member
Activity: 710
December 07, 2019, 02:05:56 PM
Geri donmezler diyordum donmusler. Buyuk ihtimalle son kez havuzu doldurdular 2020 ye devam etmez
sr. member
Activity: 602
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 07, 2019, 11:56:36 AM
havuzun dolması güzel Smiley kampanya patlar derken iş yoğunluğu da gelince 1 hafta ara vermiştim. keşke 1 2 demeden girip bişeyler karalasaydım Grin
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 07, 2019, 07:24:12 AM
çok sallamıyordum ama yinede 0.005 btc birikmiş. Allah bereket versin bu ay tahminim son olur. Hergün çekmek lazım artık ne olur ne olmaz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 07, 2019, 12:50:20 AM
@wolwoo'nun isteği üzerine, mantıklı olduğu için başlığın adını değiştirdim.

Bu arada arkadaşlar, ilgili arkadaşların yazdıklarını quote yaparak konuya ekleyince, aslında kendi kendimizi açık etmiş oluyoruz  Grin Forumda bir çok kişi, adının mention edildiği yeri uyarı olarak görüyor ve merak edip bakıyor.
Haklısın üstad ancak dün böyle bir şey başıma gelince eski postlarımızı didikleyeceklerini düşünerek yazdım. Bu affedilmez bir hata değil, ufak bir rötuş, o yüzden sıkıntı yok🙂
Teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için😎...
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 06, 2019, 11:58:55 PM
@wolwoo'nun isteği üzerine, mantıklı olduğu için başlığın adını değiştirdim.

Bu arada arkadaşlar, ilgili arkadaşların yazdıklarını quote yaparak konuya ekleyince, aslında kendi kendimizi açık etmiş oluyoruz  Grin Forumda bir çok kişi, adının mention edildiği yeri uyarı olarak görüyor ve merak edip bakıyor.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 06, 2019, 11:58:44 PM
bugün yine meta'da kapıştık, o arada sıkışınca marlboro imzamı kastederek "spam yaptığımı" iddia etti. ben de yine cevap verdim ama yahoo üstad gördü ve beni eleştirdi.
başlığı "cryptotalk" imzası olarak değiştirmekte fayda var, biraz hassas o konuda, hepimiz yazıyoruz burada, sıkıntı olmasın derim naçizane...hani birisi söyler managera "o kadar katılımcı var niye düzeltmediniz" der, arıza çıkmasın...
atılan postlar konusunda da uyardı, aynı hataya düşmeyelim diye paylaşıyorum.
bol kazançlar............. Smiley

Birkaç gündür mobil olduğum için tam takip edemiyordum, heriflere resmen bela olmuşsun.

Yah'ın ise 50 meritlik mesajı görünce konuyu değiştirmesi muazzam..
legendary
Merit: 1657
December 06, 2019, 09:20:09 PM
bugün yine meta'da kapıştık, o arada sıkışınca marlboro imzamı kastederek "spam yaptığımı" iddia etti. ben de yine cevap verdim ama yahoo üstad gördü ve beni eleştirdi.
başlığı "cryptotalk" imzası olarak değiştirmekte fayda var, ...

Katılıyorum, kampanya sahiplerinin cryptotalk'a yaptıkları vurguya saygı göstermekte fayda var.

Bu arada meta'daki yanıtlarını takip ediyorum, çoğu çok isabetli yorumlar, yahoo biraz da arkadaşlarına yardım etmek için olaya dahil oldu  Grin ,

Merit için verdiğin örnek harikaydı, bazı çok sevdiğimiz bayan üyeler 50 merit gönderdikleri tıraş mesajları görünce sarsıntı geçirdiler  Wink ...
legendary
Merit: 1148
December 06, 2019, 08:14:34 PM
başlığı "cryptotalk" imzası olarak değiştirmekte fayda var, biraz hassas o konuda, hepimiz yazıyoruz burada, sıkıntı olmasın derim naçizane...hani birisi söyler managera "o kadar katılımcı var niye düzeltmediniz" der, arıza çıkmasın...
atılan postlar konusunda da uyardı, aynı hataya düşmeyelim diye paylaşıyorum.
bol kazançlar............. Smiley

Stop spamming this thread for yoshit signature purposes.

yobit's signature requires 5 posts daily
today 34th my post
this is 35.

If you write it properly, I will take care of it.
avoid accusations that do not give you the right to answer.
Its not yobit, its Cryptotalk for one. It also does not REQUIRE anything. You can be paid for 5 posts per day, that does not mean you have to do 5.

Why are you the 1 speaking up for this fella and not he himself? Rules state if 1 account is banned, go away forever. If he has an alt banned, he needs to be the bigger person and walk away. Pretty simple.

yes "cryptotalk" right!
and upper limit 5
I replied because he blamed it.
You have 15 replies out of 42 in this thread which is roughly 33% of the replies in this thread.

To top it off, most of them are 1 liner trash. I'm ok with a user defending themself but this subject isn't even about you, yet you feel compelled to being the main topic for some reason?

Just because you type 2 words and go down a line then type 2 more words and repeat, doesn't make it not 1 liner trash.

9 shit posts 6 ok replies. Grow thicker skin man and move on unless defending yourself. This topic has nothing to do with you, let the person it's about defend themself.
Pages:
Jump to: