@GiorgosK σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
μια ερώτηση προς όλους, έστω πως κάνουμε ένα νόμισμα ελληνικό, από ποιόν θα αγοράσω κάτι με greekV2coins ή όπως θα το πούμε στην άλλη άκρη του κόσμου; και γιατί αυτός να τα δεχθεί;
ενώ αντιθέτως αυτός να αγόραζε με κάποιο διεθνές κρυπτονόμισμα και ο άλλος θα το δεχόταν.
Προσπαθούμε να απλουστεύσουμε την ζωή μας και να μπορούμε να κινηθούμε σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον, αυτό το πλεονέκτημα σου δίνουν τα κρυπτονομίσματα, καλό θα ήταν να μην το χάσουμε.
Από την άλλη ο Ρώσος ζάμπλουτος από το ξενοδοχείο του φίλου μας, θα έρθει με bitcoins στο κινητό του ή litecoins που θα τα έχει πάρει μόλις από το btc-e και θα τα γυρίσει σε greekV2coins για να τα ξοδέψει στην Ελλάδα??
γιατι να μην ξοδέψει καλύτερα τα άλλα κρυπτονομίσματα? ποιό θα είναι το πλεονέκτημα για να το κάνει αυτό;
@bobos15
Με όλο τον σεβασμό και χωρίς παρεξήγηση, νομίζω πρέπει να ρίξεις λίγο διάβασμα σε όλους τους τομείς (αυτό που είπες για τις ip, εγώ έχω 100 διαφορετικές ip στην διάθεσή μου, άρα απορρίπτεται, επίσης δεν χρειάζεται να επαληθεύσουμε κανένα pc ή κινητό για αυτό υπάρχουν τα private keys των wallets, διάβασε για κρυπτογραφία δημοσίου ιδιωτικού / κλειδιού και ψηφιακές υπογραφές, επίσης διάβασε για το mining γιατί χωρίς αυτό δεν θα ξεκινούσαν τα pow κρυπτονομίσματα, είναι βασικό)
Επίσης, παιδιά δεν ξέρω αν διαβάζετε την διεθνή επικαιρότητα για τo bitcoin (και όχι τις εξυπνάδες των ελληνικών sites) αλλά υπάρχουν καθημερινά όλο και περισσότερες σοβαρές εταιρίες που ασχολούνται με το ζήτημα σοβαρά - από startups μέχρι απλοί επιχειρηματίες που το χρησιμοποιούν διστακτικά - το παραμύθι με την φούσκα πρέπει να τελειώσει (το ότι πέφτει η τιμή του και το γεγονώς πως κάποιοι τζογαδόροι χάσαν τα λεφτά που ποντράραν κατα το uptrend, δεν σημαίνει κάτι, ο τζόγος είναι τζόγος είτε λέγεται Πάμε στοίχημα, είτε Λόττο, είται Κίνο, είτε χρηματιστήριο είτε crypto-trading )
Δεν πιστεύω οτι οι δημιουργοί του grcoin δεν έχουν περάσει από εδώ, απλώς έχουν ήδη προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, και δεν ασχολούνται... γιατί ασχολούνται με άλλα.
ίσως να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους, έχουν πολλούς τρόπους επικοινωνίας, site, mail, forum chat klp klp
ήδη βλέπω δημιουργούν marketing με ambassadors (πολύ καλή σκέψη)
https://www.facebook.com/GreekCoinΚάποιος είπε πως υπάρχουν devs, πολύ δύκολο, είναι μετρημένοι όπως είπα οι devs cryptoνομισμάτων και όσοι είναι ακόμη Ελλάδα.
Εάν υπάρχουν να δώσουν το παρούν σε αυτό το τοπικ γιατί θα χρειαστούνε.
Ας μας προτείνει κάποιος οικονομολόγος εδώ μέσα ποιό είναι το πιο δίκαιο και δημοκρατικό σύστημα μοιρασιάς νομισμάτων στον λαό έβερ! Νομίζω είναι ουτοπικό.
Η πιο καλή ιδέα που έχω ακούσει είναι των νομισμάτων που σκουριάζουν και πρέπει να τα ξοδέψεις το συντομότερο.
το οποίο έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με νομίσματα τύπου bitcoin που όλοι περιμένουν να ανέβει η τιμή τους. το λεγόμενο HODLING!
πρέπει να γίνει μια δοκιμή και με αυτά.
Το nxt είναι πάλι ένα πολλά υποσχόμενο και προσφέρει πολλές καινοτομίες σε σχέση με τα παραδοσιακά κρυπτονομίσματα - σε λίγο θα περάσει το Dogecoin στο capitalization, δείτε το μήπως μας έρθει καμια ιδέα.
Το greececoin έκανε bump n dump κλασσικά
#64 είναι πλέον στο coinmarketcap.com - για ακόμη μια φορά κάποιοι βγάλαν χρήματα στις πλάτες των ανυποψίαστων και με πατριωτικό αίσθημα ανεβασμένο Ελλήνων, ή φιλελλήνων...
Προσπαθώ να προωθήσω την κουβέντα και να δω λίγο τα πράγματα ρεαλιστικά μην με παρεξηγήσετε.